Z modranie dolných končatín u batoľaťa

evellm
22. okt 2019

Ahojte, v štvrtok z ničoho nič mi malý (5,5m) dostal (mne to tak prišlo) zaludocny záchvat a od bruška dole celý obordovozmodrel. Samozrejme sme hneď utekali do nemocnice robili mu kardio. vysetrenie, sono srdiečka, sono bruška aj očné pozadie pozerali, krv stolica všetko v úplnom poriadku. V nemocnici sa somnou bavili ako keby si vymýšľam lenže v sobotu sa to zopakovalo no zmodrali mu len lýtka. Bolo mu ťažko od žalúdka a zvracal.prepúšťali ma stým ze ho nemám nosiť na rukách lebo z toho mu modrá ju nohy a ze to mal len koliky
. Prosím ak ste mali niekto už podobnú situáciu ozvyte sa mi. Ďakujem ❤️💙

kristina2412
22. okt 2019

@evellm aj moja mavala modré najmä chodidlá, zhoršovalo sa to keď bola vo zvislej polohe,nosiči, na rukách atď. Postupne to odznelo.

pribinak
22. okt 2019

Odfotiť a ukazat pediatricke ci na pohotovosti

evellm
autor
23. okt 2019

@pribinak ja neviem píšem ako debil? Boli sme v nemocnici

jankalukasova
23. okt 2019

@evellm a mal tie nozky modre aj v nemocnici? Lebo z toho co pises, teda, ze na Teba pozerali ako keby si si to vymyslela mi vyplyva, ze uz ich modre nemal... a tak chapem prispevok @pribinak, ze to mate nabuduce odfotut a ist na pohotovost zas a dolozit aj to foto. Aby bolo jasne, ze si nevymyslas.

jumama
23. okt 2019

Zaujalo ma, co pises. Raz som stala v rade v obchode za maminou s babkou. Babka mala malicke na rukach a mamina po chvili vravi, pozri zase ma take modre nozky. Bolo to vtedy, ked sa malinke otacalo, akoby nozky malo smerom k babke a vytacalo sa zvysnou polkou tela k mamine. Malo hole nozky, bolo leto a malo ich fakt cele fialove. A potom sa rozpravali, ze casto sa jej to stava, ked ho pestuje, ze mu takto zmodraju nozky. Tiez ho hned dali do kocika a zmizlo mu to. Inak to malinke bolo v pohode, nic mu nebolo, smialo sa na babku aj maminu. Pomyslela som si, ze mozno si tym vytacanim telicka zatlaci na nejaku brusnu zilu. Neviem ako to bolo s nimi dalej.

pribinak
23. okt 2019

@evellm komu niet rady tomu niet pomoci. pekny den

888bublinka888
23. okt 2019

Moja mavala tiez modre nozicky ale len ked bola vo zvislej polohe na rukach alebo v satke.to sa casom vytratilo.ak si si neista odpozoruj si suvislosti a nafot na mobil a urob video mas aspon dokaz pre lekarov

balaskovae
23. okt 2019

@evellm nie nepises, ona len chcela, aby si im ukazala, ze si nevymyslas. vsak ako ty si to tak napisala, ci?

miyus2412
8. mar 2021

@kristina2412 ahoj, prosím ťa nevieš, ale prečo sa to deje, keď je to dieťatko vo zvislej polohe ? Ďakujem

stevka25
3. nov 2021

@evellm Dobrý deň, teraz riešim to isté s dcérou,keď ju nosím v zvyslej polohe fialoveju jej nohy(lýtka)môžem sa opýtať ako ste to potom riešili,či to samé prešlo?

evellm
autor
12. nov 2021

@stevka25 dobrý deň, nakoniec sme skončili v Martine v nemocnici mal niečo pri srdiečku ale kardio nám povedala že si nemysli že to stym súvisí …a casom to Modranie prešlo…keď mu modreli nohy dala som ho vždy ľahnúť a nôžky som mu podlozila trosku …maly bude mat v maji 3roky a asi 3-4m do zadu mu zmodreli po dlhej dobe ale to ozaj asi len na 10sekund.