Čakanie na samovoľný potrat

lilinka778
1. jan 2023

Dobry den. Chcem sa opytat ci ma niekto povodnu skusenost. Pred par dnami mi zial povedali, ze sa babo nevyvija a nebije srdiecko, bolo to v 6tt. S lekarkou sme sa dohodli ze pockame ci sa potrat nespusti sam. Vcera som zacala mat mierne bolesti a zacala som krvacat, hned som utekala na pohotovost ale zatial som sa nevycistila, ostalo to vo mne. Poslali ma domov s tym ze mam prist za tyzden na kontrolu. Po prichode domov som ale prestala krvacat. Zastavila sa to. Mam len slabunke spinenie po toalete. Je mozne , ze sa to este spusti? Toto je moj treti potrat. Prvy krat kyret , druhy krat som zacala krvacat ale to som sa vycistila hned pri prvom krcacani.

ankare
1. jan 2023

@lilinka778 veľa síl Ti prajem. Verím,že nabudúce to už vyjde! ❤️❤️❤️

lilinka778
autor
1. jan 2023

@ankare ďakujem velmi pekne za mile slova

stannkal
1. jan 2023

@lilinka778 ahoj, ja som mala špinenie a slabé krvácanie 5 dní, až potom sa spustil samotný potrat. Závidím ti tvoju lekárku, mňa pri poslednom MA gyn automaticky posielal na kyretaz. Nech ti to dobre dopadne.

lilinka778
autor
1. jan 2023

@stannkal Dakujem, dufam ze sa to spusti cim skor aby som to mala uz za sebou.

niki_j
1. jan 2023

@lilinka778 Ahoj, ja som zažila to isté ale v 8-9tt … na potrat som čakala cca 2 týždne, spustil sa , mala som ppocit akoby som mala kontrakcie ako pri pôrode , trvalo to asi 4 hodiny … keď som prestala o pár dní krvácať, išla som na kontrolu, nevyšlo všetko tak mi pichli nejaké injekcie, mala som už potom len také slabé špinenie, na ďalšej kontrole už bolo všetko ok … nasledujúcia menštruácia ale bola extrémne silná a museli mi znovat dávať injekcie aby mi zastavili krvácanie .. od vtedy všetko ok, otehotnela som znova o 3 mesiace na to a už som v 6mesiaci 🙂 Držím palce

nelca0510
1. jan 2023

@lilinka778 ahoj. Ja asi cca v 7 týždni MA,spustilo sa mi to až cca v 13.tyzdni. Napokon sa to nevycisitlo úplne samé a kyretazi som sa nevyhla. O 2 mesiace som už bola tehotná a všetko ok. Veľa zdaru 🙂

yamahka
2. jan 2023

@lilinka778 Ja som mala MA v 6.tt, na potrat som čakala cca tri tyzdne. Dala som si červené víno a horúci kúpeľ. A na druhý deň sa to spustilo. Uľavilo sami. Potom keď som prestala krvácať tak som išla na gyndu a je všetko ok.

lucka27391
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre