Suchý atopický ekzém u bábätka

19. júl 2023

Zienky, co pomohlo vasmu babu na suchy atopicky ekzem?
Malej zabral fucidin v kombinacii s biodermou atoderm a ichtyolovou pastou. Ale kedze doba,aku sme mohli pouzivat fucidin uz presla, tato oombinacia nepomaha. Na kupanie pouzivame hypermangan a mydlo od biodermy.
Skuste poradit. Moze byt aj prirodna alternativa
Vdaka 🙂

tanyan
19. júl 2023

V rôznych fázach zaberajú rôzne prípravky a ich kombinácie. Naša mala veľmi dobrú reakciu na výrobky od CutisHelp, napríklad tento:
https://www.mojalekaren.sk/cutishelp-mimi-ekzem...
Aktuálne nám pomáha krém Imunoglukán P4H, ale urobili nejakú zmenu v ňom a tá nová verzia už nie je taká dobrá.

surama
19. júl 2023

Mne poradila znama Lipobase, ze vraj sa to predpisuje iba ako doplnok k liecbe a ze ju vysmial kozny, ked to pytala. No a jej synovi to hned zabralo a skusila som dat mojmu a tiez mu to perfektne pomohlo a uplne sme sa bavili ekzemu. Ale ked to mal najhorsie, tak som mu to potierala niekolkokrat za den.

mullerova46
19. júl 2023

@surama je to iba doplnok lebo to nemá liečivo myslím. Používa sa to na premastenie. Je super že vám to stačilo. Určite treba deti poriadne premasťovať a pýtať to od lekára.

athena27
19. júl 2023

Nám zabralo Avene xera calm

laurita285
19. júl 2023

prírodné habaďúry na ekzém nepatria

nikpa
19. júl 2023

V prvom rade sa snaž zistiť z čoho ten ekzém má lebo zháňať a mastit môžeš donemoty kým nevylucis to, čo ho spôsobuje. To nie je riešenie len potláčanie problému.

autor
19. júl 2023

@nikpa ma alergiu na ABKM, soju,vajcia, to vsetko ma vylucene zo stravy, preto uz ozaj neviem cim je to sposobene. Ostatnym dakujem za rady ,nieco z toho vyskusam 🙂

evkamotka
19. júl 2023

Chodte narychlo este k moru. Pol roka som mala vždy od ekzemu pokoj bez masti

autor
19. júl 2023

@evkamotka mame v plane,o mesiac,tak snad zaberie 🙂

vroni85
23. júl 2023

Pekny den Vam prajem. Ak by ste chceli tak mi napiste na Facebook a ja by som Vam velmi rada pomohla. Poslite mi prosim fotku. Mame viacero bylinnych vyrobkov ktore su uzasne a mame aj vela recenzii. Na Facebooku som Veronika Haingartner. Prajem Vam krasny den.