Traktor s pedálmi alebo s akumulátorom

22. feb 2024

Maminky traktoristov.Na narodeniny chceme kúpiť synčekovi poriadny traktor. Akurát nevieme, či kúpiť pedálový, alebo akumulátorový. Hlavne, aby bol veľký pre deti 4 roky a viac. Zaujala nás značka John Deer. Aké máte vy? Existuje aj lacnejšia, rovnako kvalitná verzia týchto traktorov, alebo nie? Mám obavy, či sa akumulátor nepokazí skôr a či ten motor zvládne cestu do kopca a horší terén. Ďakujem za kazdu recenziu.

13uzivatelka11
22. feb 2024

Ak máte veľkú záhradu ze tam bude mať aj dáku vlecku, tak asi skôr elektrický by som brala. Nevidela som ešte pedálovy ktorý by sa reálne dobre pedáloval po trávniku, plus ak bude mať náklad vo vlecke, tak nemusí vládať dieťa to utiahnuť.

patka06
22. feb 2024

S pedálmi, mimo toho, že sa dieťa zabaví, má aj aktívny pohyb.

ana82
22. feb 2024

no my sme mali najskôr s pedálmi, ten mal asi jednu sezónu a potom sme kúpili John Deer, lepšie hračku asi ani nemal, fakt odolné plasty prežili všeličo a ťažko sa ním lúčil asi keď mal 8 a kolená pod bradou, ten šľapací tak na cestu, po tráve je to nič moc, sa len jedoval, za mňa určite John Deer

luckajozko21
22. feb 2024

Pedalovy by bol super na rovny chodnicek. Akurat, ze nasi chalani maju traktor na to aby brazdili u babky zahradu (1.5-6r):D Nooo a to veru neutiahnu po trave. Aj najstarsieho treba tlacit. Nehovoriac este, ked chcu zapojit vlecku a nieco tam nahadzat (napr tekvicky). Akoze fajn, dospelak ma tiez pohyb, ale neviem neviem ci je to cielom 🙂 Elektricke maju tiez, ale nie traktor. Tam je to lepsie. Akurat po tych rokoch uz aj tam je slaba baterka. Ale zase je to ozaj na plno vyuzivana hracka, tak s opotrebovanim sa rata. U nas uz dedko pokukuje po stvorkolkach, ale este musia podrast trosku :D

puertorico
22. feb 2024

môj malý mal aj aj . za mňa obidve super. jediná nevýhoda na elektrických je to, že idú málo a musia sa dlho nabíjať . bude sa hrať 3 hodiny s traktorom, vybije sa mu a bude môcť na ňom jazdiť až na druhý deň ? a čo bude dovtedy robiť? pozerať na neho ? 😢 to mi bolo vždy tak ľúto . preto u nás ten šľapací frčal nonstop . môjmu malému nevadilo pedálovať , a priviazali sme mu dopredu špagát (ako na sánky) a do kopca ak nevládal , tak som ho potiahla ten kúsok.

natall113
22. feb 2024

Pedalovy je na rovný pevný povrch, ak to chces na jazdenie po záhrade tak určite elektrický

kiki68
22. feb 2024

Mame pedalovy, ked ideme von 2km, tak beriem lano