Je správne urobiť prvý krok?

26. sep 2021

Dobry den.
Uz nejaku dobu sa stretavam s chalanom (on 25r, ja 20r), je nam spolu dobre, rozumieme si, atd.. „Problem” je vsak taky, ze sme obaja hanblivejsi, on nikdy nemal dievca a tak nevie ako „na to”, ako zacat nieco viac.. Velakrat som citila pri rozlucke s nim, ze by ma aj pobozkal, ale hanbi sa. Tak som zacala premyslat, ci by som ten prvy krok na „prelomenie” nemala urobit ja. Myslite, ze je to dobry napad alebo mam cakat, kym sa nejako osmeli sam? Mali ste to niektora podobne?

tosomja
26. sep 2021

Podľa toho, ako dlho sa stretávate. Ja by som asi bola prvá kto pobozká, šak, buď trapas alebo sa poteší a osmeli 😄

michelleberg
26. sep 2021

Nečakaj 🙃 žiješ len raz.
Ja mám vďaka tomu,že som spravila prvý krok priateľa, a som neskutočne šťastná ❤️

autor
26. sep 2021

@tosomja aka je podla teba taka cca optimalna doba pri stretavani sa na nieco take?😄

mabenn
26. sep 2021

ano, skus

lavienocka
26. sep 2021

Kľudne by som spravila prvy krok.

deti95060810
26. sep 2021

ja by som ten krok nespravila... nie som až tak priebojná...keby to náhodou nevyšlo hanbila by som sa ešte dlho predlho...😉

janetinka27
26. sep 2021

pri byvalom sme boli obaja hanblivi a prve razy sme sa stretli absolutne bez pusy. raz sme boli na nejakom mensom vystupeni na namesti a ako hrali, bolo mi trapne ze tam vedla seba stojime a rozmyslala som,ci ho mam chytit za ruku. lebo ani tam sme sa este nedostali. nakoniec nejaky pripity chlap za nami dost nahlas zacal na nas kecat, ze a vy co sa nechytite za ruku? 😂 akoze to napatie medzi nami bolo asi vazne vidiet do daleka. bolo to vtedy dost trapne, sme vtedy odisli inde😀vztah aj tak nic nevydrzal.

s mojim muzom sme uz mali asi druhe abo tretie stretko, dochadzali sme sa sebou cez vikend na par hodin dost daleko.ked som teda asi na 3. stretku uz nastupovala do busu na dlhu cestu domov, sme sa lucili a vravim: daj mi pusu! a tak mi ju dal😀
teraz som uz "ostrielanejsia" a voci ludom otvorenejsia a uz by som bola akcnejsia 😀

tosomja
26. sep 2021

Čo ja viem...pri prvom vzťahu, tak po mesiaci. 😄 Pri ďalších na druhom rande 🤭😂 srandujem, neviem. Ale ak to tak cítiš, tak skús.

makova333
26. sep 2021

Nie, nespravila by som prvy krok. Nie preto, ze by som bola nejaka echt konzerva, ale preto, ze chlap, ktory nevie spravit prvy krok v baleni, ho nebude vediet spravit ani v nicom inom a bude ho treba stale niekam posuvat, podstrkovat... Ale ak by ti taky typ nevadil...

ivangeline
26. sep 2021

6r rozdiel mam s manzelom a este nezabudol,ze som ho prva pobozkala. :D :D Mozno este chvilku pockaj. ;)

elizabet173
26. sep 2021

@makova333 presne to som išla napísať, ale zase možno by niektorej taký muž nevadil

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
27. sep 2021

@jane89 neviem sice co myslis pod pojmom "prebudilo sa v nom zviera", ale tak kazda sme ina, mne by taky nevyhovoval, kde by som musela byt prva, ktora zacne.

jana_eyre_2
27. sep 2021

S mojím mužom sme boli pred vzťahom dlhorocni kamaráti.. raz po dlhom čase ma pozval.von na kávu, prerozpravali sme celú noc (ja som sa vtedy prinom cítila inak ako kedysi, proste sa mi zmenila optika na neho).. potom ma odviezol domov, boli sme pri bráne.. tam sme sa lúčili také klasické reči a tak.. stali sme pri sebe, stále po sebe pozerali, bolo vidno že ma chce pobozkať ale nevie sa odhodlať.. tak som sa odhodlala ja.. šli sme hore a odvtedy spolu žijeme.. čoskoro 17rokov.. mali sme vtedy ja 21 a on 23r..

Nie je dokonalý môj manžel, ano niektoré rozhodnutia idú z neho ťažko alebo čaká namna resp.spolieha sa na moje rozhodnutia čo sa týka našej rodiny (v práci je úplne iný, rozhodný.. v tom je asi klasický blizenec) ale myslím že to je ta najviac akceptovateľna slabá stránka akú si môžem pri mužovi predstaviť.. je to dobrák a som rada že mám muža takého akého mám..

Podľa mňa nie je nič zle na tom aby žena začala prvá, len treba odsledovať hranicu aby to bolo stále tak že sa cíti žiaduca a nevnucuje sa..

janisa31
27. sep 2021

netreba čakať, otáľať je to zbytočné, vieš ako sa hovorí, že v živote väčšinou ľutujeme veci, ktoré sme neurobili ako tie čo sme spravili, takže smelo do toho, občas proste treba urobiť ten prvý krok vpred