Elektrický verzus šliapací traktor

veronika7388
16. mar 2015

Syn bude mat v aprili 1 rok, tak mu chceme kupit nejaky "vacsi" darcek. Nevieme sa rozhodnut, ci bude lepsie kupit mu klasicky sliapaci traktor alebo ekektricky. Viem, ze tento rok sa s tym este velmi nezahra, ale ak mate skusenosti, poradte, co by vyuzil skor. U znamych sa uz vozil na elektrickej stvorkolke a pacilo sa mu to, samozrejme ze isiel krivulako, ale ekektricke su predsa len drahsie. Od akeho veku zvladli vase deti pedalovat? Vdaka

ivetlo
16. mar 2015

Ahoj, tak s tým pedálovaním ak si dobre pamätám tak po 2,5 roku. Naši majú šlapací traktor, dostali na Vianoce a super sa s ním zahrá akurát starší syn 4,5r . Nie že by to mladšiu nebavilo, ale nevie na ňom poriadne šľapať.
Podľa mňa je to skoro kupovať mu niečo také. Nezahrá sa.
Pokiaľ chodí, tak nejaké to odrážadlo ale tie veci čo píšeš sú podľa mňa k ničomu jemu ešte. A ja osobne nemám dobrý názor na tie elektrické vozítka pre deti- škoda peňazí, to je však len môj názor.

veronika7388
autor
17. mar 2015

Vdaka, odrazadlo dostane od krstnych. Aj podla mna je to pre dieta top. A ake ine darceky navrhujete?

alexis13
6. dec 2015

prosim vas mate niekto elektrický traktor ako ste spokojne? dakujem

evi_b
17. dec 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

My na vianoce riešime túto motorku ako hlavný darček ale nemáme recenzie 😒 poznáte to niekto?
http://www.rajhraciek.sk/elektricka-trojkolka-injusa-wawes-spiderman-6v-p92188 Dík 🙂