Štítna žľaza a euthyrox

karolin55
25. jan 2019

Ahojte mám otázočku... Nepracuje mi štítna žľaza beriem euthyrox 50 mg.... To mi až tak nevadí ale lekár tam vydel malú hrčku... Na kontrolu mám ísť až v máji ale strašne ma to desí čo to môže byť.... Lekár tvrdí že počkáme do mája a potom zoberie vzorku.... Nerozumiem prečo mám tak dlho čakať... Mali ste niekto podobný problem???

barbara_lux
25. jan 2019

@karolin55 ja tiez beriem 50mg a mam Hashimoto syndrom a mam hrcku 5x8mm, hrcky/uzliky su bezne,do 1cm sa vraj povazuje za nerizikove , nad 1cm beru vzorky kvoli dalsiemu postupu. Ja som zatial tiez na sledovani, ak sa zacne zvacsovat tak potom sa bude brat.

athy
15. feb 2019

Mne v r. 2013 diagnostikovali ťažku formu autoimunitnej hyperfuncie ŠZ. Po 5 mesiacoch tzv. "liečby" mi doktorka oznamila, ze SZ musi ist okamzite von. Naštastie, nasla som inu - skutočnu liečbu a dnes som zdravy človek s ukazkovymi hodnotami ŠZ, bez protilátok, bez akychkolvek liekov a citim sa vyborne. SZ je nesmierne dolezity organ. Hladajte skutocnu liecbu - jedna existuje, tu na slovensku. Ja som za nu nesmierne vdačna.

barbara_lux
15. feb 2019

@athy a podelis sa s nami aj o info ktora je ta jedna liecba?

athy
18. feb 2019

@barbara_lux rada by som dala na internet viac informacii, ale to bohuzial nejde.... ale ked budes hladat a pozorne citat, tak ju najdes. Kamaratka mala tiez hashimotovu tyreoiditidu (tj. autoimunitnu hypofunkciu), dnes je zdrava, neuziva ziadne lieky a jej SZ vyraba tolko hormonov, kolko jej organizmus potrebuje.