Kapsulový šatník

14. apr 2024

Ahojte baby. Ako vyskladat kapsulovy satnik? Robila som poriadok v skrini,,kopec veci nevyuzivam,,na niektore.som uz aj zabudla, ine som kupila vo vypredaji a ani,som ich neobliekla. ( a niektoe som aj dlho nosila,no iz neobleciem, lebo sa akosi ,,sprali,, 🙂) ...cize musim ho z vacsej casti vymenit. A oblecenia bolo zbytocne vela.
Mate nejake overene kombinacie, co a ako? Davajte tipy, fpto potesi🙂

simca06022011
14. apr 2024

Podľa mňa si najskôr pozri co nosíš. Obľúbené veci, veci ktoré ti pristanú a farby. A potom skladaj co vieš kombinovať a co ti treba dokúpiť.
Zbytočne dostaneš milión typov keď sa v tom nebudeš dobre cítiť nakoniec a dopadnes ako teraz s kopou oblecka ktoré nenosis.
Potom typy a obrázky ma napr fashionspy. A iné určite google hneď vyhodí.

mamamasama
14. apr 2024

Jedna riflova, jedna kozena bunda, tri saka, dva kabaty, zopar triciek, 3 bluzky, 2 puzdrove sukne, leginy, 3 sortky, 4 dzinsy,3 ks elegantnych nohavic, zimna bunda, 3ks letne saty, 2ks elegantne. Topanky, kabelky, doplnky a veci do fitka neratam. Po vacsine zemite farby, cierna, biela.

denkabemommy
14. apr 2024

@mamamasama to je super ale pre človeka čo robí v office, ak autorka nosí sako dajme tomu 2-3x ročne, tak jej ozaj 3ks nebude treba 🙂.

janulka1802
14. apr 2024

Ja odporúčam pinterest, tam je kopec skvelých koláží. Určite Ti to pomôže omnoho viac, ako vymenový zoznam šatníka kohokoľvek. A taktiež youtube, ja sama sa inšpirujem a taktiež si skladám kapsulový šatník. Záleží, aký máš rozpočet. Ak neobmedzený, tak to je paráda! To len hor sa na nákupy.

mamamasama
14. apr 2024

@denkabemommy pisem moj. Ja mam k tomu este pracovnu uniformu. Kazdy si ma vytvorit KS podla seba.

mamamasama
14. apr 2024

@denkabemommy Sako nosim bezne,nie len do office. Šaty robia človeka.