Chronický zápal nosových dutín

gabika9878778
29. jún 2021

Ahojte chcem by som sa spýtať na MRI my zistili chronicky zápal nosovyh dutín ale ja upchatý nos nemám😂 len niekedy v predklone alebo tak cítim ako mi to steká do hrdla a dráždi mi to hrdlo take ako vodička to je. A v predklone je to hnus. Na MRI som bola s bolesťou hlavy myslite že má môže hlava bolieť aj s toho. Ako aj na mozgu mi niečo našli ale to je vraj v pohode.

majamat
29. jún 2021

@gabika9878778 samozrejme, moze.

ja som podobny pripad, aj ked na vysetrenie som sla koli chronickemu kaslu. na vysetrenie ma poslala alergologicka. prisla osm na ORL a dr, ze kedy som bola naposledy na rtg dutin, som sa na tom pobavila, lebo nikdy., tak ma tam poslala.
dycham volne nosom, s dutinami, ani nosom problemy nemam. obcas zateajuce hlieny, som aj alergicka , cize to moze byt, ale nemam to stale. prisla som k dr. s vysledokm a ona na to pozrerala a hoviri, mate masivny zapal dutin. tak soms a jej opytala, ci mi rtg nevymenili. pytala sa, ze ako sa mam, ja ze dobre.
dostala som ATB a o tyzden kontrola, o mesiac CT dutin.
prisla som o tyzden na kontrolu a zas sa ma pytala, ze ako sa mam. a ja hovorim, ze dobre, ze vsak mne nic nebolo,. a ona na to, ze to nie je mozne. sa strasne divila.

a teda na CT mi potvrdili 2 cm polyp v priosnej dutine, posunute septum, zapal v tej dutine a aj v okolitych dutinach na rovnakej strane.

nedavno som bola na kontrolne CT a teda stav nezmeneny,

gabika9878778
autor
30. jún 2021

@majamat tak to je veľmi zaujímavé lebo mne toez nič neni sem tam ni zatekaju hlieny ale inak som ok až na bolesť hlavy ale však to mám asi z niečoho iného neviem preto sa informujem tu