Ahojte baby.. Veľa som čítala, že vlozky pomohli pri otehotnení..... Je to fakt pravda a ste tu niektoré co máte s tým skúsenosť? Po akom čase ste otehotneli ako ste používali tieto vložky a intim. Gél? Dakujem za každú odpoveď 🙂
@susedka1000 ja este podstupujem kuru som zvedava
@simona1996712 prezradíš nám výsledok? 😉
@susedka1000 ahoj susedka vdaka tejto kure otehotnela a ona sa k tomu dostala tiez cez nejaku kocku co sa jej podarilo ozehotniet.
ja ich vyrobky pouzivam tiez a som nad mieru spokojna
vlozky su super ja som mala cysty a vkuse mykozy a teraz mam pokoj
Ahoj, ja som práve začala užívať kúru... je tu niekto komu to pomohlo? Hlavne otehotnieť? A za aký čas sa vám podarilo?
Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahoj. ja som si to objednala,už to mám aj doma,len chcem začať po skončení MS, mi to odporučila aj pani čo mi to poradila,tak dúfam,že to bude pozitívne 🙂
@piskota81
@vladika11
@katarinka1307 zienky ak sa nezadari hned prvy cyklus vydrzte, kazde telo inak reaguje a upravuje hormony. Skvele recenzie najdete aj n Fb ale ked mate doma tieto vyrobky tak ste urcite aj tam. A urcite ste fostali an ako pkdzupne kuru uzvit. Drzim Vam palce nech cim skor nebudete vlozky pouzivat aspon 9.mesiavov.lebov tehotrnstve sa nesmu!!
@evina0 ďakujem pekne, no dúfam, že to vyjde, veľmi by sme sa potešili s polovičkou 🙂
môžu sa tá kúra 10 dňová s 24 hodinovými vložkami opakovať aj viackrát do roka?
@veronikaa006 ano moze.
@katarinka1307 drzim palceky nech sa vam cim skor zadari. Poctivo ber kuru a vysledok sa naozj dostavi 🙂
@evina0 už som ju mala v decembri aj januári no nepomohla. Má to ešte zmysel zopakovať?
@veronikaa006 ja som tiež užívala vyše dva mesiace a nič... tiež neviem či má zmysel do toho investovať, nie je to lacná záležitosť 😔 momentálne rozmýšľam nad kvapky gynex, ale ešte neviem
@veronikaa006 kura by mala byť troj mesačná a vždy je všetko individuálne keďže ani jedna nie sme rovnaká, a tiež sa odporúča celkový detox , veľa žien je takých že ani tri mesiace nestačili
@evina0 , ďakujem pekne,no dúfam a verím,že to vyjde, veľmi by sme chceli 🙂👶
Dobrý večer žienky používam vložky Tiande prvú kúru a ten gél volupta keď si dávam do pošvy po niekoľko minútach ma začne škriabat strašne pošva...pani čo som objednávala cez ňu kúru mi píše že sa s takým niecim nestretla ešte tak neviem neje tu niekto kto by mi poradil či to náhodou nemal😌 veľmi by som bola vďačná
@barbori1234 ak volupta robi problem treba dat striekackou hlbsie do posvy.ak by bol opat problem vysadit na nejaky cas a skusit opat. A ak je opat problem vysadit. Su zeny co im volupta vadi aj ked to je malinko zien.
@evina0 Ja vám mnoho krát ďakujem 😍🤗🤗 no ešte toto by som chcela napísať že mne pani z Tiande kázala len prstom vo veľkosti hrášku a prstom dávať do pošvy ...
@barbori1234 ano tak sa zvykne davat no vela zenam to vadi a v podstate sa vsetko zachyti pri vchode do posvy a vie aj stipkat. Preto ak je takyto problem dava sa striekackou hlbsie.
@evina0 dneska som to tak skúsila
Áno manžel podstúpil kúru hlavne jemu amarant pomohol muž mal zle výsledky spermie žiadna pohyblivosť skoro a 2 mesiace užíval produkty a dočkali sme sa konečne bábätká som šťastná
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj keď som sa snažila ešte som Tiande nepoznala ale po pôrode mi vložky pomohli upraviť cyklus a intenzitu. Moja kamarátka už ma dve tehotné vďaka vložkám a v skupine kde som je kopec báb čo vďaka kúre na podporu otehotnenia sa dočkali vytúženého výsledku.