Darček pre 17 ročného rokeríka

buttergirl
21. okt 2015
Používateľ buttergirl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od buttergirl.

Dobrý večer maminy...ak máte doma niektorá talentovaného hudobníka mohli by ste prosím poradiť ktorá gitara je podľa Vás vhodná ako darček na birmovku?
Rozhodujeme už len medzi EPIPHONE Les Paul Traditional PRO DB a CORT CR 200 BK. Máte ju prosím niektorí doma? Ďakujem za akúkoľvek radu...

evi_b
21. okt 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Takže hľadáte elektrickú? Pecka Asi veľmi odborne neporadím ale podľa ceny na kytary.sk by som sa priklonila skôr k tej Cort cr 200 bk 🙂

dorka159
16. nov 2015
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

Skús sa poradiť s predajcom 🙂) na kytarach poradia uplne v pohode 😉