Parkovanie pred železničnou stanicou v Nových Zámkoch

timkoemkamatko
24. nov 2023

Ahojte. Dievčatá, dá sa v pohode zaparkovať na železničnej stanici v Nových Zámkoch autom v sobotu ráno cca 5,30? Je to bezplatné parkovisko? Ak je problém s parkovaním, kde môžem odstaviť auto?Potrebujem ísť vlakom ráno z NZ a večer sa vrátim. Ďakujem

suzitok
24. nov 2023

Ahoj, ja si myslim, že o 5,30 zaparkujes urcite, je pred stanicou velke parkovisko + aj pred postou je vela parkovacich miest. Neviem, ci si uz v NZ bola a ci vies na ktore parkovisko sa ako dostanes, lebo sú sice vedla seba, ale ku kazdemu sa ide z inej strany mesta. Parkovne pokial viem sa neplati, teda neplatilo sa.
Pocas dna je to uz potom plne, je umenie najst miesto, alebo sa caka, kym niekto odide. Inak je tam aj obytna zona, takze popripade vies stat pred niektorym cinziakom, tam si myslim, ze sa najde miesto vzdy.

anos18
24. nov 2023

@timkoemkamatko ja si tiež myslím, že v sobotu tak skoro zaparkujes v pohode. A ešte je aj to nové parkovisko tesne pred Tromi mostami vpravo. Parkoviská sú bezplatné

timkoemkamatko
autor
24. nov 2023

@suzitok
@anos18 ďakujem veľmi pekne. Dám si dostatočnú časovú rezervu a verím, že sa mi podarí.

suzitok
24. nov 2023

@timkoemkamatko A keby naozaj, ze nie je miesto, co si nemyslim, tak by som isla parkovat pred Lidl , pristup z ulice Lastovičia, alebo T.G.Masaryka. My sme tam zvykli stáť, je to cca 400-500m od stanice, 3-4minuty normalnou chodzou.