Akú hračku pre skoro 4-ročné dievčatko?

slamienka
3. aug 2011

Ahojte, mám na mysli nejakú edukačnú hračku rozvíjajúcu myslenie a logiku, hračku pri ktorej sa dieťa aj podvedome učí... Poradíte mi???Niečo celkom konkrétne, s čím sa rado hralo vaše dieťa. Ďakujem za typy...

miad45
3. aug 2011

ahoj, ono záleží na tom s čím sa dievčatko rado hrá (bábiky, stavebnice, kocky a podobne) Ja mám doma chlapčeka v tomto veku a edukačné hračky kupujem v podstate od narodenia. Momentálne u nás fičí stavebnica (samozrejme drevená) ktorá má dierky a úlohou dieťaťa je napasovať tieto otvory tak aby mohli prejsť guličky. Zábava sa s tým nie len synček ale ja s tatinom. Pexeso s výraznými obrázkami aby si ich dieťatko zapamätalo. My máme pexeso s písmenkami - je potrebné priraďovať písmenká s určitým obrázkom. Ja som kúpila aj magnetickú tabuľu na ktorú synček pripínal písmenká a číslice a takto som ho hravou formou naučila už ako 3 ročného celú abecedu a počítať do 20. Pre dievčatko sú rôzne drevené kolárky, ktoré musí navliekať na šnúrku, alebo ak poznáš toho dreveného panáka , ktorému musí šnúročkou pripnúť šaty. Rozvíja si pritom jemnú motoriku. Výborné sú aj tie penové puzle - môže na tom sedieť, vytlačiť si písmenká a číslice a potom ich priraďovať do príslušného otvoru. Alebo existujú aj puzle pre malé detičky. Neviem či som ti pomohla, poprípade skús nejakú stránku na internete.

lussy23
3. aug 2011

Ja by som kúpila nejaké hlavolamy na učenie sa a nejakú bábiku, či plyšáka na hranie. Ale možností je veľmi veľa.Zaleží na tom, čo s apáči Vaej dcérke, s čím sa rada hrá.

cammomille
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vestica13
8. apr 2014

ja odporucam stranku http://www.vnimavedeti.sk/ . Oni robia vela s ucitelmi, maju vela vzdelavacich hraciek a hier. LOGICO je asi najznamejsie, ale maju vela inych veci...

drefko_hracky
21. máj 2014

Dobrý deň, vhodné sú aj klasické všetkým známe obrázkové pexesá a dominá. Rôzne vkladacie puzzle, hračky na navliekanie a spoločenské hry, pri ktorých sa zahrajú aj rodičia.
Pre inšpiráciu www.drefkohracky.sk

petradanko
9. sep 2014

Ahoj, na internete toho nájdeš veľa, ja som objednávala z http://www.fajnhracky.sk/ , konkrétne Záhadný hrad, je to hlavolam a zabavíme sa s tým všetci.

silviamoravcova
29. sep 2014

Veľmi dobré mám skúsenosti s knižkou pre deti zameranou na cvičenie a pohyb. Je to skvelý darček nielen pre dieťa ale aj celú rodinu 🙂 Milé a vtipné básničky, náučné o zvieratkách. Cvičenie formou hry, množstvo hier a cvikov. Vrelo odporúčam 🙂

leur1808
19. nov 2014

pozrite si toto. K Vianociam je tam dost hraciek... mne osobne sa velmi pacia
http://kiddie.sk

terinka015
8. okt 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Knižky s puzzle. Skúste na www.egmont.cz 😉

mirka414
8. okt 2015

U nas bolo dlho toto top zábava : http://www.kidoh.ch/3/19318638-1/buch/finger-st... prstové odtlačky

barca1205
20. okt 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

V tomto veku sme mali velmi radi Clovece nehnevaj sa s Krtkom a jeho kamaratmi

karolinka789
21. okt 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Spoločenské hry sú dobrým nápadom. možete skúsiť pexeso alebo kloboučku hop a pod.