Ahojte tehulky aj mamulky cchem sa opytat ze v ktorom TT vam dr. prezradil pohlavie vasho babätka??? 🙂 Dakujem, a ak uz tu takato tema je tak sa ospravedlnujem a poprosim link 😉
Mne sa dalo zistit az v 36tt 😉
pri prvom tehu okolo 26tt, teraz v 16tt bol prvy tip a ten sa potvrdzoval
mne v 16tt a vraj to je na 100%... mam doma aj fotecku 😵
Ahoj, mne to doktor vedel povedat uz v 16tt. Mal kvalitny ultrazvuk bolo to dobre vidiet.
SStani to som rada,lebo aj ja idem v 16tt na 3D,tak hadam to uvidi,ved vravia,ze na 3D sa vidi pohlavie uz od 12tt,len aby sa dr nesekol 😀
mne uz v 15 tt 😀 , ale aj tak som si tym bolauz predtým ista ze tobude chlapec takze tolen potvrdil 😀
mne v 16. tt. a odvtedy sa to len potvrdilo 😉
mne az v 30 tt... hambila sa ukazat... ale uz v 20 tt mi naznacili, ze to bude pravdepodobne dievca... lebo tie svoje pohlavie tak neukazuju... ako chlapci 😉
az v 36-ale doma som uz mala modru vybavicku,proste od zaciatku som vedela ze je to chlapcek 🙂
V 20tt dievcatko, v 30tt dievcatko a pri porode, mi gratulovali k chlapcekovi, muz bol strasne raaad ja prekvapena, co idem s par ruzovymi vecami robit, nastatie som ich mala velmi malo 😉 .
mne prezradili v 20tt a kamoske uz v jedenastom,ze jej syncekovi rastu gulky 😀
Ahojky...
Mne to povedala lekarka v 18. tyzdni... Mam sukromnu lekarku, v ordinacii ma 3D/4D sono...
Najprv vravi: Bude to dievcatko... Ja cela vytesena, pytam sa jej, ci moze prist aj manzel. Ona, ze ano. Manzel prisiel, trocha sklamany z holky, ale ja cela happy...
Lekarka pozera, pozera a o 5 minut na to vravi, ze to bude asi chlapec... A potom sme to uz videli jasne. Mala palicka v strede medzi nozickami... 😀
nam povedali uz v 19tt ze s najvacsou pravdepodobnostou dievcatko, a potom mi to v 21tt amniocenteza potvrdila. Ale aj tak vela ruzovych veci nemame, skor take neutralne zlte, biele...ved co ked budeme mat druhe babo chlapceka...nech moze dedit 😀
náM POVEDAL PRVá KRáT NA 4 d UZV v 20 tt, že dievčatko, potom nám to v 25 tt na 4 dečku potvrdil potom v 30 tt môj lekár , že ostanerme pri dievčatku a v 31 tt, keď kontroloval či priberá, tak hovorí, že je to chlapec a zapísal mi to aj do TK, presne ten čo mi povedal v 31 tt dievča, tak som z toho bola zmetená a šli sme ešte raz na 4 dečko v 33 tt, kde povedal, že teraz by sa aj on priklonik k chlapcovi. Tak ja počítam s chlapcom no aj tak to na 100 % budem vedieť až presne o 2 tt, keď sa preberiem po cisaráku 😉 . Možno bude prekvapko. Takže ja by som si už UZV nebola, taká istá.
nam prvy krat povedali, ze ASI v 18tt na morfologickom ultrazvuku a definitivne potvrdili na 3D v 25.tt
juzinka, to fakt? 😀 No to je sranda... Uz si mala asi aj ruzove oblecko pokupene, co? 😅
Mne v 19tt na 3D povedal, ze dievcatko, potom na normalnom v 30 a 36tt tiez ze dievcatko (dalsi dvaja ini doktori), tak to tak vyzera, ze to bude baba 🙂 Prevaha ruzovych veci je jasna, ale mne by vobec nevadilo, keby to bol nakoniec chlapcek, aj ked ocino sa uz tesi na malu princeznicku 🙂
Tak mne to povedali asi tak v 34tt nepamätam si to presne ale viem že som bola nervozna lebo som to chcela vedieť..Ale od začiatku som dúfala že to bude baba..A bola 🙂))
juzinka 🙂 moja kamoška rodila 2 tyždne predo mnou a tej vždy hovorili že to bude chlapček doma mala všetko modré...A bum narodilo sa dievčatko pre každeho to bol šok len pre mamičku nie lebo ona chcela divčatko...
no ja som bola tento tyzden a doki nevidela dobre tak mi nevedela povedat..ze asi dievcatko,lebo nevidi semeniky ale ze sa tam mozu aj objavit..no takze takto som ja na tom,ale o tyzden idem na 3D tak dufam ze tam uz budem vediet na 90% a sup na nakupy,uz sa neviem dockat 🙂
Nam uz v 15tt na 3D povedali, ze s velkou pravdepodobnostou chlapcek. Na morf. uzv v 19tt sa to potvrdilo a na uzv v 20tt bola jedna pani dr. sokovana, ze vraj, "jezis, to je chlap ako buk" (maly mal total roztiahnute nozky) 😀 😀 😀
v 27 tt, môj gynekológ nechce prezrádzať pohlavie, ale vlastne sme chceli prekvapko, až keď ma poslal do nemocky na sono, lebo sa mu zdalo, že je malé, nevydržali sme a spýtali sme sa 🙂 dr. nám povedala, že je to kávové zrnko 😀
ahojte no kedze som isla na sono v 15tt tyzdni kvoli genetike tak nam povedal chlapca ze sa mu zda a nakoniec v 19tt nam povedakl ze keby to bol chalan tak mu nieco trci.dalej mi to bolo potvrdene v25tt a teraz v 29tt nam krasne ukazal kavove zrnko takze na 100% baba
ahojte tak mne to zistili az v 33 tt tyzdni,ze to bude chlapcek a aj bol 🙂
nam to predbezne (na 60-70%) povedali v 16tt a vraj na 100% teraz v 20tt. tak uvidime 🙂)
mne to nevedeli povedat vobec zo ziadneho ultrazvuku a to som ich absolvovala kazdu poradnu 😉
ahojte, tak ja sa tiež už neviem dočkať čo to bude, idem teraz v stedu na kotrolu tak hádam mi už povie čo čakáme, tak som hrozne zvedavá a tiež sa teším na nákupy.
ja som si stale myslela, ze ked ide tehulka na morfologicky utz a dokazu vidiet srdiecko zvnutra, tak aj vidia ci su tam vajecniky ci semenniky - tak len dufam, ze nam povedal Dr spravne, lebo uz zaciname chystat na dievcatko 🙂
ani nam sa dlho nechcelo drobatko ukazat... az ked sme isli na 3d v 25tt tak nam dr povedal, ze to vyzera na babu, a potom aj moja doktorka sa nejak tak vyjadrila v 29tt, ale na sto percent to nechce tvrdit nik 🙂
do 35tt som zila v tom ze to bude baba..a v 35tt na ultrazvuku mi povedali ze to bude chlapec 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pri prvom v 30tt, pri druhom sme to zistili az po narodeni, mala bola KP, chrbtom k pupku