Vracanie dieťaťa z tvarohu

blumie
28. sep 2021

Ahojte zienky,
Chcela by som sa poradit, ci niekto ma skusenost. Dcera uz 3ti krat vracala z jedla s tvarohom. Teda mam odsledovane, ze vzdy sa to stane ked maju v skolke rezance s tvarohom na obed. Nedeje sa to bezprostredne po jedle, ale az po spanku. Ine vyrobky z mlieka jej nerobia problem ako mlieko, maslo,syry, jogurty, pudingy. Cim to moze byt? Dieta ma o mesiac 3 roky, cize vek by taktiez nemal byt dovod, aby mala s tvarohom problem a probiotika davam kazdy den.

syslik81
28. sep 2021

tvaroh je sam o sebe tazky na zaludok a ak idu hned spat tak hold nestiha stravit ... pokial ho nemaju kazdy tyzden ... alebo proste povedz ucitelke nech jej ho nedavaju pred spanim

tehotna40
28. sep 2021

Ahoj náš vracal z tvarohu asi do 3.5 roka, teraz bude mat 5 a keď zje niečo tvarohové tak skoro vždy ho boli brucho, dcéra má 10 mesiacov dala som jej dve lyzicky pribinacika minule keď som ho ja jedla a do par minut ho vyvrátila, tak asi bude natom rovnako. Niektoré deti proste neznesú tvaroh poznám viac prípadov. Je to ťažká potravina na žalúdok.

blumie
autor
28. sep 2021

@tehotna40 aha vidis, si mi pripomenula, ze pribinacika nechce jedavat tiez, max par lyziciek 3-4 a viac nezje. Ja to ani nekupujem, ale svokor jej to vzdy nakupi, ked sme u neho ze aka dobrotka. Hmm asi budeme na tom tak ako vy. 🤔

blumie
autor
28. sep 2021

@syslik81 ano, nabuduce im to uz musim povedat. Teraz vracala az po ceste domov ale predtym raz uz v skolke, lahla si na gauc, ze ju boli brusko po spanku a za chvilku islo z nej prudom. 😏 Takze o tom vedia.