Čo vám pomohlo k otehotneniu?

andrejkap123
26. dec 2022

Tento mesiac to ideme skusit na “istotu”. Kupila som si digitalny clearblue ovulacny test takze som velmi zvedava, a cipky na otehotnenie kedze som niekedy suchsia. Vobec nemam tahavy hlien ako sa popisuje tak snad pomoze. Beriem kyselinu listovu, co vam baby pomohlo k otehotneniu? Inofolic som skusala uz, nepomohlo. Gynex tiez ale nepomohlo. Zdravotne sme ok, boli sme v CAR. Ďakujem.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzulli1980
26. dec 2022

Čo pomáha k otehotneniu? ... vypustiť tú myšlienku "za každú cenu otehotnieť, hneď teraz, lebo chcem" z hlavy, jednoducho sa milovať vtedy, keď je chuť ... čím viac tlačíš na pílu, tým je šanca na úspech menšia.
@andrejkap123

luckynat
26. dec 2022

@andrejkap123 obavam sa, ze presne tym arzenalom co mas doma si si akurat tak predlzila to, kedy sa stanes matkou….ver mi, ja som cakala 6 rokov…vykasli sa na plodenie dietata a uzivaj si sex….pride to same v spravnu chvilu….

miskamicha
26. dec 2022

@andrejkap123 nemysliet na to... psychicka pohoda. A maca peruanska

nikavuk
27. dec 2022

@andrejkap123 asi ti nikto nenapíše zaručený recept, ale môžeš pridať alchemilkovy čaj do rutiny :D. A jak baby píšu ze mas sa prestať mega snažiť, ja mam opačnú skúsenosť.

emma2782
27. dec 2022

Ono prestať tlačiť na pílu je dobrá rada a však u mňa zabrala iným spôsobom. Dlho sa nám nedarilo a vždy som sa bála. Každý mesiac som stresovala, nezmeškali sme ovuláciu? Už si môžem spraviť test? Bála som sa pozrieť na test, bála som sa, že uvidím jednu čiarku.
Ono znie to ako klišé, ale stačí zmeniť myslenie.
Prestala som fajčiť, lebo som tehotná (i keď som si ešte nespravila test), prestala som riešiť blbosti v práci, predsa zdravie dieťaťa je prednejšie, prestala som sa ponáhľať do lekárne pre test, som tehotná, bábo je tam, viem to a bodka. Ono to znie možno ako trafené, ale nepripúštala som si inú možnosť len to, že som tehotná. Samozrejme, rodine som to nezačala oznamovať ani nič 😅 len som si to v sebe tak privolávala. Až keď mi meškalo už vyše týždna som si spravila test a 2 čiarky.

saxano2222
27. dec 2022

@andrejkap123
viem ze to baby vyssie mysleli dobre, ale viem ake je to naročné keď sa nedarí.
Keď ma žena zdravotné problemy a roky uz na to netlacili a boli v pohode, niekedy ta pohoda prejde.
Poznam to.
Ja pijem alchemilkovy čaj, beriem kyselinu listovu, myoinozitol (na pcos -kvalitu vajicok), zinok, Dcko. Ale myslim ze vela z toho je taka bezna zasoba v chrípkovom obdobi. vezmem si ktory den, na vo si spomeniem ;) Trosku pohybu tiez len prispeje k tvojej pohode aj prekrveniu tela a organov. K tomu meriam bazalnu teplotu nech viem kedy a ci uz prebehla ovulacia. Najistejsie by bolo dohodnut folikulometriu s gynekologom. Ja s obu testami nemam bohvieake skusenosti, kazdopadne, drzim palce ;)

andrejkap123
autor
27. dec 2022

Do teraz sme na to v podstate kaslali mali sex ked bola chut, a nic sa neudialo. Uz rok a pol. Stale si myslite ze nie je v pohode ani len ovu test urobit??? Ci vobec zachyti ovulaciu??? Podla mna to nie je zle ze som si kupila ovu testy a ked potvrdi ovulaciu dame aj cipok. Nemam tam naozaj vlhkost ako sa pise v knihach a na forach ani pocas ovu. Mam aj bolestivu ms ta alchemilka by mi mala pomoct aj v tom ze baby?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanaa2010
27. dec 2022

@andrejkap123 my sme sa trapili 2 a pol roka..tiez ci s "tlacenim na pilu alebo bez tlacenia"-jednoducho ked potrebujem k ovulacii lieky ktore uzivas len pod dohladom dr-tazko na to nemysliet..jedine co som zmenila-dala som sa na zdravu strvu,viac pohybu a zacala som pit cviklovu stavu-a to som predtym skusala inofolic,gynex kvapky,merala som BT-to som uz ani spavat nemohla,milion ovulacnych testov atd...ja si myslim ze sa od toho neda odosobnit,ale nesmie to "cakanie"na 2 vytuzene ciarky ovladnut tvoj zivot..jednoducho len tomu ist naproti 🙂..urvite na ovulacnych testoch nie je nic zle ani na meranie BT-aspon spoznas cyklus..len ako hovorim-vsetko s mierou..

vilmuskavilma
27. dec 2022

@andrejkap123 kolko mas rokov?

nikavuk
27. dec 2022

@andrejkap123 je dobre si robiť ovulacne testy nech aspoň vieš kedy a ci mas ovulaciu. Alchemilkovy caj ma pomôcť proti bolesti, ja som ho pila ešte predtým ako sme sa rpzhodli ze chceme mimi, ale potom už len prvú polovicu cyklu

sima1415
27. dec 2022

Nemyslieť na to , užívať si jeden druhého kým môžete, nám to pomohlo

andrejkap123
autor
27. dec 2022

@bilberryday ano povedala nam v car ze mozme skusit iui… asi to skusime 🙂 vsak uz rok a pol….

andrejkap123
autor
27. dec 2022
andrejkap123
autor
27. dec 2022

@zuzanaa2010 zijem si svoj zivot tak ako by som nemala byt tehotna… cize netoci sa mi cely svet okolo toho ale vzdy ma zamrzi ms alebo jedna ciarka no.. asi ako kazdu co maju nechraneny sex 😃

andrejkap123
autor
27. dec 2022

@nikavuk skusim ano viem ze len do ovu by sa mal taka j preto si budem robit testy

lianika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanaa2010
27. dec 2022

@andrejkap123 ano aj ja som to tak mala 🙂

essenceee
27. dec 2022

prvé prirodzene a druhé IVF, pretože to nešlo

nikavuk
27. dec 2022

@essenceee muž aj všetko rovnaké? Som myslela ze najhoršie je počať prve

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilmuskavilma
27. dec 2022

@andrejkap123 28 je oki, horsie keby uz mas 34, ale aj na ivf a iui pomoze ak ste obaja tip top zdravi🙏🏻

nika23t
27. dec 2022

@andrejkap123 mne ovu test nikdy neukázal ovulaciu. Nikdy. A Dr mi povedal, že ovulacia u mňa prebieha, že mám prestat robiť si testy. Tak som prestala. Po 10 mesiacoch snaženia som si povedala, že dosť. Bola som nervózna a sex bol pre mňa len prostriedok, každý druhý, tretí deň, lebo takto sa to ma robit. Tak som vyhodila testy, a milovali sme sa každý den. Lebo-s jedlom rastie chuť 😊 V ten mesiac som otehotnela. Silno držím palce, nech sa podarí co najskôr ♥️

andrejkap123
autor
27. dec 2022

@vilmuskavilma hej no ale 34 tu bude o chvilu 🥲😅

emein
28. dec 2022

@andrejkap123 jahňací witex

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre