ReLEx SMILE očná operácia

16. jan 2023

Ahojte.
1) Mate skusenost s laserovou operaciou oci metodou relex smile?
2) S odstupom casu to hodnotite ako super metoda operacie oci?
3) Hned po operacii ste dobre videli?
Chystam sa na laserovu operaciu oci. A rozmyslam nad touto metodou. Vase skusenosti mi pomozu. Pripadne este ma zaujimaju skusenosti metody Z-Lasik.
Dakujem

ivicka0502
16. jan 2023

ja som bola asi 2 roky dozadu a za mňa super. hneď na druhý deň som videla dokonale. V jeden deň som mala aj vyšetrenia aj samotný zákrok. Nie je to síce nič príjemné ale je to úplne bezbolestné a určite by som do toho išla zase.
brat bol na Z-lasik a toho oči boleli. neviem či to bolo v metóde alebo je citlivejší.

kristie571
16. jan 2023

Bola som operovana minuly rok, neviem ti teraz presne povedat ktorou metodou, tu mi urcil lekar ktory ma pred operaciou vysetroval, ze na ktoru som vhodna.
A videla som hned po zakroku, mierne zahmlene ale videla, asi po hodinke od operacie ma oci dost rezali, vecer som uz ale videla velmi pekne bez bolesti a ostro. Oci boli citlive na svetlo ale bolo to fajn dalo sa fungovat, operovana som bola piatok doobedu a cely vikend som mala vyhradeny ze ostavam len doma, ak bolo treba tak von som sla len so slnecnymi okuliarmi s UV filtrom. No a v pondelok uz som bola normalne v praci naspäť za PC a vpohode. Do dnes som velmi spokojna, snad to tak ostane aj nadalej, skusenosti su rozne totiz.
Mozno pol roka po operacii som si este potrebovala kvapkat kvapky na zvlhcenie lebo som pocitovala ze su oci suchsie, ale inac fajn, ak nosis okuliare podobne ako ja, od maleho dietata a mas ozaj silnu dioptriu, velmi sa ti zmeni kvalita zivota k lepsiemu 🙂 som rada ze som do toho sla.

taktotedanie
16. jan 2023

Zaklad je vybrat kvalitnu kliniku , nepozerat na peniaze ale na kvalitu
Ti, ktori vam v jeden den spravia vysetrenie a hned aj zakrok neodporucam, nie je to vhodny postup