S priateľom sa vidím raz do mesiaca

6. apr 2022

ahojte ak budete mat poznamky typu ze rozid sa snim, tak rovno ani nepíšte, hladam ine riesenie…
Takze k veci s priatelom sme spolu 3 roky, no posledny rok sa vidime velmi malo tak raz do mesiaca a to len na hodinu kvoli práci. Prve dva roky boli super, citila som sa zamilovana.
No teraz ako sa nevidime skoro vobec tak ako keby tá zamilovanosť skončila a velmi ma trapi ako keby ma už nič nebavilo s nim ako keby som si odvykla :(( a mna to trapi lebo proste ach neviem ho opustit je uzasny, len vo mne ako keby sa to stratilo….neviem uz povedat tak od srdca že milujem ťa, alebo ked som s niekym inym vonku s nejakym spoluziakom z vysky tak sa bojim ze tym ze niesom s priatelom a velmi malo sa vidime tak že sa mi zacne pacit pozornost nejakeho muza pretoze mi ta pozornost teraz chyba…😕 za mesiac už pride z prace a ostava na slovensku, tesim sa ale bojim sa tych mojich pocitov ze preco sa zmenili, myslite si ze ked zasa zacneme spolu viac komunikovat, pretoze aj ta konunikacia bola hrozna vibec sa nevidime a jediny kontakt su soravy a tam sa stale hadame kvoli blbostiam😞 myslite si ze to bude zasa lepsie ked budeme spolu? a orosim ludia co hned hovoria ze rozchod tak nepisze mi ho lebo ho nechcem, chcem naozajstnu radu😕
dakujem pekne

luccija
6. apr 2022

Vidieť sa s niekým raz do mesiaca hodinu....prídes a uvidíš aké chces rady?uvidíš kam sa to bude uberať.Odcudzili ste sa

mariaveronikag
6. apr 2022

na to sa hovorí : "zíde z očí, zíde z mysle"...ale nemusí to tak byť. Uvidíš, keď budete spolu, aj to, ako to odcudzenie sa vníma on. Ale ak už potom ostáva na Slovensku a budete spolu, podľa mňa sa to obnoví. Ty ho chceš - ak je to z jeho strany takisto - nevidím problém. Je ťažké budovať vzťahy na diaľku, držím palce ! Nevidím dôvod, aby si sa bála - len sa musí vrátiť a venovať sa Ti viac 🙂

mariejenka
6. apr 2022

,."je úžasný"... O par riadkov nižšie..."komunikácia je hrozná" .. vidíte sa raz za mesiac(12x v poslednom roku,na 1 hodinu) ...ste si istí,ze este tvoríte pár?

janetinka27
6. apr 2022

no tak ked sa vrati, tak uvidis, ci budete chciet byt spolu. pises, ze pride o mesiac, tak uz pockaj. tu sa neda poradit. bud budes s nim rada alebo nie, uvidis sama.

papi30
6. apr 2022

V takomto prípade, keď sama nevieš na čom si s vlastnými pocitmi, ťažko sa radi cudzím, ktorí vás nepoznajú. Ten mesiac ešte vydrž a všetko sa potom ukáže, ci ešte dokážete vedľa seba fungovať a co sú tie city také, ako pred 3rokmi. Mohol sa zmeniť aj on. To, ako fungujete cez správy, by som za smerodajne nepovažoval, stačí si to prečítať s inou intonaciou, akou to bolo myslene a nedorozumenie je uz na svete. Výdrž a čas ukáže.

ninusa221
6. apr 2022

Však keď prideš uvidiš chojte spolu byvať tak sa to odzrkadlí najviac či chcete byť spolu alebo nie.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_alexandra_a
6. apr 2022

Trochu si odporuješ... na jednej strane je úžasný a na druhej strane si len píšete a vaša komunikácia je hrozná... tak to mi trochu nevychádza. Neidealizuješ si ho? Odcudzili ste sa, to je pri takomto "vzťahu" normálne, každý si žijete svoj život a ste len v kontakte. Uvidíš, ako to budeš cítiť keď sa vráti, či to bude také ako predtým. A tieto hádky pre blbosti sú väčšinou kvôli frustrácií, "naživo" by ste nad tým možno mávli rukou, alebo by ste si to vydiskutovali za dve minúty a bol by pokoj.
Každopádne, uvidíš aké to bude keď príde a budete spolu častejšie.

casavina
6. apr 2022

Načo potrebuješ radu? Nie ste vôbec spolu...v správach sa hádate... no akú to môže mať budúcnosť? Asi takú akú počuť / čítať nechceš..

mariejenka
6. apr 2022

@cocolino234 snáď som len zle pochopila🙂

danica2711
6. apr 2022

nie ste prakticky vôbec spolu, v správach sa hádate, nič ťa s ním nebaví - tak aké INÉ riešenie než rozchod preboha hľadáš?!

autor
6. apr 2022

@danica2711 vo vnutri srdca ho milujem, len oroste toto obdobie ten rok sme sa odcudzili a moje city sa zmenili, nič viac… kvoli tomu nechcem hned rozchod

autor
6. apr 2022

hrozna komunikácia: znamenalo že to je komunikacia na bode mrazu, malo si pišeme a ked uz nieco si piseme tak sa pochytime za malickost

vilma7
6. apr 2022

A prečo sa nevidíte viac? Priateľ je teda v zahraničí s keď príde domov raz za čas, nájde si na teba až hodinu?
A podľa písania asi tiež nemá nejaký záujem... nemá v tom zahraničí niekoho?
To intenzívne odcudzenie mije až moc divné, po tak úžasnom vzťahu aký si opísala.
Priateľ podľa mňa nemá už záujem.

eliaska101
6. apr 2022

Neviem ako inak ti žiaľ poradiť, keď sama vidíš aké to je, komunikácia na bode mrazu vidíte sa málo. Najťažšie je to, že ho máš rada, to ti verím, že nevieš čo robiť. Skús si nájsť nejaké záľuby, niečo, pri čom by si na neho možno menej myslela, že ak by aj prišlo k rozchodu aby to tak nebolelo.

autor
6. apr 2022

Praveze ja citim ze on ma vela miluje, naozaj, len tym že ja ho vidim malo a tieto vztahy na dialku nedávam tak proste sa mi tak odcudzil a mna to mrzi🙁

beronsche
6. apr 2022

Ako je mozne sa vidiet raz za mesiac na jednu hodinu?

mariaveronikag
6. apr 2022

tak potom sa to dá do poriadku, keď bude pri Tebe...uvidíš. Vidno, že ho chceš milovať naďalej a keď on miluje Teba, tak Ti nebude ťažké znovu mať motýle v bruchu 🙂 neboj. Vydrž ten mesiac...prejde rýchlo.

autor
6. apr 2022

@beronsche no on pride na jeden den ale tak ze tu nespi ina pride tak na cely den ale vecer uz zvycajne odide s tym ze ja este studujem tak do vecera som aj v skole a kym odide to vyjde taka hodina najviac dve😕 stale ma vola za nim ale ja teraz nemozem nikam odist z rodinnych dovodov kedze otec je chory silno a pottebuje pomahat, uz 2 roky mal byt na operacii a kvoli korone to stale odkladaju a zhorsilo sa to tak ze sa nevie postavit

retatka
6. apr 2022

No mne by vrtalo v hlave,prečo nemôžete telefonovať ked je preč?Správy sú neosobné.Jedine,žeby tam mal druhý život...mne sa to zdá čudné,prečo si večer nevolávate aj trebars cez videohovor....my sme pretelefonovali denne hodiny ,pri vzťahu na dialku.Jasné,že ste sa odcudzili za rok ked si málo píšete,len správy a žiadne telefonovanie.

vilma7
6. apr 2022

Ako prepáč ale.niekoho milujem a prídem za ním na hodinu alebo jeden deň? Mi nehovor že zvyšných 30 dní je pracovné vyťažený. Ja z jeho strany nevidím záujem.