Kvapky BabyCalm

prskavka11
1. okt 2014

chcem poprosit o radu/nazor/skusennosti s baby calm pre babatka
http://www.mojalekaren.sk/babycalm-kvapky-konce...
ide o to, ze dcerke 4m ich davam uz cca 2 mesiace. doktorka sa netvarila zrovna stastne a odporucila mi po 3 a pol. mesiaci uz nedavat. tiez z toho nemam moc radost. ale proste ked jej ich davam 1 az 3 x denne po 8 kvapiek tak mam dojem ze lepsie prdka, kaka je viac v pohode. moje obavy su ci si jej telo na to nenavykne resp. ak budeme este pokracovat napr. do pol roka bude sa vediet sama v pohode vyprdkat?

darina1952
1. okt 2014

@prskavka11 ahoj, detský organizmus časom dozrieva a tak je na mieste aby si vo veku dieťaťa 3-4mesiace vysadila podporné prostriedky trávenia. Ja som Baby Calm užívala pri synovej kolike a tie prestali po dovŕšení 3mesiaca veku. Jej organizmus by si mal zvyknúť sám spracovať potravu, takže jej skús počas dňa postupne znižovať dávky - namiesto 3x denne jej daj len 2x denne a zníž potom aj počet kvapiek až do úplného vysedenia. Keď je dieťatko zdravé nie je dôvod do neho "niečo tlačiť". Keď sa bojíš o správne pochody čriev - teda uvoľňovanie plynov, tak môžeš radšej skúsiť probiotiká pre bábätká ako BioGaia alebo Infant Dophilus - tie jej podporia aj budovanie imunity. 😉

evadolna3
12. okt 2014

mne, resp. mojej dcerke velmi pomohli kvapky Coliprev s enzynom laktazy.. bola som s nimi viac spokojna 🙂

tamaram283
19. okt 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

aj ja som davala dcerke coliprev.. a neviem si vynachvalit