Koľko stoja súkromné škôlky v Trenčíne?

erienka
23. sep 2013

Ahojte mamicky Trencanky. Zaujimalo by ma, kolko priblizne stoja sukromne skolky v TN a aku maju kvalitu. Uplne najviac by ma z tohto hladiska zaujimala skolka Detsky Zamok Kvetinka, ale uvitam i "recenzie" na dalsie skolky.
Mimochodom, pokial mate skusenost i so statnymi skolkami v TN, oplati sa dat deti do sukromnych? A je to v TN problem umiestnit dieta do statnej skolky?
Dakujem vopred za kazdy nazor

pancake
23. sep 2013

na slimacika som pocula len same chvaly. skus pozriet ich stranku. 😉 je to sukromna skolka, ale jedna z najlepsich

miskax2
23. sep 2013

@erienka môj názor je takýto hlavne si čo najviac pozisťuj informácie ohladom škôlok či už súkromných a či štátnych od rodičov ktorých deti tam chodia alebo chodili jasné že názory budú rôzne ale aspon budeš mať neake info potom by som sa šla do tých podľa teba naj naj osobne pozrieť prostredie ake majú ake podmienky a tak podobne.... dávala by som si hlavne pozor na to že v súkromných škôlkach nemusia byť učiteľky s odborným vzdelamím lebo mať rada deti je jedna vec a vedieť s nimi pracovať je vec druhá(ovládať metodiku, pedagigiku a psychológiu) možno na pohlad prísna učiteľka dá dieťaťu viac ako sladko sa usmievajúca. čo sa týka prostredia veľa moderných hračiek nezaručuje kvalitu vzdelávania, nie je dobré a ani vhodné ak majú v triede hračky ktoré patria vyslovene von(ako velké lopty šúchalu odrážadlá nedajbože trampolínu) pre dieta je dobré ak má dve stále učiteľky ktoré pozná a ktorým dvoveruje ak sa tam striedajú učiteľky ako na bežiacom páse dieta moze byt zmetené(stále si zvykat naniekoho iného... 😝 ) ak je skúkromná školka zaradená do siete materských škôl je to výhoda lebo musia mať dobre vypracovaný plán výchovnej činnosti podľa určitých noriem , ktorý musel byť schválený ...nehovorím že v tých ostatných plány nemajú a že si robia len tak mírnix-dírnix ale či ich kontroluje niekto "z hora" to neviem. ja si v zásade myslím že naše štátne materské školy poskytujú kvalitné vzdelávanie a dobrú prípravu detí do dalšieho vzdelávania. vieš štátne škôlky nemusia mať po meste 50 bilbordov a na internete milión fotiek aby dokázali svoju kvalitu či pritiahli mamičky 😉 a ked máš dať niekde 300 eur za niečo čo môžeš mať aj povedzme za 50e (neviemkolko saplati v trenčíne) no je to len na tebe a este k tomu prijímaniu detičiek tak do štátnej je to tak že prednostne sa berú deti pracujúcich mamičiek, a pať ročné deti....

danielatn
24. sep 2013

@erienka z osobnej skusenosti mozem odporucit bambino a slimacika. Blizsie info mozem dat potom do IP. So statnou skolkou nemam skusenosti.

erienka
autor
24. sep 2013

@miskax2 dakujem za koment - dal mi vela podnetov na rozmyslanie

miskax2
25. sep 2013

@erienka neni zac az by si mala este otazky pytaj sa 🙂

jaruska6
20. jan 2014

@danielatn Ahoj, prosím ťa vedela by si mi dať najakú recenziu na Bambino?Ďakujem.