Najľahšie príjmačky na bilingválne gymnázium

16. okt 2021

Ahoj ahoj! Rozmýšľam nad strednou školou. A zaujalo ma bilingválne gymnázium. No ale ako vidím na dosť školách sú ťažšie príjmacke skúšky. Nemá niekto skúsenosť s bilingvalnym gymnázium kde sú ľahšie prijmacky? Každému ďakujem za ochotu. (Blbe komentáre si nechajte pre seba) 🙂

janage
21. okt 2021

@perthes inak všetko nám podrobné vysvetlila výchovná poradkyňa na škole. Oproti iným rokom bola zmena v tom, že neboli prijímačky najprv na bilingválne ale systém klasické v Po, bilingválne v stredu a ďalší týždeň zas klasické v po a bilingválne v stredu. A tú školu, ktorú sme označili ako voľbu č. 1 tú robila prvú. Teda najťažšie prijímačky mala ona ako prvé.

perthes
21. okt 2021

@janage a ako dopadla ? Dcéra sa pripravuje, chodí na doučovanie z matiky aj z angliny. snáď dopadne dobre. Je veľký záujem

masinka
21. okt 2021

dcera isla vlani z osmicky na dvoje talentovky, zobrali ju na obe skoly... na stranke gymnazia Bilikova su vzorove testy, na prijimackach bolo nieco podobne

janage
21. okt 2021

@perthes ona výborne. Prijatá všade. Aj žiadne doučko tam som povedala buď na to má a urobí alebo sa bude trápiť. Doucko iba Sj kvôli Poštovej lebo tam sme vedeli, že má rezervy a prijímačky sú ťažké
Na klasických skončila v 1. desiatke, na bilingválnych v 1. trojke😉

janage
21. okt 2021

@perthes z jej pohľadu matika na bilingválnych ľahká, tam jej stačilo oveľa menej času.

katym77
21. okt 2021

@perthes v Nitre, ale začal v septembri, tak ešte chodí len 2 mesiac. Išiel z 8čky na 5 ročné, bolo to také že rýchle rozhodnutie, prihlášku si dal na 1. Je študijný typ tak sa mu to páči.

zuzulkika
5. sep 2022

@katym77 dobrý večer... prepáčte,ale rada by som sa spýtala...Vás syn som sa dočítala chodí do NR na španielske?Ako to vidíte po Tom roku,ďakujem🙂

katym77
6. sep 2022

@zuzulkika on chodí na Golianovu, Španielske je na Párovskej. Ale všeobecne, nebol žiadny problém, je v učení samostatný.

zuzulkika
6. sep 2022

@katym77 aha,tak ďakujem pekne🙂

katym77
6. sep 2022

@zuzulkika ak má na to, určite to vyskúšajte v 8 ročníku. Cenná skúsenosť!

zuzulkika
6. sep 2022

@katym77 no dcéra práveže už teraz nastúpila na španielske 🙂.

katym77
6. sep 2022

@zuzulkika tak fajn, držím palce, ak má k tomu vzťah, tak ju to určite bude baviť. Ak zvládala ZŠ, zvládne aj španielske. Ešte raz Veľa šťastia

zuzulkika
6. sep 2022

@katym77 ďakujem ste zlatá....aj Vám prajem úspešne roky štúdia.

katym77
6. sep 2022

@zuzulkika Ďakujeme😀

tatiankinepikosky1
4. jún 2023

Skuste BESST všetky deti aj tie ktoré nemali minimálny počet bodov sa tam dostali. Moja dcéra je z toho jeleň. 🤦‍♀️🤦‍♀️