Zapečené trojmesačné bábo

laura1407
9. jún 2017

Mam synceka ma 3t po narodeny som mala malo mlieka tak sme ho prikrmovali nutrilonom a ma problemi s vetrami a so zapecenim....Kupili sme lactekon na zriedenie stolice a babyclam pije aj vela cajiku feniklovy ci harmancekovy a nic sli sme k lekarke ktora povedals ze jeho traviaca sustava sa vyvija a ze nevie spracova naraz dve latky umele mlieko a moje tak kedze mam malo mlieka zacala som len davat flasku a predpisala mu nove mlieko nutrilon comfort proti zapche a aj tak tvrda stolica prosim porate mi co mam robit?dakujem

tina1988
9. jún 2017

Tiez mame nutrilon comfort lebo mala mala problemy zo zapchou, zacali sme pouzivat probiotika a od vtedy nemame problem. Pouzivame probiotika Infants Dophilus, vhodny uz od narodenia.

nerko
9. jún 2017

Davala som svoje mlieko a umele. Kakala co 5 dni. Zacala som davat probiotika Biogaia a po case sa to upravilo.

sardinka336
9. jún 2017

@laura1407 ja by som skusila tu biogaiu a paradoxne vela fenikloveho čaju tiez moze sposobovat vetry.

kristianka2255
9. jún 2017

my sme mali to iste babycalm nezaberal tak som mu davala coliprev+biogaia a cvicila som z nozickami.najprv som pomasirovala brusko potom dvihala nozky k brusku a do stran, kupel na brusko tiez pomahal a ked bolo velmi zle tak rektalna rurka ale to treba len fakt ked sa inak neda a v 2 mesiacoch to skoncilo a odvtedy je vsetko ako ma byt.a mimochodom fenyklovy caj mu robil este horsie ..

petuska2110
9. jún 2017

Feniklovy čaj nesadne každému. Mojmu malemu sposoboval bolesti bruška, takže si odsleduj či mu pomáha alebo viac škodí. Može byt ze za to može mlieko. Nám sadlo len HiPP BIO s nutrilonom mám velmi zlé skusenosti (klasický). Mal po nom bolesti brucha zelenú stolicu a pod. Pomoct mu možeš rektarnou rurkou- u nas sa osvečilo najviac toto pri oboch detoch.

1988majka
9. jún 2017

Z probiotik je na vyber Pribiofix Biogaia Biopron alebo Infant Dophilus. Feniklovy a podobne cajiky radsej nie. Z kvapiek mozes Coliprev Espumisan Infacol Sabsimplex / da sa to postupne vyskusat - par dni jedny kvapky ak nezaberu zmenit za dalsie atd../ Skus aj rektalnu rurku alebo satku - ta poloha velmi pomaha peristaltike. Radsej skus tieto veci a pokus sa zostat pri kojeni. Ziadne umele mlieko nevie nahradit naterske. Ak sa ti podari kojit tak nepi caje na kojenie z toho deti niekedy poriadne zapeka. Drzim palce nech sa polepsi 🙂

aja561
9. jún 2017

Ja som mojej dávala odvar z vločiek do mlieka a odvtedy nemala problém. Ani probiotiká som jej nedávala.

mia407
9. jún 2017

kup mliecko humana ha1+..najblizsie materskemu.uvidis jak pomoze.nutrilon je..

petruldo
9. jún 2017

@aja561 ale to bábo má 3 týždne, takže odvar z ovsených vločiek nepripadá do úvahy

mia407
9. jún 2017

alebo je aj humana na zapekanie..je to to najlahsie stravitelne miecko aj najdrahsie v podstate a musi sa dat vacsinou vsade iba objednat.ale chuti ako materske nie je take huste a umele..urcite nutrilon nie.musis najst vhodne mliecko co mu sadne.aj my sme si tym presli maly ma 2 mesiace.na probiotika a pod.veci ho moc neuc..

1988majka
9. jún 2017

uvediem len priklad - ak ma malo latazy ako vela deticiek v tomto veku tak mu nepomoze ziadne mliecko okrem specialneho s rozstiepenou laktozou kym nedostane Coliprev...ale to je len jedna z moznosti..takze nieje to o nauceni na kvapky ale o tom ze treba postupne zistit kde je problem a co mu moze pomoct

mia407
9. jún 2017

@1988majka a preto mojmu malemu pomohla humana ha kde je nastiepena laktoza 😉

1988majka
9. jún 2017

@mia407 tym som chcela vyzdvihnut ze sa da kojit + pouzit kvapky 🙂 namiesto pouzitia hydrolyzovaneho mlieka

bubbinaa
9. jún 2017

Asi by som šla znova za lekárkou a poradila by som sa, že aj tak sme sa nikam neposunuli a problémy pretrvávajú. S deťmi a všeliakými receptami sa neoplatí špekulovať. Možno by boli fajn aj teplé kúpele, ktoré by vedeli tieto problémy zmierniť.

aja561
9. jún 2017

@petruldo A prečo nie, ja som to dávala a dokonca aj švagriná.

candii
9. jún 2017

Kvalitne probiotika sa mozu od narodenia, poradia v lekarni

gabona1
10. jún 2017

Ahoj, my máme mliečko amilk bifido a to je aj s probiotikami, krásne sa upraví aj stolica po ňom. Zatiaľ kúp espumisan a rektálnu rúrku, to zvykne pomôcť. Držím palce!

gabona1
29. jún 2017

Amilk majú v lekárni dr.max a ja ho zvyknem objednavat aj cez net, je to praktické.