Pôrodnica v Trstenej

sarinka2014
3. jún 2014

Ahojte, V októbri rodim A asi V trstenej, aké máte skúsenosti??? Veľa žien sa sťažuje ale sú aj spokojne A to väčšinou len tie ktoré tam mali nejaké známe, tak aký máte názor?

effkaa
3. jún 2014

v Dolnom Kubine nie je lepsia ta porodnica?

maminag
3. jún 2014

ja som rodila v Trstenej, pri prvom to bolo celkom v pohode, len niektoré tie sestričky mali taký 😒 prístup, druhého keď som rodila, v 2012, tak to mi rodinný známy vybavil pána primára, tak starostlivosť bola ukážková, či už od lekárov alebo sestričiek.....

sarinka2014
autor
4. jún 2014

Neviete niekto či je lepšie ísť do kubina alebo Trstenej? V trstenwj keď má tie sestričky nepoznajú už teraz mi pri obcasnych vyšetreniach prídu protivne, nepríjemné, necitlive...A vďaka tomu sa bojím pôrodu ešte viac :(

effkaa
4. jún 2014

@sarinka2014 ja mam na Orave celu rodinu a podla toho co pocuvam, tak ak sa ti da a nemas to velmi daleko, sla by som radsej do DK.

sarinka2014
autor
4. jún 2014

A vcom je tam rozdiel? Mne ide hlavne O ten prístup doktorov A sestriciek, psyxhicky som už teraz mimo A to som len.6 mesiac..A ak tam začne niektorá domna.hucat že plačem kričím alebo čo, tak ja neviem...

veronyp
4. jún 2014

Ahoj,
ja som rodila obe deti v Trstenej, a nebola som velmi spokojna..
Vybavenie, izby atd - vsetko fajn
Jedine ten pristup personalu - to je to negativne - ale naozaj zavisi KOHO vystihnes
Pri prvej dcere som vystihla velmi velmi neprijemnu sestricku a aj doktorku, vrcali tam na mna..frflali, neprijemne komenty mali.. fakt som to hlavne psychicky zle znasala a este dlho som mala negativne spomienky
Druhy syn - to uz bolo lepsie, doktorka aj sestricka boli ine a vcelku mile, ale to som uz isla s tym ze som bola aj pripravena na horsie, takze som bola prijemne potesena..
Bolo mi to blizsie, tak DK som vcelku neriesila a bola som zmierena so situaciou.
Mam kamaratku, ktora rodila prve dieta v Trstenej, druhe isla do DK a jednoznacne chvalila ze DK je podstatne lepsie.. hlavne ten pristup personalu ovela milsi..

ywet72
4. jún 2014

ja mám tiež skúsenosť bohužial zlu s nemocnicnou v Trstenej (nie porodnica ale detské oddelenie) - boli sme v Zuberci na dovči a malá mala teplotu tak nas nechali noc na pozorovanie

vybavenie - ako v nemocnici - ja nečakam žiadny luxux ale tie sestry - drzé odporné a lekárka detska????- došla som tam o pol 9 v noci s ročným deckom - brali mu krv z hlavičky - mna poslali preč - čiže decko mi vrátili vyrevane spotene triaslo sa na celom telíčku a konečne mi na rukach zaspala - v tom došla okolo 11 lekárka a hučala na celu jej odpornu s prepáčením hubu a som ju SLUSNE až som sa jej pchala do riti že nech ideme na chodbu že konečne malá zaspala a spali v izbe dalšie DVE deti a ona : no ked sa zobudí tak znovu zaspí nie???? 😠 🙄 😢 😖 tak taký prístup lekárky k detom - kde bola empatia? šak ked ju to nebavi nech ide za pás kto ju tam nuti???

effkaa
4. jún 2014

ja dufam, ze si to aj tie sestricky precitaju.... a snad sa nieco zmeni

sarinka2014
autor
4. jún 2014

Bože môj :( A viete mi niekto aj menovať tie horšie sestričky doktorky A tie lepsie?

isabel11163
5. jún 2014

@effkaa no veru to aj čítam a nechápem ! a už vôbec nerozumiem vyjadreniu že dobre sa tu majú len ženy po známosti.. mne je v podstate jedno kto a kde pôjde rodiť a ku každej jednej matke sa správam rovnako či je to kamarátka,známa alebo cudzí človek..

effkaa
7. jún 2014

@isabel11163 mozeme si pockat aj na niekoho s dobrou skusenostou...

isabel11163
7. jún 2014

@effkaa nemusíme čakať, sú ľudia ktorý majú dobre skúsenosti. a je my jasné že stále budú ľudia ktorý sa budú na niečo sťažovať a zase sú ľudia ktorý budú spokojný.. ty si u nás nebola a nevieš ako to tam prebieha a či je všetko čo si počula pravda alebo nie.. ja nehovorím že celý personál gynekologicko - pôrodníckeho oddelenia v Trstenej je dokonalý a nikde nie je lepšieho,ale všetci sme len ľudia a každý robí chyby či mi sestričky alebo aj mamičky,lekári atď.. ľudia sú rôzny a to je všade.. cením si každú jednu maminu ktorá vie pochopiť aj nás a nemá o nemocnici predstavy 5 hviezdičkového hotela so službami all inclusiv..lebo je veľa takých ktoré tieto predstavy majú.. oddelenie je pekné a prerobené, a čo sa týka starostlivosti tak každý jeden člen personálu sa snaží od upratovačiek až po lekárov.. vlastne ja tu nemusím písať žiadnu obhajobu. ja môžem hovoriť za seba a ja si svoju robotu robím zodpovedne.

sarinka2014
autor
7. jún 2014

@isabel11163 tak teda dufam ri porode natrafim na vas 🙂 su naozaj aj prijemne spravodlive sestricky aj neprijemne..a je pravda aj ze po znamosti sa vam urcite venuju viac..neviem no parkrat som lezala v nemocnici v trstenej a modlila som sa aby sa omna starali len dve sestricky ktore sa tam striedali a nie ta tretia.. Lebo ozaj nie kazda ma v sebe take pochopenie alebo sucit a niektori pacienti to pottrebuju zvladnut hlavne psychicky..to je moj nazor

effkaa
8. jún 2014

@isabel11163 odmietam pisat skusenosti mojich pribuznych, ale je pravda, nikdy som tam rodit nebola. Ale na druhu stranu naozaj tie negativne skusenosti prevazuju (tzn. je ich viac ako polovica) a to nie je dobre. Som rada, ze si robite svoju pracu zodpovedne, ved na kazdom cloveku zalezi.

isabel11163
8. jún 2014

@effkaa z čoho usudzujete že je viac tých zlých skúseností než dobrých ? máte vypracovanú nejakú štatistiku alebo na čom sa zakladá vaše vyjadrenie ? sú rôzne fóra kde sa píše o Trstenskej pôrodnici a naozaj neviem o tom že by bola väčšina skúseností zlá..

effkaa
8. jún 2014

@isabel11163 posielam IP

lasto
8. jún 2014

Tak ja nemam v porodnici ziadnu znamost, ale nemam negativnu skusenost, rodila som v Trstenej dve deti, mala som sice nadstandartnu izbu, kde som bola sama-ziadala som si ju pri prijati a nebol ziadny problem. Niektore sestricky boli prijemne, ine menej, ale vyslovene neprijemne na mna neboli. Pri porode bol personal aj lekarka super, aj vtipkovali, asi je to aj o tom, na koho clovek natrafi.

sarinka2014
autor
12. jún 2014

ano presne je to aj o tom na koho clovek natrafi 🙂

ester177
19. mar 2019

Rusnacka robí nástrihy ako v minulom storočí... neviem, či jej to robí dobre, alebo čo... aby si človek potom plastiku zaplatil...

veronikaanikuska
24. júl 2019

@ester177 😑presne tak !! Nemala by tam uz byt !!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre