Predkožka u 2,5-ročného syna

lili929
24. okt 2022

Ahojte maminky chlapcov, prosim poradte mi, synovi sa neda stiahnut predkozka, ide iba kusok a potom zacne kricat, ze ho to boli. Ale iba ked sa mu pokusam pri kupani troska viac stiahnut. Inak ho to neboli ani nic. A teraz neviem, co a ci vobec mam s tym nieco robit. Nechcem mu to stahovat nasilu, ale nechcem to ani zanedbat a potom behat po urologoch.
A viem aj, ze doktori sa nezhodoju, niektori radia stahovat stahovat stahovat, ini zasa opak 😕
Ake s tym mate skusenosti vy?

kukulienka999
24. okt 2022

Ja som od narodenia pri čistení jemne sťahovala( moja mamka mala 3 chlapcov, takže mám od nej skúsenosť, ako to ona robila s nimi) ale podotýkam nič na silu, ani raz nezaplakal, prostes pri kúpaní som mu umyla aj predložku a jemnucko stiahla. Suseda ma o polroka staršieho a a maly má fakt malicku dierku.

mamamasama
25. okt 2022

Nikdy som im nič nesťahovala!!! Mám 3 synov. Oni sa s ňou hrali často sami, či už vo vani, alebo si ju sťahovali pri cikaní. Absolútne bez problémov. Takto mu tam skôr niečo poškodíš a ešte nedajbože privodíš infekciu. Dajte už tým predkožkám pokoj. Ešte z vás budú mať chalani traumu.

amelia89
25. okt 2022

@lili929 je to ako pises - aj tu ti budu davat 2 rozne nazory. Ja som tabor nerobit nic nasilu, mam syna 2r3m, do roka nic a od roka po kupani trochu natiahneme ale ma tam minimalnu dierku malicku. Problemy inak nema a zatial to nijako neriesime,je to fyziologicke zatial takto

nique
25. okt 2022

Ja chodim s malym od narodenia na URL Kramare. Mal nezostupene vajicko, uz ma po operacii. V 4r. zacali pozerat predkozku,nesla mu dole vobec. Dostali sme na 6 tyzdnov kortikotidy, lebo on ju ma uzku. Hrozila mu obriezka. Pomohlo, isla trosku nizsie. V 5tich rokoch to iste. Teraz ma 6r, ide mu tak do polovice a podla URL je to ok. Staci jemne pri kupani stahovat kolko ide.

gondyo
25. okt 2022

Určite nie nasilu!! Vznikajú trhlinky a je to bolestivé,može tam vzniknúť infekcia..ja som to nikdy nerobila,chlapci mávajú erekciu už v prenatálnom období...keď nemá žiaden problém,nechať tak...

kulumulu123
25. okt 2022

@lili929 kup slezovy caj v lekarni urob silny odvar nalej do vane a pravidelne sa takto kupat nie iby na par min namocit... Ja mam syna 2r10m sice tento problem nemame ale vela zien mi radilo presne toto ak nastane problem uvolni sa to aj same... Ircite nie nasilu.

charlotte269
26. okt 2022

@lili929 ahoj, ja mám tiež podobne starého syna. Používam slezovu masť z Justu a postupne sa mu predložka pekne uvoľňuje.

lilu2008
26. okt 2022

@lili929 nám pomohol slezovy krém od Just.