Muž si píše s mladšou ženou

ketyket
24. mar 2020

Potrebovala by som žienky váš názor lebo vážne neviem či som nejaká čudná ja alebo muž. Muž si píše s jednou mladšou ženou čo býva asi 3km od nás...tvrdí mi že sú len priatelia a dennodenne si píšu...hádame sa pre to skoro denne nemôžem si pomôcť ale vadí mi to veľmi...dokonca viem že ona je do ňho zamilovaná a pritom má partnera aj dieťa.. dokonca viem aj to že muž bol u nej...muž dáva tieto hádky stále za vinu mne že mu nedovolím mať priateľov ale to nie je pravda. Akú máte skúsenosť medzi priateľstvom medzi mužom a ženou? Čo si mám o tom myslieť?

kitycat
24. mar 2020

Nechaj ho nech ma kamaratku... Ved ti netaji, ze si pisu... Ci ano? Tymito hadkami sa uz narusa Vas vztah.... Ma tvoj dovod na neveru?

pininka1
24. mar 2020

Napísala by som jej, že si to neprajes a keď neprestane vytiahnes to na svetlo ty. Aj ja mám kamarátov chlapov a dosť veľa ale rozhodne si napíšeme denne a určite nie nejaké veľmi intímne či blízke veci.

ketyket
autor
24. mar 2020

@pininka1 presne to som aj urobila ale obula sa do mna ze nerobia nic zle a ze ja som jedna zla ziarliva zena dokonca z nej vypadol aj detail nasho sukromia...vec co jej mohol povedat jedine on...skutocne nie som ziarliva ale pride mi to cele cudne...vrchol bol to ked som sa dozvedela ze sa netaji tuzbou mat s nim sex...

marseillefan
24. mar 2020

@pininka1 áááále no... nikdy nepochopím tie vaše ženské "riešenia", že napísať tej žene to a to... veď ona vám nič pred oltárom nesľubovala, môže si robiť čo chce. Je tvoj muž svojprávny? Tak potom to rieš s ním.

ketyket
autor
24. mar 2020

@ketyket inak presne aj ja mam priatelov ale piseme si fakt raz za cas a to v zneni vsetko najlepsie alebo ako sa mas a tam to skonci po oar spravach...

ketyket
autor
24. mar 2020

@marseillefan ja viem ze to bola blbost jej pisat ale emocie urobili svoje hned po tom co zacala hovorit o sexe s nim

taga
24. mar 2020

Mužovi vyčistiť žalúdok... S ňou nič nemáš... Aj mne by to vadilo, keď je očividne, že to nie sú len také kamarátske recicky... Vaše súkromie hovoriť jej? Ak si ťa váži, tak bude pre neho dôležitejšie, neublizovat ti takou hlúposťou.. a nie že 'nedovolis mi mať kamaratov' to je argument pubertiaka

kittykat22
24. mar 2020

@ketyket a co si myslis, odkial mala kamaratka tvojho muza take informacie - ze si zla a neviem aka? Od tvojho muza. Myslim ze mate problem doma medzi sebou, tretia osoba s tym nic nema. Porozpravaj sa s muzom, ze ak mu nieco vadi, tak to mate riesit spolu. Stazovat sa niekde slecne 3km od domova vasej situacii nepomoze. Problemy sa riesia doma a nie v cudzej posteli. A urcite by som mu povedala, ze si nezelam aby ma ohovaral pred inymi ludmi. Spytala by som sa ho, ci by sa mu pacilo keby som sa ja rozbehla po susedoch a zacala hovorit aky je lenivy arogantny idiot. Musis sa spytat sama seba co je pravda na tom, ze si ziarliva - ci je tvoja ziarlivost prehnana, opravnena, alebo ci s tebou tvoj partner nahodou nemanipuluje a robi z teba hlupanu, aby si mohol robit co chce a ty drzala pusu a krok.

0kristina0
24. mar 2020

@ketyket dala by som muzovi na vyber, bud ona alebo ty, a urcite by som sa skontaktovala s jej muzom a spytala ci vie o ich "kamaratstve?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
24. mar 2020

@0kristina0 a babku ten zeny by si nahodou neodporucala navstivit? Idealne na nedelnu omsu do kostola, co robi jej vnucka vecer 🙄 Najlepsie by asi bolo zobrat vsetkych jej priatelov z FB, a napisat im, s kym maju tu cest - to ta nenapadlo?

ketyket
autor
24. mar 2020

@0kristina0 on o tom vie ale obaja su velmi cudní...strasne cudný par..dokonca ten sex s mojim muzom chcela aby jej to povolil ako darcek na narodeniny a nemal s tym problem...ako ja viem ze aj takto ziju ludia ale nemali by ublizovat tym okoliu

jennky13
24. mar 2020

Nie je to prirodzene a ani dobre, že tvoj manžel ma takú blízku priateľku. Neprospieva to vašemu a ani jej manželstvu . Viem, ze niektorí dokazu mat priatelku aj v ramci mazelstva, ale to je naozaj len velmi vzacna vynimka a hlavne vtedy ked je to priatelka oboch. Ale z toho co pises je zrejme , ze je to pre neho veeeeelmi dolezite a on sa na nu uz viac upel. Netvrdim, ze spolu nieco maju , ale uz len to, ze sa navzajom otvorili, ze jej odkryl nejake veci z vasho vztahu , hovori o tom, ze vstupuje do vztahu s nou hlbsie ako je s tebou teraz. Tebe o nej nehovori, ale jej o tebe ano.

Vysvetlila by som mu, ze to nie je dobre, ale on to nebude akceptovat. Vztah s nou je pre neho asi uz velmi prijemny. Citi sa pri nej pochopeny, prijaty ....Uz len on sam musi uvidiet, ze ide zlou cestou ...

0kristina0
24. mar 2020

@kittykat22 neprehanaj to

0kristina0
24. mar 2020

@ketyket sex ako darcek k narodeninam? A odkial toto vsetko vies?

medulienka81
24. mar 2020

@ketyket kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Je tam minimálne príťažlivosť.. Horšie je, keď už tvoj muž po nej túži

tykat
24. mar 2020

@ketyket pozri...on sa casom vyfarbi...nebud za ziarlivku a nepridavaj im temy na spolocne kotkodakanie (on sa postazuje, ona ho polutuje...). Povedala by som muzovi ze ma ten jeho "kamaratsky" vztah ponizuje ako zenu-manzelku a ze ti to je neprijemne aj ked ti je jasne ze jeho taky zaujem tesi. Zaroven by som ho upozornila ze to moze skoncit s vasim manzelstvom zle (on prekroci hranicu alebo ty s nim jednoducho skoncis lebo necitis v nom oporu). A tym by som debatu ukoncila. Bez hadky, bez ziarlivych scen. A pripravila by som sa na to ze sa rozidete (peniaze, doklady, dusu...)

pininka1
24. mar 2020

@ketyket ja ťa veľmi dobre chápem, zažila som to sama, ale jasné som mužovi dala najavo, že prosikat ho nebudem, že keď nechce mňa, nech ide, ale že si neprajem aby ďalej spolu takto komunikovali. Ak cudzia žena napíše zenatemu mužovi že chodí do práce len kvôli nemu, tak to asi sotva bude kamarátka.

pininka1
24. mar 2020

@marseillefan ja som dotyčnú kontaktovala až keď nepochopila a neustále vypisovala a vypisovala. Muž jej už neodpisoval nič. Ale ona si stále myslela ako v pohode mu píše. Stačil jeden stručný, veľmi slušný a inteligentny mail a bol kľud. Ty asi slabo poznáš ženy, a hlavne take čo chcu ulovit muža a urobia pre to čokoľvek. Ja som jej chcela len jasné dať najavo,že niesom nejaká chudera za platnou ktorá bude rada že je rada

marseillefan
24. mar 2020

@pininka1 Tvoj manžel potrebuje teba, aby dal niekomu rázne najavo, nech mu už dá pokoj? No ešte že ťa má, lebo doteraz by mu chudákovi vypisovala. Tipujem, že mu písala listy, lebo emaily, sms, hovory, atď - to všetko sa dá zablokovať na tri kliky.

pininka1
24. mar 2020

@marseillefan nepochopil si ale nevadí.

annamarin
24. mar 2020

Podla mna by si hlavne nemala robiť scény a vyčítať mu to. Skôr si s nim sadni v kľude a vysvetli mu, že ťa to zraňuje. Hovor hlavne o sebe ako ta to ovplyvnuje a ze sa necitis takto dobre. Že ta to trapi, lebo ho lubis. Ak to nebude znieť ako výčitka, ale ako prosba, tak ťa skôr vypočuje a možno sa nad tým zamysli. Ja to pouzivam na toho svojho a zabera to viac ako vycitanie. Pretože nebude citit takú potrebu obhajovať sa. Skôr potrebu ti pomôcť. Potom už je to len na ňom, či nejak sa to zmení alebo bude pokračovať v tomto šaškovaní. Uprimne ťa obdivujem, že to ešte riešiš a nevzdavas to. Podla mna mu to len lichoti, že ma o neho niekto iný záujem. Ale to, že otvorene hovori o tom, že s nim chce spat, to by som neprekusla.To uz je silna kava.

lentilkaxxx
24. mar 2020

@medulienka81. Existuje. Ale výnimočne. Mám vyše 20 rokov takéhoto kamaráta, s ktorým sme si vzájomne boli oporou pri všetkých našich trápeniach, kým sme nemali súčasných partnerov. Podržíne ss aj teraz, len uz nie je tplko casu. Pri jednej návšteve sa ho manžel pýta, že prečo si my dvaja tak rozumieme. Kamarátova odpoveď bola, že od puberty sme boli ako brat a sestra a nikdy by nás nenapadlo ohroziť naše kamarátstvo. Jeho manželka doktorka súhlasila, že niečo na tom bude. 🙂
Lenže toto funguje málokedy. Určite nie v prípade, keď jedna strana za tým vidí viac a chce sex, prípadne rozbiť súčasné vzťahy. Chlapi (aj ženy) sú často ješitní. Ak prerastie kamarátsky vzťah cez určitú hranicu, môže to manželstvo ohroziť. Tu už to tak vyzerá a žena ťahá za kratší koniec, môže mu zbytočne vysvetľovať. Snáď sa chlap umúdri a pochopí význam rodiny. Snáď to bude skôr ako skončí s milenkou v garsónku, kedy uvidí, že celé to bola len nereálna vzrušujúca rozprávka.

panelacikova
24. mar 2020

Podľa mňa takéto priateľstvo neexistuje. Stále za tým časom niečo bude, alebo je od začiatku. Leda ak by bol kamarát gay, vtedy áno, môže byť.
No a tvoja situácia je totálne nanič. Máš dve možnosti. Obe boli spomínané. Buď s ním hoď reč, ale obávam sa, že sa neudržíš a začneš robiť poriadky a ešte viac sa ti vzdiali, alebo sa pripravuj na rozchod. čím tajnešie, tým lepšie. pozisťuj možnosti, prachy, majetok, dieťa ak máte....atď.... alebo..............je tu ešte tretia možnosť. poprihlasuj sa na rôzne zoznamky a len tak, z roztopaše, si píš s mužmi. jemu o tom nehovor. len sa odreaguj. jeho ignoruj. ignoruj ho denno-denne, nerieš s ním nič... možno mu začne blikať kontrolka a začne byť myšlienkami viac "doma" ako "mimo domu"... a časom sa môže všetko zlepšiť. ale na toto by ti bolo treba fakt pevné nervy, nepoznám ťa, neviem, či by si "to dala"...

pampusik27
24. mar 2020

Mna by zaujimalo kde sa s nou spoznal? Na pokeci? Ak ano ze tam hlada si bud milenku alebo novu zenu

ketyket
autor
25. mar 2020

@pampusik27 jeho kolegu zena ale ona si ho zevraj vsimla uz davno len nemala prilezitost sa s nim skontaktovat ...nemal ani fb ten si zalozil nedavno tak to hned vyuzila

dudos
25. mar 2020

Netolerovala by som to. Priamo by som sa s manželom porozprávala. Takéto "priateľstvá" popri manželstvách a partnerstvách nie sú vhodné. Vždy to zasieva zrnko podozrenia, nedôveru, ale hlavne otázku v čom som nie dobrý/ dobrá, keď môj partner/ka sa potrebuje zdôverovať inému človeku a vyhľadáva jeho spoločnosť.
S mužom si povieme aj nie krásne a príjemné veci, niekedy aj úprimne zraňujúce, niekedy to aj trvá kým to spracujeme, ale vždy tam prevládne láska, úprimnosť a ten pojem: v dobrom a aj v zlom. Je pre mňa priateľom a ja pre neho priateľkou.
Už som tu raz písala, že na začiatku nášho "radenia" to dva krát skúšal aj môj manžel. To bol cirkus vám poviem. Riadny. Les sa rúbal tak, že aj triesky lietali. No to sme naozaj boli pubertálny ešte.
Teraz by som to riešila rozhovorom, citlivým, úprimným. Ak by nezabralo. Tak použi ženské zbrane. Ukáž mu, že lepšia ako ty nie je. Ani žiadna fuchtla od vedľa, ktorej nevadí, že tiež možno zraňuje vlastného manžela.

pampusik27
25. mar 2020

@ketyket jaaj no tak ver tomu ze ide po nom a chce ho zbalit a urcite planuje s nim zit proste sa zalubila a chce ho

pampusik27
25. mar 2020

@ketyket a tie reci ze nic nerobia ze su len kamosi jasne zatial ale neboj sa ona mu namotka hlavu...ale zasa ak on sa da tak asi doma nieje spokojny...bud sa snaz zachranit to alebo ser nanho...ako tu niektore pisali tiez by som mu to spravila nech vie ake to je ak ale mu bude jedno ze ja si pisem atd tak asi tam uz nieje co zachranit

veroniak12
25. mar 2020

A je ochotny ti ukazat co a o com si pisu? Ak nie, tak by som to netolerovala, lebo by bolo jasne, ze to neboli sprav len tak. Tam kde nie je dovera, nemoze fungovat podla mna ziadny vztah