Mám bolesti hlavy

mamanadruhuu
12. jan 2021

Ahojte. Už dlho ma bolieva hlava, som silná migrenička a už som párkrát mala aj taku migrénu že som očami nevidela alebo mi bolo tak zle, že ma bolel žalúdok. Je pravda, že menej vody pijem, a kávu nepijem vôbec, ale to oc je teraz je hrozne. Som ani nie mesiac po korone počas nej má bolela hlava celé tri dni potom mi to prešlo asi na 2 dní a potom zas a od vtedy je to každý deň, a dnes je to zúfalé do toho pocit tocakov ako keby som v hlave niečo mala, ťažko sa mi dýcha a do tela dostávam také zvláštne divne impulzy pravdepodobne strach z toho co mi je, sem tam je to silnejsie, ale v hlave mam taky divný tlak od medzi čela ( za očami) a tiahne sa mi to hore cez hlavu až do zadu je to hrozne do toho má boli brucho a mam v žalúdku také divne pocity, na prd sa mi prehlta. Taka stiahnutá som
.. Ťažko sa to opisuje. S bolesťou hlavy som sa zobudila, v noci som sa budila každú hodinu k dcére rastu jej zúbky, takže dnešná noc bola hrozna a ona začnecplakat že sa človek strhne zo spánku. No je mi hrozne.
Ďakujem za každú radu/odpoveď.

becyn97
12. jan 2021

@mamanadruhuu na CT hlavy alebo na MR si už bola??treba to riešiť s neurológom..ja som mal to isté.Síce mne nič nezistili,ale ja som brala HAK 7rokov,vysadila som to v oktobri,odvtedy ma bolela hlava iba raz...neviem či bereš antiku alebo nie,ked áno skús vysadiť.Magnezium treba brať 2x za deň( najlepšie magnosolv ten je ale na predpis)alebo Magnerot.Velaaaa vody vypiť minimalne 2 litre.Alebo ešte treba ísť k očnemu či náhodou netreba okuliare.
Drzim palce🍀

henrietkatr
12. jan 2021

@mamanadruhuu treba ist k vseobecnej doktorke a stazovat sa na tieto bolesti nech ta poposiela na dalsie vysetrenia.

bylkax
12. jan 2021

@mamanadruhuu ahoj a dávala si si niečo, aby ťa prestala bolieť?

bylkax
13. jan 2021

@bylkax ak možem poradiť, tak je jedna veľmi účinná mastička značky Just - tymiánová, ktorá pomáha pri bolesti hlavy aj jeden olejček z Justu - guduchi. Ja mám osobnú skúsenosť s nimi, mám ich doma vždy po ruke. Ak máš záujem pošlem ti bližší popis o nich cez IP.