20 ročný vekový rozdiel medzi partnermi

4. okt 2020

Mam 23 rokov a som zamilovaná do 40 ročného muža.. Je to podľa vás veľmi veľký rozdiel? Vydrží taky vzťah?

lintu
4. okt 2020

To ti nikto nepovie, či to vydrží. Môže a nemusí. Záleží len od vás, ako sa budete snažiť a ako veľmi budete chcieť byť spolu. Rozumiete si? Máte od života podobné očakávania? Podobné názory na dôležité témy? V tom prípade ste na dobrej ceste. ALE...
Zalistuj medzi staršími témami. Takýchto vekových otázok tu už bolo kopu.

jaskolka
4. okt 2020

Ťažko povedať.. Dakomu vydrží, dakomu nie.. Úprimne za mňa je to obrovský rozdiel, skôr ako otec by mi v tom veku pripadal, nie ako partner. 23 ročná slečna obvykle ešte chce si "užívať" 40 ročný už zrejme skôr sa usadiť, aj keď teraz aj vyše 40 ročný chlap je často ako decko, len bozechran nie rodina a zodpovednosť. Čiže len ty si musíš dat odpoveď, či trebárs vieš si to predstaviť o 10,20 rokov, ty v najlepšom veku, a on už vyse 60...

ibrunova
4. okt 2020

A on? On tvoje city opätuje?

pribinak
4. okt 2020

Za mna je to veľký vekový rozdiel.

veronikaszabova
4. okt 2020

Za mna vela.

sense
4. okt 2020

To ci vydrží zavisi od vás...

ledgerka
4. okt 2020

mojim rodicom to takto vydrzalo kym otec nemal 55, potom to slo dolu vodou a rozviedli sa. Rozdiely boli prilis velke, neodporucam.

hettinka
4. okt 2020

Za mna strašne veľa. Mala by som dojem, že chodím s otcom. A vo vyššom veku budeš vitálna 50-níčka opatrovať deda.

amelia000
4. okt 2020

No poznam par kde ma chlap 57 a kocka 28. A funguje im to perfektne.

cacianka
4. okt 2020

Trochu veľa.ano moze vydrzat, fakt záleží od spoločného nastavenia.ale :
ty sa budes cítiť ze sa usadis ale časom zacnes mat pocit ze si nic nezažila.teraz ho obdivujes ze je zrely o par rokov ti bude paprda a ty mlada zienka v plnom rozpuku
On uz ma za sebou kus zivota a môže mať pocit ze sa ma k tebe spravat ako k dcere....

janinah
4. okt 2020

Je to veľa...a prečo je 40 tnik voľný?

deti95060810
4. okt 2020

susedia mali rozdiel 17 rokov. Keď mali svadbu ona mala 19, on o 17 viac .... obaja slobodní, bezdetní.... Vydržalo im to až do jeho smrti.... mali spolu dve deti, žili spolu cca 35 rokov .... Takže ja poznám manž. aj s takýmto rozdielom... 😉

mirage
4. okt 2020

@amelia000 ako dlho.. poznam take pary. On uspesny vo svojej profesii, ma vyse 60. Usadeny stary pan. Ona aktivna pod 40. Ani s detmi na prechadzky nechce chodit. Proste ked ma.muz 60 a zena 40 je to obrovsky viditelny rozdiel.

oli18
4. okt 2020

Zo zaciatku je to zalubenost, kde vekovy rozdiel nehra ulohu. Ale po rokoch to problem byt moze. Aj ked su manzelstva, ktore pretrvaju, nik nevie, ako sa v nich partneri citia.

amelia000
4. okt 2020

@mirage noo dlho..paanecky...uz okolo 10 rokov. Teraz maju uz par rokov po svadbe a dcerku (1.5r) Z neho je super otecko. Za malou beha, hraje sa, stara sa o nu. Ja by som mu tipla mozno tak 35.

mirage
4. okt 2020

@amelia000 myslela som- ako dlho este.. ona 40 on 70. ja mam 40, aktivna, dobre vyzerajuca, nie je vikend, co by som niekde nebola, turistika, dovolenky.. a aby som mala pri sebe muza v 70tke.. nie nie nie, ved moj otec, aktivny, ma 67 a nestiha..

majkeel
4. okt 2020

Je to cisto na tebe. Vztahy dnes aj tak vacsinou trvaju 10-15 rokov, len vynimocne na cely zivot. Tak mozes vynechat argumenty, ze on bude mat 60 a ty 40 ... Bud do toho chod, alebo nie. Mozno budete spolu iba par rokov a bude to najlepsi vztah zivota. Alebo po roku odides a nic si nestratila.
Ale samozrejme, mat dceru s takou "dilemou", tak poviem, uzivaj mlade lasky vo svojom veku, lebo tento vek sa nevrati.

stary_ujco
4. okt 2020

Az mas rada lotérie a stačí ti aj hypotetická šanca na výhru, tak choď do toho... Keď je to pre teba vážny vzťah, že nafurt, tak si ujasnite tému deti. Ze kedy a ako. Lebo aj keby ste zamiesili hneď teraz, tak budeš mať doma pubertiakov a pomaly dôchodcu. Až chces čakať do tvojej 30ky, tak budeš mať doma pubertiakov a dôchodcu naraz. A ten dôchodca uz navyse nebude zarábať. Si prichystana na stav, ze budu doma vysokoškoláci a celý rodinný rozpočet ťahas ty?
O tom, načo je styridsiatnikovi doma dvadsiatka sa nebudem rozpisovať. Na prasenie kozuska by som sa ja nebranil, ale v takom veku by som väčšinu slečien na život k sebe akosi nebral, pripadala by mi na to prilis mladá...

vikus17489
4. okt 2020

V kazdom vztahu je to podla mna risk a preto by som sa veku ako nedrzala. No treba si uvedomit, ze budete datovani viac jeho vekom, rychlejsie zostarne a mozno sa mu nebude chchiet robit take veci ako tebe

mimimiruska
4. okt 2020

Ja ked som zacinala se svym chlapem mala som 24 a on 40 je to vekovy rozdil to ano ale moj chlap napriklad se tak nechova ako 40tnik....maka ako sroub ma vydrz v praci aj ehm.....nemam si na co stezovat a na to ze vekovy rozdil je tak sme uplne rovnako prasteny blaznivy a rozumime si ...sice sme spolu len 4 roky mame spolu dcerku dum zvirata spolecne nazory neviem no ked si rozumite a je vam skvele myslim ze to klapat moze velmi dobre...... a kecy typu ked sii nastary dedy a bla bla se vysmej nebo ignoruj su to len kecy zen co nepochopi ze aj mlada holka uz je vyspela a, citi se na smyslplnejsi zivot nez zahovat se s mladyma capkama ktery nevi kde bije a preco ... ;)

hettinka
4. okt 2020

@mimimiruska to ste ešte malo spolu a chlap je ešte mladý. Napis, keď budeš mat 50 a on 66, alebo ešte o 10 rokov neskôr...
Ja to vidím na mojich rodičoch a oni majú “len” 7-ročný rozdiel. Odkedy je otec v dôchodkovom veku, mama cíti rozdiel teda poriadne a je ti čím ďalej, tým horšie. A to je otec ešte relativne sebestačný, pohyblivý, ale tie dedkovske maniere sú od isteho veku pre mamu veľmi náročné.

sweetyna
4. okt 2020

Hmmm na mna by to bolo vela. Presne tak vekovy rozdiel sa casom objavi a nebude to bohvie co a pridu rozdiely a prekazky. Ja neviem, ci by som s niekym chcela proste v mladom veku tak povediac zostarnut

mimimiruska
4. okt 2020

@hettinka tak to pozorujem uz teraz ked sa nieco nechce nebo tak pyskovani ... ale ja som asi jina mladina tahne mi na 30 a jsem taknejak s tim smirena beru to ako to je inak bych dotoho nesla kebych si neisom ista ako to bude o par rokov...do toho asi musi jit zena ktera s timto vsim bude vyrovnana ...povedala bych 🙂 jelikoz som mla mladsi starsi treba o rok o dva aj stejne vekova kategorie nikdy ma tak nenaplnovali ty vztahy ako je tento...tento mi dava opravdu vse co jsem od zivota potrebovala ....takze to tak beru aj, ked budem starsi lebo viem ze aj ja budem...

oli18
4. okt 2020

Psychologicky zdokazane, ze dievcata, ktore mali v detstve malo otcovskej lasky si hladaju starsich partnerov.

milka1988
4. okt 2020

Ja poznam par kde ona mala 19 ked sa zoznamili a on 44. Teraz ma ona 27 a on 52. Uz su manželia a maju dieťa.

maronkovam
4. okt 2020

Medzi mnou a mojím manželom je 15,5 ročný rozdiel. Sme manželmi 9 rokov a máme 3 ročného syna. Zatiaľ nám to funguje bez problémov.

Záleží ako sa na vzťah cítiš. Dať ti radu choď do toho alebo neblázni veď je starý pre teba je ťažké. Pretože môže vám to fungovať a nemusí. Treba počúvať vlastný rozum.

sasi_timi
4. okt 2020

To či to vydrží záleží od vás dvoch ( veď kopu vzťahov stroskotá aj takých kde sú obaja vekovo pri sebe)
Môj názor- je to veľký vekový rozdiel, a aj keď možno teraz si rozumiete, o pár rokov to môže vyzerať už inak

sasenah1
4. okt 2020

Mala som 23, on 40. Myslela som si, že je to fajn. Ale časom som prišla na to, že to je veľký omyl.. Prečo chlap, ktory vyzerá dobre, má 40 je sám? Lebo bol suknickar, klamár... Rýchlo som si rozmyslela co chcem a co nie.
A druha vec, časom mi samej začal vadiť ten vekovy rozdiel. Ja som človek, ktorý si ide svoje a na názor druhých sa nedivam, ale neviem preco v tomto "vzťahu" mi na názor ľudí záležalo.. A pravdu? Neľutujem, že som to ukončila skôr ako to začalo..
Ale podstata - ak ti na ňom záleží, netrpia kvôli názoru ľudí, jemu záleží na tebe, neskrýva, neklame ta prečo je sám tak prečo nie?! Hlavne až sa ty cítiš v tom vzťahu OK.

ujaju
4. okt 2020

Uvidíš sama, každý vzťah je iný, môže vám to vydržať dlhšie ako niektorým ktorí majú medzi sebou napríklad len nejaký rok rozdiel. To je všetko individuálne, čas všetko ukáže.

venusa85
Odpoveď bola odstránená
Zobraz