Ahojte som prvorodicka a chcem sa len spytat ake mate skusenosti s porodnicou v Nitre pretoze v poslednej dobe na nu nepocujem nic dobre. Dakujem za kazdu jednu odpoved 🙂
Ja som bola velmi spokojna...inde by som nesla...
Pridaj sa do verejnej skupiny Porodnica Nitra
Ja som rodila pred 2 rokmi a idem aj teraz tam...v pohode...😉
Ja som tam rodila pred 4 rokmi a 9 mesiacmi a bola som maximalne spokojna 😊. Lekari, sestricky, vsetko ok. Treba sa pripravit na to, ze clovek nejde do 5* hotela a tych par dni sa to tam da v pohode vydrzat.
Tak ja som rodila teraz v july a pohoda.sla som cisarskym, sestricky sa o mna super starali. Jedine co by som vytkla a dost ma mrzelo ze po cisaraku az po 6 hod.priniesli babo prisat.co je strasne neskoro a ze na sale mi ho neprilozili. Z toho som bola sklamana dost.
@kukulienka83 ahoj 🙂 ja mam termín 1.1. Ty kedy ? Myslím ze sme nejak narovnako no doktor mi napísal ze by to mohlo byt aj 29.12. Podľa Sona tak uvidime ...
@nikolienkaa tak to sme na tom hodne podobne... 🙂 ale ja som prveho prenasala tyzden...takze som pripravena aj na taku moznost, ze budem rodit na tri krale 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ajoj aj ja som prvorodička a chystám sa v nr no ja neviem o ničom tak som zvedavá 🙂