Muž uprednostňuje súrodencov pred deťmi

27. máj 2023

Co si myslite o tom keď muž uprednostňuje svojich súrodencov pred našimi deťmi. Ide o to že manžel má prácu a niekedy v rámci práce ide odviesť len nejaký tovar po okolí. Len na jedno miesto a potom hneď späť. Vždy s nim chce ísť nás 5 ročný syn. No vzal ho iba 1x. Pritom syn bud spi alebo sa hrá v aute, čiže neotravuje, veľmi miluje jazdu autom. Práve teraz ide manžel domov znova z takejto jazdy a ako som s nim telefonovala počula som hlas jeho sestry. Doteraz bral stále so sebou jeho brata s už zrazu aj sestru. Keď sa ho opýtam s kým ide povie ze sam. A potom keď príde povie ze bud zobral brata alebo sestru previesť sa. Neznášam ho za to. Pretože mňa vzal len 1x, a syna tiež. Je od rána do večera v práci. A keď ma voľnejšie tak trávi čas sk svojimi slobodným súrodencami. Je to podľa vás normálne? My sa mu aj nasilu môžme pchať do auta a povie ze s nim vtedy ide šéf... Nemáme vôbec zlý vzťah, no jednoducho s nami nikde nechce ísť. Ani na výlet nás nikde nechce vzat. Keď mu to ale navrhne niekto s jeho rodiny hneď sa nás pýta ci ideme na výlet..

sweet20
27. máj 2023

mne napadlo ci to nemohla byt milenka 😂😂 ale mozno nie

autor
27. máj 2023

@sweet20 nie určite nie, jeho sestra to bola, zase nevytvarajme takéto pletky na začiatku 🙂

0silvia0
27. máj 2023

Z nejakeho dovodu sa citi prijemne a uvolnene s jeho povodnou rodinou. Mate jedno spolocne dieta?

autor
27. máj 2023

@0silvia0 mame spolu 2 deti. Teraz máme malé bábätko. Preto by som bola rada keby syna vzal pretože aspoň by som nemala ja toľko starosti.
Lenže mam pocit ze on trávi so svojou pôvodnou rodinou oveľa viac času ako s nami. Pracuje so svojím otcom celý deň. Aj s bratom. Mama a sestra často chodia k nim do prace. Za deň aj 2x. S nami je ráno keď deti ešte spia teda somnou nejakých 20min. Večer keď príde akurát ukladám deti do postele spať. Pracuje 6 dní v týždni a v nedeľu keď ma voľno stsle chce ísť na kávu do svojich rodičov. Nikde inde. Nerobil to keď sme sa od jeho rodičov odsťahovali asi 2 roky. Išiel ich pozrieť to ano. Ale nepotreboval ich 24 hodín mat pri sebe. Teraz vkuse aj píše s nimi aj ich musí vidieť denne.

elviku11
27. máj 2023

Niečo sa medzitým muselo zmeniť, keď sa oň tak zmenil. Ja neviem - prišli deti a zrazu ma pocit, že od neho stále niečo chces, vyžadujes, sťažujes sa atď ... Nechce to počúvať, tak ide radšej za rodinou, s ktorou je pohoda.
Neobhajujem ho, len hádam, čo by za tým mohlo byt

0silvia0
27. máj 2023

Asi si predstavoval mat 2 deti inak, teraz si k rodicom chodi oddychnut. Skus sa s nim v pokoji porozpravat, bez vycitiek, uprimne.

autor
27. máj 2023

@elviku11 nad tým som rozmýšľala aj ja, lenže o deti sa starám výhradne len Ja, on keď je doma tak vôbec žiadny záujem o ne. Kým bol syn maličký tak ho sám kupal a dokázal sa aj celý deň oňho postarať. Teraz už o neho ani nezakopne ako je väčší a narodilo sa nám druhé.

autor
27. máj 2023

@0silvia0 oddýchnuť? Lebo s nimi trávi len nedeľu a z toho polovicu dňa píše na mobile so svojou rodinou a druhu je u nich na káve.

zmrzlinka2021
27. máj 2023

A podľa teba čo je tým dôvodom, že muž netúži po tvojej prítomnosti? Ako trávite čas ako manželia?

autor
27. máj 2023

@0silvia0 skúšala som sa aj rozprávať, no dnes má znova nahneval ako som počula v telefóne jeho sestru. Teraz už ide domov a za takú polhodinu by mal byť doma. Lenže určite pôjde do rodičov a bude tam sedieť až do 9 a príde keď ja dokúpem a uložím deti. Teraz keď idem aj k lekárovi tak nevydrží byt hodinu s nimi a stále vkuse vyvoláva ze kde som a jednoducho je z nich nervózny ako keby ich ani nemal rád.

elviku11
27. máj 2023

Možno mu nevadí starostlivosť o deti ako taká. Ale skôr tvoje reči a požiadavky a výčitky okolo toho. To si málokto prizná... :/
Znova - neobhajujem ho, nemal by to robiť, len sa snažím to logicky vysvetliť

autor
27. máj 2023

@zmrzlinka2021 neviem, pýtala som sa aj na to. Ci mu vadim alebo sa za mňa hanbí keď nikde nejdeme spolu alebo v com je problém. Tak vždy len povie ze nás by to nebavilo... Pritom, každá minúta s nim navyše je pree mňa super, teda aspoň v tom ze by s ním deti boli troska. Nás spoločný čas je taky ze večer pozeráme spolu telku, medzitým on cumi do mobilu a keď potrebuje sex tak je deň dva ku mne milý a snaží sa samozrejme a keď ho dostane znova som ja aj deti nepovsimnzta

h2
27. máj 2023

Prečo sa všetci tak strašne trhajú o to, aby sa mohli zviezť v aute s tvojím mužom pre nejaký tovar???

autor
27. máj 2023

@h2 myslím ze oni ani nie, skôr ich on vola lebo sám povedal ze nerád jazdí sam. Pritom nás vzat nechce

ema22270
27. máj 2023

No tak toto je dost smutne. Tiez by mu to vadilo, lebo deti sa tiez radi vozia a manzel bral prveho syna casto a celkovo, ked ide nieco vybavit kludne vezme aj deti a je to na odlahcenie - ze si mozem vtedy porobit, co treba.

autor
27. máj 2023

Chápete teraz prišiel domov odparkoval auto pracovné vzal naše a odišiel do rodičov. Syn za ním s plačom utekal a on nezáujem.

tykat
27. máj 2023

Preco ste nesli spolu k jeho rodicom? Im nevadi ze od vas takto uteka k nim? Ze pride bez deti, bez teba.

letfenixa
27. máj 2023

@autorka podľa mňa má @elviku11 pravdu. U rodičov sa vyvali, dostane najesť, napiť, má kľud. A doma sa má venovať dieťaťu a nechce sa mu.

autor
27. máj 2023

Syn stojí na kraji cesty a plače a pozerá ako odišiel preč, no povedzte mi. Ja neviem ale preboha ved už len keď za mnou to dieťa plače tak ho zoberiem aj keď idem do obchodu. Syn v ňom vidí svojho "hrdinu" stále chce robiť to čo on. A on takto na neho kasle. Dokonca svojej sestre na narodeniny chcel dať 50€ po tom co na moje narodeniny zabudol a nedostala som od neho nič.

h2
27. máj 2023

Z toho, čo si napísala (najprv, že teba vzal len raz a syna tiež, teraz zase, že vás vziať nechce), to celkom tak vyzerá, ako keby zviezť sa s ním bol pre vás nejaký super zážitok. Nájdite si iného koníčka.

autor
27. máj 2023

@tykat presne toto som sa ho minule opýtala ci sa nepýtajú na nas. A on ze nie. Aj mu hocikedy poviem ze tak ideme s nim na tu kávu a on ze nie ved si mame doma oddýchnuť, no nonsens

zuzap33
27. máj 2023

Preco sa ho rovno neopytas, ci ma predstavu o vasej spolocnej buducnosti a ako si ju predstavuje. Zober deti a chod k rodicom, hoc aj do konca vikendu a nevolaj mu.

autor
27. máj 2023

@h2 áno je to pre nás zážitok, lebo milujeme jazdu autom a on o tom dobre vie, taktiež je to jediná možnosť ako byť aspoň chvíľu spolu. Myslím ze so svojou rodinou za 30 rokov bol viac než dost

h2
27. máj 2023

Autorka, ty máš auto? Alebo aspoň vodičák?

autor
27. máj 2023

@zuzap33 my, moji a aj jeho rodiacia bývame v meste v rovnakej štvrti. Čiže do max 5minut autom... Takže to nemám tak ze by som šla neviem kde daleko

autor
27. máj 2023

@h2 no mame jedno auto spoločne a mam aj vodičak.

dupinka
27. máj 2023

A to je od začiatku vášho vzťahu takto? Mne to z tvojho písania príde také, že má rodinu len aby sa nepovedalo, a ďalej žije ako predtým. Ste "navyše".

zuzap33
27. máj 2023

To je jedno. Chod k nim na par dni, ci si vobec vsimne, ze nie ste doma.... Ked neurobis nejaky razny krok, psychicky sa utrapis

h2
27. máj 2023

Tak keď on príde domov, zober synčeka a choďte sa povoziť.

zmrzlinka2021
27. máj 2023

Ale z toho co pises mam pocit, ze vobec ta nelubi a len ta vo svojom zivote "trpi". Pre mnazelov je velmi dolezite "randit". Cize starsieho dat k babke a dedkovi, mladsieho do satky a ist niekam na romatnicku prechadzku, na pizzu...