Hojdačka na rozpernú tyč do dverí

zoe333
8. dec 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, či niekto z Vás riešil interiérovú hojdačku na rozpernú tyč do dverí. Chcem zo riešiť takto lebo veľmi neverím našej zárubni a nechcem to dávať na háčiky hore. Máme drevodom a tá zárubňa sa mi nevidí extra pevná a stabilná. Tak premýšľam nad rozpernou tyčou, našla som aj peknú rastúcu hojdačku na rozpernú tyč. Len sa bojím, aby o nespadlo. Vraj sú aj také, pri ktorých sa čosi navŕta do zárubne a na to sa tá tyč po stranách akoby trošku nasunie aby to držalo. Máte niekto s týmto skúsenosti? Či už na hojdačku alebo na cvičenie? Niečo čo máte a zaručene Vám to (a s Vami to ) nespadlo?

kittykat22
8. dec 2022

@zoe333 skus si pozriet skobu pre TRX zavesny system na cvicenie. Ma nosnost 150kg. Ked navrtas 2 a zavesis na to hojdacku, urcite to nespadne. Pozri sa online. Inak hojdacky som videla zavesene nad dverami - navrtane do stien aby sa deti hojdali medzi dverami. Len daj pozor, kde nie je prievan.

viestta
8. dec 2022

Aka nemate kovove zarubne, a to asi nemate, tak ani rozperna tyc nie je dobre riesenie. Ta drevotrieska na pene v oblozke sa tak ci tak uvolni a este mozes aj zarubnu poskodit