Pôrodnica Piešťany verzus Trenčín

1vkab
19. aug 2021

Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor a skusenosti, ktora porodnica na povazi je najlepsia. Rozhodujem sa hlavne medzi Piestanmi a Trencinom. Som prvorodicka, preto uvitam kazdu radu.
Dakujem 🙂

mamanadruhuu
19. aug 2021

Ahoj. Tazko povedať, keď príde deň pôrodu, je asi najlepšia ta najbližšia... A samozrejme vieš aj to, že v každej z nich sa už niečo stalo, bud neprijmy personál doktor sestričky alebo nejaký vážny incident... Takže ako ti tu 100 ľudí môže napísať ze je Trenčín skvelý 100 ti napíše že sa im tam nepáči a tak je to aj s Piešťanmi. Ja osm rodila v TN a bola som spokojná, kamoška rodila a chcela nemocnicu zažalovať, druhá radšej už ani deti nechce, pretože prišla o 2jicky v 30 TT lebo doktor ju poslal domov... Zas ďalšia je tiež spokojná

simona92101
19. aug 2021

@1vkab presne ako pise vyssie,ja nemam dobru skusenost s personalom a pristupom v PN,o gynek.pohotovosti v TT ani nehovorim,pristup ako k dobytku..ale poznam zeny ktore boli velmi spokojne,dokonca aj so stravou..

00ivi00
19. aug 2021

V PN som rodila prvé a druhé tam rodiť neplánujem. Tiež zvažujem TN ale pre mňa to je dosť ďaleko (30km). Tak som trochu zúfalá 😪

nttnnt
19. aug 2021

ja som rodila v tn pred 13 rokmi katastrofa maly sa zasekol ale zas robili co mohli nemozem povedat...teraz tam idem rodit zase aj po tej traume..sice mam planovanu sekciu lebo je zle otoceny ale sanca je ze sa stale zvrtne ofiko termin mam za tyzden. sekciu naplanovanu den po termine nakolko ma nemali kam pichnut lebo je tam naval to je tak ked zrusia banovce a ilavu kreteni.....tak uvidim ako vsetko dopadne zas novorodenecke maju na perfektnej urovni aj pristrojovo aj celkovo oddelenie velmi chvalia..treba si zvazit pre a proti..

matejko18
19. aug 2021

@00ivi00 30km nieje až tak veľa...my sme šli 60km a veľmi bola dcéra spokojná a ja tiež bola som pri pôrode a aj starostlivosť bola fajn a ešte sa nám podarilo aj nadštandar...ja môžem odporučiť Trenčín 👍

ivankask1
1. sep 2021

@1vkab Ahoj, ja som min tyzden rodila v PN, za mna velka spokojnost,personal super,jedine minus je strava ale to v TN tiez nie je ziadna slava. Pre PN sme sa rozhodli koli predoslej skusenosti v TN. Kludne napis ak mas nejake otazky.

simona92101
1. sep 2021

@ivankask1 ahoj,smiem sa spytat ako to je teraz s porodnicou?vybavenie izieb,sprchy?viem ze sa prerabalo oddelenie..navstevy su stald na tej mini chodbicke?dakujem

00ivi00
1. sep 2021

@simona92101 tak mne sa tam nepáčilo, rodila som február 2020 a už vtedy to tam bolo prerobené tak to si neviem predstaviť ako to vyzeralo predtým. Na izbe nič len nočný stolík, umývadlo, mobilná postielka pre dieťa.. Dieťa musíš chodiť prebalovať na chodbu, je tam jediný prebalovaci pult. Áno návštevy sú na tej parádnej chodbe v prievane a hlava na hlave.. V sprche sa dá prežiť ale keď som tam bola ja dva dni nám netiekla teplá voda... Som zvedavá čo ti napíše tá čo rodila nedávno, či sa niečo zmenilo.

simona92101
1. sep 2021

@00ivi00 ja som rodila 2019 a teda sprchy a wc boli nechutne.za 4 dni nebola ani raz tepla voda,mala som si prsia masirovat v teplej sprche ale kde to nepovedali,sestricke to bolo velmi vtipne.dvere na sprche nesli zatvorit,na zemi plesen.mala som sice izbu sama za priplatok,ale bez wc,navstevy ale mohli chodit na izbu chvalabohu.

00ivi00
1. sep 2021

@simona92101 zas ja keď som nabehla za sestričkami že netečie teplá voda tak kukali na mňa jak telce na nove vráta že to nie je možné a keď sa sami presvedčili tak že oni s tým nič neurobia.. Tak neviem potom ako nám tie deti kúpali. Najlepšie keď spolubývajúcu s kontrakciami poslali dať si srpchu na uvoľnenie a keď vyšla tak som sa jej pýtala či jej vôbec tiekla teplá voda a že nie 🙈 tak tie sprchy ale boli už pri mojom pôrode nové, nebolo to nijak nechutné akurát dosť úzke na mňa ja som sa tam po šití s bolestami dosť motkala no.. Ja rodim v novembri a tam už isto nepôjdem, asi na Myjavu

simona92101
1. sep 2021

@00ivi00 ja mam termin az po novom roku ale teda po prvom porode,kedy sme ledva stihli dojst do porodnice(dcerka bola za 30 min.vonku),nemozem veru spekulovat a musim ist len do najblizsej nemocnice🤷‍♀️ tak len dufat,ze sa mi ujde VIP izba.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre