Manželove tajné sms

bathorycka
10. sep 2014

zdravím, potrebujem názor iných žien na moju situáciu aby sa nestalo že som asi ja prehnane žiarlivá. S manželom sa poznáme niekoľko rokov vzatí sme dva roky. Pred pol rokom som z faktury za telefon zistila že si s niekym píše. Priznal sa že s kolegyňou ale len o práci a tak. Nič iné.Smsky mal samozrejme všetky vymazane, ale OK, nechala som to tak slubil že nebude. Potom o mesiac som zistila že si kupil anonymnu neregistrovanu kartu za učelom aby si mohol písať s kolegyňami. Bola som riadne nahnevana a sklamaná z takeho jeho zmýšlania,skrývania a že prečo mi to robi, ale odpustila som mu, lebo sľubil že naozaj si nepotrebuje s nikym pisať a že mu zaleži len na mne .Dodnes neviem či tu kartu použival ani s kym. Ale už som to nerozoberala. A teraz som znova zistila že si zo svojho normálneho mobilu stále píše a volá s tou jednou a tou istou kolegyňou. Nevie o tom že o to viem. Mam podrobny rozpis hovorov a som už totálne sklamaná z jeho klamstiev a sľubov a navyše vôbec neviem o čo mu ide. Nemyslim si že ma fyzicky podvádza ale človek nikdy nevie .A keby aj nie podľa mňa by si nemal vypisovať s cudzimi babami. Navyše aj ona ma vraj stalu dlhšiu znamosť. Nepoznám ju osobne lebo nechodim do jeho prace,.Navyše mampocit že v posledne dobe straca o mna zaujem Neviem ako sa zachovať už ma fakt nebaví robiť niekomu policajta, stratila som všetku dôveru a navyše mi to pripada trapne taketo kontrolovanie. Ale čo mam robiť? AKy mate na to nazor, som prehnane žiarlivá?

sue
10. sep 2014

@bathorycka rieš to,čo sa priamo tebe deje. Ak máš pocit,že sa odcudzujte hovor o tom s ním,nerieš to,čo sú len domýšľania a dohady...a čas ukáže. Ber antikoncepciua buď trpezlivá. S chladnou hlavou a sebadôverou budwš šťastná,aj keď možno nie s týmto mužom.

jana_eyre
10. sep 2014

@bathorycka poriadne, polopatisticky by som sa s nim porozpravala s tym, ze by som mu povedala, co ho caka, ked s tym neprestane.. v mojom pripade by to bol rozchod - kolko sanci by mal dostat, aby pochopil, ze to polovicke vadi?.. neznasam klamstvo, podvadzanie ci uz fyzicke, alebo "len" psychicke..

som na taketo veci velmi alergicka, muz to vie a dufam, ze aj akceptuje.. vysvetlila som mu to pred rokmi, ked sme spolu este len chodili a on bol stale kamarat so svojou byvalou s ktorou mal taky nahlavu postaveny vztah /je to na dlhe rozpravanie, ale ona mala "oficialneho" priatela a on bol bokovka/ az ked som urobila razne kroky pochopil o com tocim a vymazal ju zo svojho zivota..

neradim, ze sa mas s nim rozist, len vravim, co by som s najvacsou pravdepodobnostou urobila ja.. z mojho pohladu nie si prehnane ziarliva, je normalne ze cloveku vadi, ked clovek, ktory mu ma byt najblizsi v zivote ma tajnosti s inymi zenami.. Podla mojho nazoru to tak nema byt..

lenbea
10. sep 2014

@bathorycka je to prinajmenšom čudne. skus mu povedať, že čo si o nom kolegovia a kolegyne pomyslia, ked to zistia. v každom kolektive su klebetni ludia. a tiež ako by sa jemu pačilo, keby si si s niekym vypisovala. na komunikaciu ma manželku a Ty jeho.neviem

lujza10
10. sep 2014

Podla mna su to len vyhovorky. Ja som mojmu tiez nasla druhy mobil, vyhovoril sa ze ma tom svojom ma pokazeny mikrofon a hento a toto... .... stale mi niečo nesedelo .... az nakoniec vsetka pravda vysla na javo - nabuchal milenku ☹ ale do poslednej chvile ma ťahal za nos, ze on sa chce ku mne vrátiť a tak ( on odisiel za pracou do ineho mesta) ... vsetko mi potom pekne zapadlo ako ozubene kolesa ☹ ... kebyze si ide pisat kvoli praci, tak si nezaklada kartu na tajnasa ... a pracu riešit sms ... to nie.

tesorinko
10. sep 2014

@bathorycka Je to viac ako jasne,domysli si co.. ☹urcite by som zasla za kolegynkou a povedala,ze vsetko viem a cakala by som na reakciu...samozrejme ona nemusi vediet co vsetko viem a neviem

maznacik007
10. sep 2014

@bathorycka nuz s vysokou pravdepodobnostou ta podvadza .... (myslim spava s inými zenami) ak si niekto kupi anonymnu kartu aby mohol utajit pred manzelkou sms kovanie s inými zenami tam neni o com ... skus mat otvorene oci alebo sa na rovinu spytaj nejakého jeho kolegu a mozno bude k tebe uprimny a povie ti o com si tam asi uz aj vrabce cvirikaju ...

domincek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bathorycka
autor
10. sep 2014

ďakujem za rady, ak by som mala byť uplne spokojna to by musel nechať tuto prácu pretože robi v čisto ženskom kolektive a ešte za čias ked sme spolu chodili a nachvilu sa rozišli, on sa vyspal jednou z nich ktorá tam pracuje dodnes a aj to ma zožiera. Pretže niekedy tam aj prespáva ked neskoro skonči a je tam aj ona, NIekedy si naozaj myslim že som asi blbá keď to všetko s pokorou tolerujem. Inak je manžel dobrý v iných veciach mi na ňom nič navadí. Ale už mi to prerastá cez hlavu. MOžem od neho žiadať aby nechal tuto pracu aj ked tam robi už niekolko rokov a s pracovnymi podmienkami a platom je velmi spokojny. A ja to dobre viem.

katarinamarkova
10. sep 2014

@bathorycka podvadza a klame ta...a ty to vies, len si to nechces pripustit....
praca sa neriesi formou sms, to som sa pobavila na jeho tvrdeni
pracovne sms sa nevymazavaju
karta na tajnasa sa nekupuje len tak 🙂
podviedol ta - preco si myslis ze ta nepodvadza teraz ked vsetko nasvedcuje prave opaku?
ostava spat v ,,praci,,
.....skus sa odosobnit a pozerat sa na vsetko co sa okolo teba deje akoby z pohladu cudzej osoby, potom budes krasne jasne vidiet, to co sice vidis aj teraz ale akosi to nevnimas......

jana_eyre
10. sep 2014

@bathorycka no, tak to by som nikdy nedovolila /respektive, keby mi take nieco oznamil, tak by som konala podla mojej cholerickej povahy/, aby spal niekde v praci navyse s kolegynou s ktorou spal.. nech by aj o mne hovorili jeho kolegyne ako o semetrike.. u nas sme si stanovili jasne hranice co sa vo vztahu nesmie.. ak tie hranice moj muz prekroci, je koniec a to vie..

bathorycka
autor
10. sep 2014

Mam pocit že som asi naivna krava. A pritom chcem byť len dobrá tolerantná manželka, samozrejme že by som neveru neodpustila ale nič nemam dokazane a zasa nechcem aby mal pocit že ho sledujem ako policajt a prehladavam mu veci a mobil. Potom by som mu mohla liezť na nervy a nechel by mať za manželku strážneho vojaka. ☹

maznacik007
10. sep 2014

@bathorycka pozri je to len na tebe ci chces otvorit oci a uvidiet to co je uplne jasne alebo ich otvorit nechces a chces nadalej zit v sebaklame ...

a to kolko sto km je v tej praci ked tam musi prespavat a to je co za praca ze maju v nej postele... a akého strazneho vojaka akutalne ma manzelku naivku a zjavne mu to vyhovuje...

mirkaelias
10. sep 2014

@bathorycka nenechaj si ublizovat ,,,,cim dlhsie to dovolis tym viac ta to poznaci,,,,drzim palce

bathorycka
autor
10. sep 2014

@maznacik007 nie daleko okolo 30km, prespáva tam lebo robi do desiatej vecera nemasa ko dostat domov,, robi v jednom penzione tak tam aj prespáva. Prácu má rád a je dobre platený. Neviem co by sa dialo keby som žiadala aby ju nechal.

jana_eyre
10. sep 2014

@bathorycka ved mas rozpis hovorov, to mas dokazane, ze robi nieco co ti vadi - prekrocil hranice.. ok, nemas dokazanu neveru, ale tu ide hlavne o to, ze ta niekolko krat klamal.. to nie je o tom, ze ty by si bola netolerantna.. to on je ten, co robi nieco, co ti vadilo uz v minulosti a robi to znova..

preco on by si mohol robit co chce a ty mas mat pocit, ze ak sa ozves si netolerantna a vojak?

tesorinko
10. sep 2014

@maznacik007 Nechces aby mal za manzelku strazneho vojaka?a tebe nevadi,ze mas za manzela klamara,ktory ta evidentne podvadza?ved on dobre vie aka si a ako na teba,tak preco by to nevyuzil pri tak tolerantnej manzelke?

maznacik007
10. sep 2014

@tesorinko neviem co myslis ale moj manzel /12 rokov manzelstva/ nema tajnu SIM ku ani neprespava v praci ... ani ma neklame ... my mame trochu inak postaveny vztah ako zadavatelka otazky... a moj muz a rovnako aj ja pracujeme v prevazne muzskych kolektívoch a roky sme boli v rovnakých firmách... 😉

ja nie som zadavatelka otazky a nemam tento problem vo vztahu ....

jahodka8
10. sep 2014

@bathorycka to ho budeš stále kontrolovať? to načo je takýto vzťah dobrý? Ja viem, že ho asi veľmi lubiš a potrebuješ, ale tá tvoja nedôvera ho môže len dohnať k nevere. Možno sa s kolegynou rozpráva o veciach o ktorých s tebou nemôže alebo nechápeš. Nechcem sa ho zastávať, ale niektoré ženy myslíte len na mužovu výplatu a potom mu nedôverujete, ak je dlhšie v práci. A chýba ti v noci, ked tam prespáva alebo ti to vyhovuje, že máš pokoj od neho?

bathorycka
autor
10. sep 2014

@jahodka8 ďakujem za tento nazor, jasne že mi chyba, som rada ked mame spolu volno a aj on bol vzdy rad iba v poslednej dobe sa mi zda že nema až taky zaujem ako kedysi aj ked on tvrdi že sa nezmenil , ale zase je normalne že vztah nmože byť taky krany ako na začiatku, Mna to zožiera sem tam vybuchnem a vyčitam mu to a upodozrievam potom zasa sa skludnim.Už vobec neviem čo mam robiť. Ja uplne chapem že kedže ma kolegyne a vychádza snimi tak muia spolu komunikovať. Ale nechapem ked spolu stravia 4 dni v týždni od rana do večera prečo by i mali ešte pisať vo volnom čase ked vie že je ženaty a ona ma tiež svoj vzťah. Rada by som vedela či o tom vie jej priatel a mam sto chuti sa ho na to opytať.

bathorycka
autor
10. sep 2014

@jahodka8 a inak nemyslim na jeho vyplatu praveže ho stale prehovaram nech si vezme viac volna aj ked bude mať menšiu vyplatu.

mala_hobitka
10. sep 2014

@bathorycka Nie si žiarlivá, reaguješ úplne normálne. Jeho chovanie normálne nie je. Spokojný chlap si nepotrebuje písať s inými ženami. A nie je o tom čo diskutovať.

Súhlasím s názorom, že by ste sa mali zoči-voči porozprávať. Nech ti povie, či je spokojný, čo mu chýba. A dať jasne najavo, že ak neprestane a ty mu na to prídeš tak s ním nebudeš už diskutovať o ničom a bude nasledovať rozchod. A povieš to všetkým s ktorými túto tému môžeš prebrať aby si aj pre seba mala alibi, že keď to znova spraví že už to nenecháš bez odozvy lebo všetci budú nejakú reakciu čakať.

tesorinko
10. sep 2014
bathorycka
autor
10. sep 2014

@mala_hobitka už keď to spravil prvy krat aj druhy mi tvrdil že zaleži mu len na mne na nikom inom a nič mu nachýba. Urobil to zasa a neviemako sa zachovať. Rozchod v manželstve znamena rozvod a to si neviem predstaviť nakolko nemam dokaz o nevere iba o klamstvach a tajnostiach.

fidorka7
10. sep 2014

@lenbea tak to by mi bolo úplne ale že úplne jedno, čo si o tom pomyslia kolegovia. wtf? jej sa pomaly rúca vzťah a má hrať formu na kolegov? to je čo za rada?

fidorka7
10. sep 2014

@bathorycka a nie, nie si žiarlivá, len on je debil ktorý zahodil tvoju dôveru. mňa by tiež nebavilo robiť mu policajta.

minto
10. sep 2014

Jednoznacne si to musite vydiskutovat, aby si sa vedela zariadit.

alexandramaria
10. sep 2014

@bathorycka Otvor oči. Sama vieš a vo vnútri cítiš čo sa deje. Tvoja ženská intuícia už dávno vie odpoveď. 😔
Sem si podľa mňa prišla skôr čítať odpovede typu, je to v poriadku. Ale nie je ...

timea7
10. sep 2014

@bathorycka niekto dáva jednu šancu a dosť, niekto stále dookola presviedča sám seba, že sa ten druhý zmení....

dana_l
10. sep 2014

ak nema nic skryvat tak nemusi vymazavat sms-ky. ak vymaze tak asi ma "preco"
ze sa nema ako dostat domov - tak si kupte auto - pises ze ma dobru pracu takze financne by to nemal byt problem
moj muz by nikdy neostaval spat kdesi inde ked vie ze doma na neho cakam 😉

dana_l
10. sep 2014

@tesorinko oznacila si nespravnu osobu, bathorycka je ta co ma problem s manzelom a nie maznacik007