Ako zmeniť gynekológa?

kucerkaa
6. apr 2014

Ahojte chcela by som zmeniť svojho gynekológa poradíte mi aký je postup?Musím najprv tomu môjmu oznámiť že chcem od neho odísť a vziať si kartu alebo môžem hneď ísť k novému a povedať mu že chcem byť uňho respektíve u nej?

lin123
6. apr 2014

najprv musis zajst k novemu gynekologovi, ak berie nove pacientky, tak ti da ziadanku,ktoru odnesies k svojmu gynekologovi a ten na zaklade tejto ziadanky,odosle kartu k novemu gyn.

tatiana7777
6. apr 2014

Ja som prešla k inemu , a on automaticky vyziadal moju kartu od predosleho. Treba sa opytat noveho gynekologa ako to ma on 🙂

modrofuzik11
6. apr 2014

najprv som vyskusala svojho noveho gynekologa. bola som maximalne spokojna. preto som sa rozhodla ist ku svojmu "staremu" a vypytat si kartu. prefotil pre noveho gynekologa moju kartu a dal mi ju. kartu som zaniesla novemu gynkologovi. v karte musi byt presne napisane, ku ktoremu datumu ta stary gynekolog vyraduje z evidencie. stretnutie so "starym" gynekologom nebolo prijemne, ale stalo to za to. ved ide o mna, nie o pocit gynekologa.

zuzigo
6. apr 2014

ahoj,ja som tiez menila gynekologa.Isla som hned k druhej gynekologycke. K predchadzajucemu som nemusela ist po kartu,nova gynekologycka povedala,ze to nie je nutne,ze oni si do 10 dni moju kartu vyziadaju.

cerez
6. apr 2014

Ja som si zistila telefonicky u nového gynekológa či berie nové pacientky. Keď mi potvrdil, že áno spýtala som sa ho ako mám postupovať. Dohodol mi termín, na ktorý som prišla, urobil mi vstupnú prehliadku a sám si vypýtal od bývalého gynekológa môj zdravotný záznam.

titka
7. apr 2014

Chcem sa spytat, ci plati ze presun od jedneho odborneho lekara k druhemu musi byt az po 6 mesiacoch. Od januara mam gynekologa ale nie som vobec spokojna, nic nerobi iba caka, a druhy by ma zobral mam aj ziadanku, len neviem ci ju teraz odniest a ci cakat 6 mesiacov?

katy2
7. apr 2014

@titka - len raz za pol roka... musis vydrzat.... ale tyka sa to len gyn., obvodneho a zubara... (lebo oni poberaju na teba od poistovne kapitacne) ostatnych mozes zmenit aj castejsie....