Mám neskutočný hlad pri kojení

anve
1. feb 2019

Mamičky tie čo kojite...môj drobec má pár týždňov...plne kojeny,ale mám otázočku...je to normálne,že jedno kojenie trvá aj 45min? Keď si mliečko odsajem mám ho dosť...a ešte jedna otázka...ja mám neskutočný hlad počas kojenia a po kojeni najmä v noci,keďže malého kojim cca 45min...keď som sa snažila jesť dietnejsie zbadala som to hneď na mliečku...ale zase tiež nechcem nabrať viac ako počas tehu

zooeynka
1. feb 2019

@anve urcite 45 minut nepapa. On si dudluje lebo ho to bavi. Ja som zvykla vyhladnut po kazdom dojceni, ale netreba sa rozozrat,vzdy daco zjest ale neprejedat sa.

mirola
1. feb 2019

Ja som to zas mala opacne, mne vzdy pri kojeni ako sa zacalo “vypudzovat” mlieko bolo na vracanie.. a este aj pol hodinu po nom 😂. Chvalabohu. A inak maly urcite nepije 45 min. Sleduj pauzu v brade tusim. Alebo ho vaz. Skus po 15 min a uvidis, ze uz je napapany. Moj maly bol opacny extrem.. jedol snad 4 minuty, nikdy som si nestihla pri tom ani oddychnut, tiez som ho kvoli tomu vazila a dal aj 170ml.

kathhii
1. feb 2019

Skús ho odvážiť koľko sa ti nakojil. Asi len zbytoćne cucká bradavku...
Babo eśte len ćakáme, ale moja mamka to tak robila pri mne, bola som podobný prípad... :D

luba41
1. feb 2019

nestresuj, všetko robí dieta normálne..nechaj ho na prsníku, kolko chce a potrebuje.dojčenie nie je len jedenie, nezabudni..aj dudlovanie je dôležité-ukludnuje dieta, takisto podporuje dostatočnú tvorbu mlieka..ale prisatie musí byt správne..s tým jedlom moc neprehánaj, radšej niečo lahšie, lebo kilečká budú pribudat..zdravšou stravou alebo dietou určite neovplyvníš kvalitu a množstvo mlieka..
@anve

anve
autor
1. feb 2019

@luba41 jeden večer som si dala na večeru jablká a na raňajky banán...cez deň som dosť fungovala a ,keď som si odsala mlieko, bolo ako voda🙄 tak ja neviem...

luba41
1. feb 2019

@anve nesleduj aké je mlieko, može byt hocijakej farby..ani neodsávaj , netreba.. jedz úplne normálne, aj v noci ked potrebuješ / primerane/.. so sladkostami opatrne, tie vedia zdvihnut kila a ešte može byt po nich problem s kvasinkami..

juliette173
1. feb 2019

@anve ja som starsieho kojila cca 40 min. A nedalo sa inak, proste chcel tolko papat. Trvalo to len prvych par mesiacov a potom to bolo super. Mladsi sa nakojil za 5-10 min a bolo vybavene. Kazde dieta je ine ☺️ Vobec nestresuj a neries to.

hanickaondrik
1. feb 2019

Môj syn sa kojila aj hodinu a bolo jedno či je deň alebo noc. Najdlhšie papal 1,5 hodiny. Strašne som bola hladná počas kojenia. Dokonca každú noc som zjedla aspoň dva malé krajce chleba. Pri dcére to tak nebolo vôbec. Ona sa kojila pár minut.

1sonda
1. feb 2019

podľa mojich detí by som povedala, že to je normálne 🙂 tj moje tak pili, aj dlhšie a všetko bolo ok...a normálne sa najedz a napi, keď budeš mať chuť, okrem sladkostí, z tých by si asi rýchlo pribrala

1sonda
1. feb 2019

a radím nevážiť po kojení, maximálne raz týždenne, ak si teda nie si istá, či dosť priberá...a ani neodsávať mlieko, ak sa nechystáš od bábätka preč, nedávať malého z prsníka predčasne - teda poredtým, ako sa sám pustí, lebo mlieko sa spúšťa opakovane; nesledovať "kvalitu"...sledovala by som jedine spokojnosť malého, jeho močenie a priberanie. A tiež si myslím, že časom sa čas kojenia skráti.

monikafeliz
1. feb 2019

@anve môj huncút keď bol malinký tiež býval na ceciku aj trištvrte hodinu, ale po čase už papával kratšie a kratšie, teraz má 7 mesiacov a za 5 minút je napapaný. A s tým hladom to je normálne, ja sa po každom kojení napijem lebo som smädná, a v noci jedávam 2x, ten môj malý ciciak je na mne nacucnutý v noci každé dve hodiny, tak doplňujem zásoby aj v noci =D

anve
autor
1. feb 2019

@monikafeliz a pribrala si počas kojenia?

ukulela
1. feb 2019

@anve odsajes vzdy menej, ako dieta realne vytiahne (teda ja - odsala som max 80, no dieta vytiahne aj 2x tolko) - a prve vzdy tecie predne - redsie mlieko, tucnejsie je zadne, mlieko, ktore si mozno ani neodsala ... (ale teda ak ci chcela 24 hod fungovat na banane a jablkach, nic moc.)

marion09
1. feb 2019

Ja som vždy jedla "do prasknutia" a zároveň som i tak chudla.mala ma "vytahala",ale aspoň mala mlieko ako cmar 😄

monikafeliz
2. feb 2019

@anve schudla som 4 kg