Kapustnica

terkaaa248
23. dec 2021

Caute zienky, robim kapustnicu a podla muzovho zelania som dala len klobasku, ziadne ine maso. Na cibulke som trocha osmazila klobasku, mletu papriku, cierne a nove korenie, bobkovy list, sol, kapustu, susene huby a podliala vodou. Lenze to chuti ako kysla voda! Prosim vas, cim sa to da este zachranit? Nedala som ani vela vody, ze by bola vodova..
Dakujem za kazdu radu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
23. dec 2021

@terkaaa248 bobkovy list.rasca... korenie mlete.. sol... a keby das smotanu slahackovu?

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@cocolino234 bojim sa dat bujon ze to bude uz prilis slane, soli je tam praveze tak akurat😅

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@viestta dala som sol, slane je to dobre😁

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@macekovam to bude ako segedin potom, tiez mi to ale napadlo

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
23. dec 2021

@viestta aj ja varim bez smotany.. len ked tamto je len klobasa a ma pocit ze je to len voda kysla preto som tak.. ja davam aj udene maso.. bravcove este vyvarit..

ukulela
23. dec 2021

@terkaaa248 maso. A ked nie maso, tak bujon? Alebo este klosasu, ak mas... inac ja varim so smotanou. A davam klobasu, udene aj svieze maso... cez rok robim bez smotany a iba kapustu, klobasu, ale davam aj zemiak. Ten ale varim osobitne a pridam nakoniec.

macekovam
23. dec 2021

@terkaaa248 takto mi to pride ,, o nicom,,

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@macekovam tak a ked sa robi postna kapustnica?😃

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@ukulela my sme chceli postnu, ale tak nech aspon daco tak klobaska

agacela
23. dec 2021

@terkaaa248 keď ti chuti ako kyslá voda, odober vodu, daj čistu a znova dochut… kapustu nepíšeš či si dala všetku aj s vodou … vždy treba ochutnať pred tým jak ju tam das aby si vedela aku intenzitu kyslosti ma … skus dať magi, petržlenovou vňať trosku, mletá rasca, kludne tam hod celu papriku vyvarit ak máš tá robi výbornú chuť 🙂 ja vždy davam do hrnca s kapustnicou aj cukru trosku … dantasticky to doplní chuť 🙂

silvianm
23. dec 2021

@terkaaa248 ja ked varim struham do nej zemiak..aj dva podla mnozstva.. zahusti ju.. inak niekedy da sa aj slaninka na kocky oprazena este pridat.. aj to vie urobit chut.. cesnak.. inak moj recept co robim je tento.. https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id...

terkaaa248
autor
23. dec 2021

@agacela
@silvianm dobre baby, idem nieco tam drbnut do tohi hrnca este😃hadam to nebudem musiet vyliat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
23. dec 2021

@terkaaa248 aj rascu tam vyvar aj bobkovy list...

kittykat22
23. dec 2021

@terkaaa248 kapustnica bez masa, klobasky a udeneho chuti ako kysla voda. Nic zle si nespravila. Jej chut je vazne ako nudna kysla voda. Jedna klobaska ta nespasi 🙈 Davaju sa do toho zemiaky s cibulkou (podla mna aby to bolo jedl 😀) Robi to svokra a presne chut ako si opisala 😅😅

terkaaa248
autor
23. dec 2021

Takze dala som polku hovadzieho bujonu, rascu, stipku mlieka a asi dve CL cukru a neda sa to porovnat 🙂 aj muz si chvali… dakujem krasne za pomoc dievcata❤️

agacela
23. dec 2021

@terkaaa248 no aká gazdiná 😅❤️

staronova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
euka210
23. dec 2021

@terkaaa248 ved klobasa musi dat chut a vonu
...a inak, ja mam rada kyslu kapustnicu, na nej som vyrastala...tu kde som sa vydala, je s mliekom a hubami, bez klobasy lebo mame post...a je taka normalna....ked sme prisli k mojej mame, ja mnam, a moj manzel to nemohol jest, ze hrozne kyslé 🤔

bublanina1
23. dec 2021

@terkaaa248 ja zvyknem dávať trocha cukru..ak je príliš kyslá

evaachesa
23. dec 2021

Do kapustnice som pridala jedine údenú sladkú papriku a trochu čierneho celého korenia. Keďže bola kapusta slanšia, tak som už vôbec nesolila ani nijak nedochucovala. Dala som 2 druhy klobásy nakrájané na väčšie kusy a tá pustila super chuť. Len ju dlhšie povar nech klobása pustí šťavu.