Kúpele Štós - skúsenosti

ivanaa346
7. jún 2022

Ahojte .Prosim bol niekto teraz niekedy v kúpeľoch v Stose ? Co sa Vam tam páčilo a naopak nepáčilo. My tam mame ísť a bola by som rada za každú osobnú skúsenosť a radu ako to tam funguje a načo sa pripraviť ;) Dakujem veľmi pekne 🙂

li_via
18. júl 2022

@ivanaa346 Skoda, ze nikto neodpisal, tiez by ma to zaujumalo a aj to, ci je tam nieco zaujimave pre deti..🤔

kataina
18. júl 2022

ano, aj mna by zaujimalo, keby som isla sama so synom, ci by mal niekedy aj syn "dozor" aby som ja mohla mat napr. masaž alebo nejake procedury bez syna

martinamatka5
29. okt 2022

V Stose je krasna priroda,vzduch jedinecny,podmienky skor jednoduchsie,starsie.Ale ak mate radi prirodu a prechadzky,urcite si to uzijete.

ira25
11. jan 2023

@martinamatka5 môžem sa spýtať či je tam priamo v kupeloch možnosť zájsť si na posedieť pri káve a zákusku ?

martinamatka5
23. jan 2023

@ira25 Ano,je tam kaviaren,kde si mozete dat kavu,zakusok, pivko,nejake jedlo...byvaju tam aj diskoteky pre deti a aj pre starsich.Dolu nedaleko je Bowling.

ira25
30. jan 2023

@martinamatka5 ďakujem a môžem si vybrať kde chcem byť ubytovaná ak pôjdem cez poisťovňu, nakoľko chcem mať všetko pod jednou strechou.

martinamatka5
15. feb 2023

@ira25 Da sa zavolat do prijimacej kancelarie,oni zistia,kde je volne.Mamicky s detmi ale davaju vacsinou dole do Luca,ale izby su tam celke a prechadzky v pohode.

ira25
25. feb 2023

@martinamatka5 ďakujem ❤️
Ja chcem ísť na 11dni na pobyt....je to ústavná zdravotná starostlivosť zrejme ako v nemocnici a tak neviem či ubytovanie bude horšie ako majú kúpeľní pacienti a ja by som chcela byť v hlavnej budove ovšem ak je tam aj výťah čo si myslím, že v ostatných budovách určite je ešte všetko zastaralé, komunistické,a vôbec či sociálne zariadenie je na izbe alebo spoločne na chodbe, no môžem sa mýliť.
Áno zavolám si potom čo si tam podám žiadosť od lekára,ale keďže je to v lese a široko ďaleko nič tak chcem ísť až v lete a do vtedy chcem čo to pozistovat o tých kúpeľoch a tiež koľko trvá od podania kefy má pozvú na liečenie.