5 rokov mám priateľa a posledné 4 mesiace sa len hádame

21. apr 2022

ahojte mam priatela 5 rokov a uz asi 4 mesiace sa hadame no nechcem ho opustit, no chodim ma vysoku akolu a je tu neden spoluziak s ktorym ked sa bavim ma tak boli brucho, nieje pekny velmi taky obyčajny ale je dobry kamos. Bojim sa ze ja chvem nieco viac, aj ked milujem priatela

anjelicek26
21. apr 2022

Pozri si mlada, slobodna a mas cely zivot pred sebou. Ked sa hadate uz teraz (po 5 rokoch ste uz mohli byt manzelia a nic sa neposunulo), co bude ked prijdu skutocne krizy - tehotenstvo, narodenie dietata, menej sexu a casu jeden na druheho. Nuz lepsie to nebude. Ideal je sa rozijst pred tym, nez su skutocne zavazky. Nie je to jediny chlap na svete, vacsinou je to uz "zabehnuta znama rutina" a nevies sa dlhodobeho vztahu vzdat... ale mozno na teba caka ine, lepsie... laska ano, fajn... ale musite si rozumiet v co najviac veciach...laska vyprcha - resp. sa zmeni, dolezity je sulad zivotnych nazorov, konickov a takychto veci, je to proste tak.

lucia7933
21. apr 2022

a naozaj milujes priatela? lebo keby to tak bolo asi by si nepotrebovala pisat tento prispevok..?ci?

mladenca
21. apr 2022

Treba sa asi zamysliet, ze pri takom vztahu ze ste spolu 5 rokov ste si asi aj nieco spolu prezili aj pekne aj zle a podobne ci ti to za to stoji hodit za hlavu kvoli nejakemu kamosovi no.

nicol_ka55
21. apr 2022

no co ved mozno v kazdom vztahu prichadza take zlozitejsie obdobie, a je len na vas ako to zvladnete, ak su to take hadky kvoli hlupostiam tak to treba nejako hodit za hlavu ak vam ten vas vztah za to stoji.

sissy27
21. apr 2022

tak keď priateľa tak veľmi miluješ, tak by bolo na mieste si po tých 5 rokoch s ním sadnúť a porozprávať sa o tom, čo sa deje s vašim vzťahom, nájsť príčinu hádok (ak bolo 5 rokov všetko ok a zrazu sa posledné 4 mesiace hádate, tak niekde asi vznikol problém) a buď tú príčinu hádok odstrániť a pokračovať vo vzťahu, alebo sa rozísť a potom sa môžeš obzerať po iných...

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pielka
21. apr 2022

To, že s ním toľko si neznamená, že spolu budete aj naďalej, že s ním musíš ostať, to nikde nie je napísané. Ty si mladá, máš toho ešte veľa pred sebou. Záleží ako veľmi priateľa miluješ, v čom sa nepohodnete, či chcete byť spolu aj naďalej a veľa iného.