Koľko má vážiť 11 ročná baba?

somtucna
17. júl 2017

Koľko by mala vážiť 11 ročná baba pri výške cca. 159 CM?

gabona1
18. júl 2017

Cca 50kg by mohla vážiť. Koľko vážiš, ak to nie je tajomstvo? Všetko sa dá riešiť, ak je to viac, tak sa trochu obmedzíš a schudneš, 11ročnej to pôjde krásne dole.

ajush5
18. júl 2017

Podla BMI je ideálna váha 52,8kg. No váha málokedy hovori o tom ci je to ideálne.

dominika6
18. júl 2017

@somtucna 49-50

deti95060810
18. júl 2017

som si myslela že to píše moja dcéra...rovnaký vek, aj výška....Váži asi 43 kg....
ešte pozri percentové grafy.sk

deti95060810
18. júl 2017

@ajush5 to si prehnala s tou váhou...toľko vážim ja, a to meriam o moc viac....A pubertiačka tiež nie som, mám dospelé dieťa....

1988majka
18. júl 2017

Vyska 159 cm vaha 52 kg v 11r. je na 90 percentile ( cize vacsina rovesnikov je nizsia a lahsia) takze v norme aj ked to nic nehovori o rozlozeni tuku a pomere tuky -svaly a o zdravi. 11r dieta nema chudnut a uz vobec nie nejake diety - to moze narusit metabolizmus do konca zivota - podstatne je sa POCTIVO zdravo stravovat a vela hybat. 🙂

stankadu
18. júl 2017

pri 11r. pubertiakovi sa to nedá určiť. Tabulky ukazujú priemer, ale človek by sa tým nemal riadiť. Každý je taký, aký má byť. Ak sa cítiš dobre a si zdravá, tak váhu vôbec nerieš. LEBO ešte stále rastieš. Jedz zdravo, cvič, ale ani to sa nesmie prehánať, aj to môže mať opačný účinok. A žiadna diéta 👎, len si pokazíš žalúdok, no ešte nikomu to natrvalo nepomohlo. Keby hej, tak sme všetci chudí. Moja dcéra mala v 11r. 58 kg pri výške 166cm a mala postavu tak akurát. Teraz má 14r. výšku 172 cm a váži 62 kg a nosí veľ. M. Verím, že si pekná, len to možno ešte nevidíš. 👧

dai
18. júl 2017

@deti95060810 ale v 11tich sa predsa vyvija, nemozes to takto napisat - mnohe dievcata este maju rastovy spurt pred sebou - vacsinou tesne pred nim sa zvyknu zaokruhlit a nasledne vytiahnut....
toto dievcatko ma viditelny problem akceptovat samu seba a uz je asi v mentalnej puberte - zalozila tu uz viacero tem s touto istou temou - prosim nedavaj jej pocit ze je tucna... nie je - na 160 cm 52kg je uplne v pohode vaha - dospela zena je vacsinou stihla v takejto konstelacii... ona moze byt kdekolvek v svojom vyvine...
@somtucna neries vahu - to ti tu neporadime - zdravo sa stravuj, neprepapavaj slaninou a sladkostami, hlavne sa nevyhybaj pohybu... si dost vysoka na svoj vek takze jasne ze budes aj tazsia... vaha v tvojom veku sa meni rychlo - pokial nevazis 70 a viac tak to lahko vykorigujes pohybom a zdravou stravou, hlavne ziadne hladovanie...

barruna
18. júl 2017

Podla mna je tazke urcit kolko by mal clovek v 11tich rokoch vazit. Podla vysky by podla mna nebolo vela ani keby vazis 60 kg, to by bolo tak akurat si myslim ale stale sa vyvijas, takze vahu, ktoru mas teraz uz na buduci rok mat nemusis. Stale rasties, nemaj z toho stres 🙂

ajush5
18. júl 2017

@deti95060810 ako som pisala je to váha podla BMI. Dohady pisat nebudem ja mam 167 a vážim 51kg po jednom dieťati a s dvoma dvojmesačným v bruchu. Moja neter meria ako ja ma 16 a váži 65kg lenže nema ziaden tuk len svaly pretoze sa rozhodla ze chce byt bikiny fitness. Váha je velmi individuálna, moc záleží od pomeru tuku a svalov.

obsadenemeno
18. júl 2017

@somtucna a kolko tem este zalozia?

doly7
18. júl 2017

@obsadenemeno Zaloz aj Ty nie je tema kde sa neozves,alebo nieco neskritizujes.Nuda je zla vec.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 trepes blbosti. Urcite ma nenajdes v teme o soplikoch ci hovienkach.
A preco tebe vadi, kde sa ozyvam? Tiez sa nudis?

doly7
18. júl 2017

Nie len vsade moralizujes a poucas,na vsetko mas odpoved a vo vsetkom si jedinecna.Ale to je nepodstatne proste nekomentuj.Baby mladej radia a Ty poucas.Nechaj plynut temu a nevsimaj si ju.Nie som tu dlho,ale si naozaj vsade a evidentne Ta to bavi kritizovat.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 uz jej baby radili v inej teme. Nechapem, naco zakladat dalsiu, ked odpovede budu velmi podobne, v niektorych pripadoch uplne rovnake.
Vies co, toto je verejne forum. Moze tu pisat hocikto a hocico. A ano, odpoved mam, ved preto tu ludia pisu, aby dostali odpoved. A ze som jedinecna? To sme vsetci, kazdy je jedinecny. Mne sa tiez prispevky niektorych ludi nepacia, ale koli tomu sa do nich nenavazam. Vies, ak ta nieco irituje, mas problem, co si musis sam so sebou vyriesit. Ta osoba/situacia ten problem vynesie na povrch.
A btw, je tu omnoho viac prispievatelov, co su fakt v kazdej!!! teme. Cakam, ze im to vytmavis tiez.

alebo vies co, chod radsej autom do toho Bulharska, okej?

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 joj, uz si na teba spominam, ty si ten zatrpknuty chlap, co ho byvala osklbala o peniaze a teba to stale serie......
Uz sme sa pochytili v tej tvojej teme, kde si ma obvinil, ze som jej kamaratka a spionka, ze???

Chlape, uz sa s tym vyrovnaj. Holt, bola sikovnejsia. Ojekabatila prveho (s tvojou pomocou) a ojekabatila aj teba. Stava sa. Stalo sa aj mne. Ale ja neplacem na koniku ze aky je osud svina a nesplietam konspiracne teorie ze kazdy, kto napise na kona ma spehuje. Take it easy, man.

doly7
18. júl 2017

Neplaces len kazdeho poucas a karhas.Dalsia chytra co vsetko vie.To bude aj tym povodom.Hrda rusinka zijuca za velkou vodou ktora ma pocit,ze spasila zemegulu.Moje bulharsko nechaj tak to ze ma ojebala dalsia vychodniarka nuz asi tmate v krvi.Uzivaj si svoj honosny zivot a daj ludom pokoj svojimi blbymi komentarmi.Uz Ta ich nie malo poslalo do riti.Nie si nahodou Warholova vnucka vtedy by som pochopil pointu toho vsetkeho.Si trieda a prepac ze som Ta oslovil.Aj Ty si sa po roku obtazovala smirovat ci sa somnou ta spina z vychodu nevyrovnala.Pozdrav doma v Uzhorode alebo Mukaceve.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 ty si uz z toho vsetkeho riadne paranoidny........ 😲

Stupila som ti na otlak??? Ty musis byt neskutocne zatrpknuty clovek. Cize teraz vsetky zeny z vychodu su zle a vsetci chlapi tam od vas su trulkovia???

BTW, nie som rusinka. Nezijem za "velkou" vodou. Neviem, s kym si ma mylis, ale hey, to uz je ta paranoja. Ozaj, ak by som bola Warholova vnucka, aku pointu by si chapal??? Tebe uz ta zlost a pocit krivdy lezu uplne na mozog, co?

doly7
18. júl 2017

Zi si svoj zivot a daj ludom pokoj.Ja som trulko a Ty pani uzasna.Nie si rusinka len hovoris recou tohoto kmena.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 pokial si ty mylis slovencinu s rusnactinou, je to tvoj problem. Ty si asi toho mylis viacej, ze?

a stale cakam na vysvetlenie toho problemu s Warholovou vnuckou.....

doly7
18. júl 2017

@obsadenemeno Lutujem slova ktore som Ti venoval a cas ktory som obetoval na zbytocnu konverzaciu s Tebou.Nepoterbujem Ti vysvetlovat nic,myslel som,ze si domyslavejsia.Nesadli sme si a tym to ukoncujem.Daj ludom dychat a nekomentuj vsetko co sa Ta netyka.Je to sice verejne forum,ale citat dookola tvoju kritiku je uz otravne.Dakujem aj tebe za cas ktory si mi venovala.Evidntne sa Ta rusnactina dotkla.Kazdy mame to svoje.Pekny vecer.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 haha, nic sa ma nedotklo, neviem, preco si vobec zavital do tejto temy a zacal sa do mna navazat.
A rusnactina sa ma uz vobec nedotkla, povazujem ju za uzasny dialekt, urcite vety v nej vyznievaju este lepsie ako v slovencine!

A btw, asi ani nevies, co myslis tym, co tu pises, kedze to ani sam nevies vysvetlit a hadzes do ringu "aby som bola domyslavejsia". Nekritizoval si ma nahodou v tej tvojej teme ze si domyslam az prilis???
A nekritizovala som, ak to ty tak beries, tvoj problem, ale asi mam v niecom pravdu, ked sa ta prave moje prispevky tak strasne dotykaju........ 😉

doly7
18. júl 2017

@obsadenemeno Nedotykaju len nekonecne nasieraju,ze sa do vsetkeho rypes a vsetkemu rozumies a na vsetko mas ten najsparvnejsi nazor.Co Ti urobila soplana ktora sa nudi no nic len si ju potrebovala pokarhat ako to mas vo zvyku a upozornit co sa patri.
Naozaj toho bolo dost,dakujem.Keby som Ti to vysvetli tento boj nikdy neskonci.Nie si ten typ a potrebujes mat posledne slovo"a predsa som mala pravdu a dala som mu to"tak s tymto vedomim pekne zaspavaj.Este raz pekny a pokojny vecer plny plodnych myslienok.

obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 no vidis, ako si ma prekukol, ty "znalec"...... 😝 a vysvetlit asi nemas co, inak by si to uz urobil....proste si nahodil meno jedineho slavneho "rusnaka" akeho poznas a dufal si, ze sa chytim....no nechytim. Chod sa aj nadalej lutovat, ako si doplatil na svoju dobrotu a mna si uz nevsimaj. Ja si budem pisat co chcem a kde chcem. A diky, ze si myslis, ze mam na vsetko ten najspravnejsi nazor.....ani ja si az tak nefandim, ale budiz.

a ani nechcem vediet, preco si ty zavital do temy ktoru pise 11rocna soplana, ako si ju ty nazval......

doly7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
18. júl 2017

@doly7 jasne, som genius a psychopat v jednom...... cisty Warhol..... no ved neodpisuj a mas pokoj.....ale tebe to asi neda, co?
Takze kto tu chce a musi mat posledne slovo?

a ja ti nemusim nadavat, prejavil si sa aj sam...... chudacik na babskom fore

zuzitko74
18. júl 2017

@doly7 Ty sa ani trochu nehanbíš? Zbadal si v komentoch jej meno, tak si si prišiel kopnúť? Myslíš si, že táto téma bola založená na to, aby si si mal kde vybiť svoju nenávisť?

obsadenemeno
18. júl 2017

@zuzitko74 a najsmutnejsie je, ze jediny dovod, koli ktoremu sa navaza je ten, ze som otvorila jeho staru temu, lebo ma zaujimalo, ci uz nejako poriesil svoju situaciu. Citala som v tom case dost starsich tem, stale ma zaujima, ze ako ludia dopadli...... bolo tu zopar velmi povzbudzujucich pribehov..... bohuzial on si vzal do hlavy, ze som kamoska tej jeho ex, jediny dovod bol, ze takisto pochadzam z vychodu.
Oh well. Velmi zatrpknuty chlap to je...... pocitam, ze jediny dovod, preco stale na konika chodi je, ze cekuje tu svoju ex, spominal v tej svojej teme, ze tu chodi a prispieva...... 😒

doly7
18. júl 2017

Este ,ze je na co sa vyhovorit preco som tu.To je kazdeho vec,ale hovoris pravdu si ako Ta ex priam krvilacna ked sa Ti niekto postavi a nesuhlasi s Tebou.Ale mas podporu a naozaj sa nehanbim je mi na grc z ludi ako Ty.Hladaju miesto kde by sa pridali a zarypali.To si presne Ty.Sedis cele dni nad PC a odbavujes sa na kazdom a vsetkom.Univerzalny bojovnik za ludske prava zien uz aj muzi na fore Ta irituju.Zatrpknuta feministka ktora svoje uchylky vycita inym.Kazdy mame svoju zavislost vela stastia v boji proti nespravodlivym obvineniam ktore tak tazko nesies a slovo povzniest sa je Ti nezname.Tak,ze to ukoncim uz neviem kolky krat"svetu mier" a Tebe vnutorne uspokojenie.

obsadenemeno
19. júl 2017

@doly7 ty si zacal. A neda ti a neda ukoncit. Budes sa tu sarpat donekonecna, si proste taky typ.
A to vnutorne uspokojenie potrebujes ty, si zatrpknuty a zlostny clovek. Malo by ti byt na grc zo seba, ze aj po tolkom case si stale budujes vzdusne zamky, ako jej to "raz" osladis......... To bude to muzske ego...... no jo.

A bohuzial sa mylis. Nie som ako si napisal "zatrpknuta feministka" a "univerzalny bojovnik za ludske prava zien"...... tebe sa uz kazda zena vidi takato, kvoli tomu, ako s tebou vybabrala ex. Keby si si este raz a POZORNE precital moje prispevky v tej tvojej teme, videl by si, ze som proti tebe ani nebojovala, ani ta nechcela "roztrhat v zuboch". Bohuzial, nie je moja chyba, ze si to vzal, ako si to vzal. Vsetci citame v riadkoch co chceme citat. Ak by si cital s porozumenim (prvykrat) tak by si videl, ze moj zaujem bol uprimny a ze som sa ti snazila poradit. A v tejto si uz z teba utahujem hodnu chvilu, ale ty este stale zurivo bojujes za co vlastne??? Ze budes mat posledne slovo? Ze mi teda ukazes, a vyvrsis sa na mne, kedze ta tvoja ex ti nasrala na hlavu paradne a ukazkovo?