Opatrovateľka - u nás doma alebo u nej?

lenrietta
29. apr 2019

Ahojte maminky..Riešim takú dilemu, doteraz som nepotrebovala pomoc opatrovateľky, ale asi budem musieť využiť aj takéto služby, dcérka býva často chorá a v práci toľko absentovať nemôžem. Zháňam teda opatrovateľku. Avšak neviem ako to vyriešiť..Predsa len pre dieťa vidím výhodu domáceho prostredia, pre mňa veľkú nevýhodu cudzej osoby v dome.. Máte osobnú skúsenosť? Ako ste to riešili, riešite vy? Chodí opatrovateľka k vám alebo vozíte dieťa k opatrovateľke? Ďakujem za rady..

loginexistuje
29. apr 2019

vacsinou sa nosi dieta k opatrovatelke ale zasa je pravda ze len maloktora je ochotna opatrovat chore dieta lebo to je take je robota alebo neni nic pravidelne a byt k dispozicii
najprv treba taku najst a potom uvidis aj to co ona preferuje

ferret95
29. apr 2019

ja som robila opatrovatelku uz pre 3 rodiny a vzdy som chodila ja k nim.

nasrdena
29. apr 2019

@lenrietta už keď niekomu zverís dieťa do rúk, tak hádam jej dôveruje natoľko, že by si nemala mať obavy o svoj dom. Skôr o dieťa.. Teda to je môj uhol pohľadu..

dskjhfdlkdjhl
29. apr 2019

@lenrietta obcas som toto musela pri starsej dcere vyuzit, vzdy prisla opaatrovatelka k nam. Predsa nebudem chore dieta vozit hore-dolu a presne ako pise @nasrdena , ked uz niekomu zverim svoje dieta, tak kludne aj byt/dom, dieta je v porovnani s domom ovela (neporovnatelne) viac.

sisaka
29. apr 2019

Dcéra robieva nanny (opatrovateľku) vždy po skúškach až do začiatku ďalšieho semestra. Vždy chodi opatrovať do rodiny. Treba si najprv danú osobu preveriť, spraviť pohovor a ak nám sedí a sme ochotní zveriť jej dieťa, tak hádam ide o spoľahlivú osobu, s dobrými referenciami, ktorá popri starostlivosti o dieťa nevykráda domy.

lucyluv
30. apr 2019

Daj si do domu kamery a budeš mať aspoň pokoj na duši.

gabca025
30. apr 2019

@lenrietta ja som robila opatrovateľku cca 7 rokov v dvoch rodinnách na plný úväzok. Vždy som bola ja u rodiny. Zo začiatku tam bol so mnou aj niekto z rodiny a po čase som bola iba sama s dieťaťom.
Ak to je zodpovedná osoba, ktorej dáš na starosti svoje dieťa, tak o domácnosť by som sa nebála.

rainbow82
7. jún 2019

Určite k sebe domov aj dieťa sa bude cítiť bezpečnejšie doma!Veď ti nebude spávať v posteli či?😂😂😂😂.Ja by som sa bála viac o dieťa ako o dom!