Výhody a nevýhody sociálnych sieti

dzanis147
18. feb 2023

Ahojte. Chcela by som poprosiť o pomoc pri tvorbe práce k hodnoteniu na VŠ. Baby ak používate hlavne Facebook, Instagram, Twitter a Snapchat napíšte prosím do komentu, čo sa vám na týchto sociálnych sietiach páči a čo nie 🙂 Ďakujem vopred za každú pomoc 😊

terina25
18. feb 2023

@dzanis147 co sa mi paci? Nic. Sama sikana,klamstva, priklaslovanie zivota.

oli18
18. feb 2023

@dzanis147 dvojsecna zbran. Na jednej strane sa da vela dozvediet, ktore sa obrati proti tebe. Mas strach z toho, co si sa dozvedela, porovnavas a chytas z toho depky. Sladka nevedomost - pokoj v dusi.

nerya
19. feb 2023

Ja som vďačná za facebook, otec robil dlhé roky v cudzine a toto bola jedna z mála možnosti ako komunikovať zadarmo, vtedy ešte neboli vibery ani whatsappy, takže sme to veľmi ocenili z tohto hľadiska

dzanis147
autor
19. feb 2023

@nerya
@oli18 ďakujem kočky za odpovede 🙂

mimikarol
19. feb 2023

Ja ako starší ročník vidím v sociálnych sieťach veľké vyhody. Informácie, môžeš komunikovat s hocikým vo svete...Ale samozrejme ako už bolo spomenuté je to dvojsečná zbraň. Ja som rada za dospievanie bez internetu. S každej akcii sú všade fotky. Ľudia ako keby nevedeli ani navariť bez toho aby sa s tým pochválili na Facebooku alebo Instagrame, to mi príde doslova sibnute. Všetko zo svojho života, súkromia dávať na net.

marsmykkok
2. mar 2023

Ja mám rada na FB skupiny (napríklad psíčkarov, pracovné a tak) veľmi to spojí ľudí a uľahčí veci. Nemám rada stratu anonymity,.preto nemám celé meno na FB a pridávam si len ľudí, čo chcem, nie aby ma požiadali o priateľstvo všetci bývalí spolužiaci, celá dedina a tak ďalej.