Poraďte niečo na štípance

nikpa
23. jún 2023

Máte niečo overené na štípance? Syn je tento rok neskutočne dostipany. Neviem čo ho to uhryzlo ale takéto doslova hrče, červené, opuchnute ešte nemal. Už to má tretí deň také, každé ráno vstane krvavý, rozškrabany. Dávala som mu na to Fenistil, tekutý púder, Alpu aj takú guľôčku z DM na uštipnutie hmyzom, nič nepomohlo.

sissik
23. jún 2023

Ak si to rozskrabal, tak este mozete skusit Ialugen Plus krém - to mi poradili v lekarni. Ale ak nezaberie do 2-3 dni, urcite chodte k lekarke. Nasa si tak rozskriabala a nakoniec nic nepomohlo a skoncila na ATB

janage
23. jún 2023

Alpa gél po bod núti hmyzom. Kúpiť alebo ručne spichnut bavlnené rukavičky ako majú atopici napr. A dat na noc. Neozskriabe do krvi. A ak sa nezlepší tak kožné či si nezaniesol infekciu.

panonia
23. jún 2023

Na štipance ocot a užívať B komplex

beata_k
23. jún 2023

@nikpa vraj je toto dobre, ale osobne to vyskusane nemam
https://www.iliek.sk/urgo-filmogel/?gclid=CjwKC...

anonymanonym
23. jún 2023

Som spokojna s tymto. Vzdy mavam cervene, velke hrce aj niekolko dni a svrbi ma to stale neznesitelne. Toto sa snazim mat po ruke vzdy. Ked ma to zacne svrbiet tak si to s tym zakazdym pretriem a svrbenie postupne odoznie, tak si to aspon nerozškriabem a mam pocit, ze to aj rychlejsie zmizne.

basulaak
23. jún 2023

@nikpa mne tato vzdy potieral octom stipance

merrymajer
25. jún 2023

Ma používame First na štípance aj úrazy, odreniny.