Starostlivosť o 2-ročné dieťa

7. jan 2024

Zdravím. Mám taký problém , mám 19 rokov a mám jeden deň strážiť moju 2- ročnú neterku , pretože v ten deň jba ja môžem . Mám sa o ňu starať celý deň. Nechce zvyčajne jesť , nechať sa prebaliť ani okúpať , nechce ani ísť spať.
Vkuse vzdoruje . Prosím dajte mi nejaké rady ako na ňu . Ďakujem veľmi pekne.

janinah
7. jan 2024

To zvládneš.aj keby mala v jednej plienke celý deň kukať rozprávky a ostať hladná.😃 Nemaj z toho stres.nejako bude.Hlavne ide o jej bezpečnosť.

tamta
7. jan 2024

Najlepšie tipy ako zvládnuť konkrétnu 2 ročnú slečnu, ti dajú jej rodičia, ti by ju mali najlepšie poznať a aj to, co na nu platí. Každé dieťa je iné. Všeobecné rady ti tu ľudia napísať môžu ale podla mna zbytočné dranie klávesnice ked mas možnosť spýtať sa priamo jej rodičov.

13uzivatelka11
7. jan 2024

No tak keď sa ti takto hodili na krk na celý deň take dieťa, tak sa tým naozaj nestresuj.. Od hladu nezomrie a kúpať ju nemusíš.

cimage
7. jan 2024

Nakrajaj jej ovocie na stolik odkial si moze brat, ked bude hladna, tak si zoberie. Deti maju radi bobulove, ako cucoriedky, maliny, jahody. To vzdy u nas zmizne najskor. Zisti od rodicov co rada robi a co na nu plati. Jeden den to zvladnes.

juliacenc
7. jan 2024

Robit to co bude chciet aby to prebehlo hladko.