Opil sa a škrtil ma

jkroc
5. sep 2022

Ahojte, chcela by som pocut vas nazor.. mam priatela par mesiacov, ktory je uplne super.. mily, starostlivy, dobry ku mne.. obcas ked mu poviem nejaku provokaciu naschval tak ma capne po nohe, trochu silnejsie ale nic hrozne, ja mu tiez vzdy capnem ked ma provokuje, tak som to nijak neriesila.. vsimla som si ale ze celkovo pouziva pri mne vacsiu silu ale skor to len nevie odhadnut.. pred dvomi tyzdnami sme sa opili a pohadali sme sa.. pocas hadky do mna sotil a udrela som si hlavu.. prebrali sme to, ospravedlnoval sa mi na druhy den a pod. - ok, prepacila som.. lenze tento vikend sme sa znovu opili a hrozne sme sa pohadali.. zacal po mne vykrikovat jak ma zabije, urazal ma a pod. -ja som sa v tej chvili vobec nebala, bola som presvedcena o tom ze len trepe, tak som ho aj dalej provokovala lenze potom ma zhodil na zem a zacal ma dusit.. chvilu..hned ma pustil a isiel prec.. na druhy den sa mi ospravedlnoval, ze on si nic nepamata a nadaval sam sebe do ko.. za to co porobil vsetko

jkroc
autor
5. sep 2022

@jkroc Ked sme sa zoznamili tak mi vravel ze sa snazi nepit lebo mu z toho obcas prepina, vedela som ze casto vyvolaval bitky ked bol opity v minulosti a teda prestal pit kvoli tomu.. lenze ja sa rada idem zabavit do mesta tak som vzdy chcela aby isiel so mnou a tak pil.. tento vikend tiez nechcel pit ale ja som ho presvedcila a potom to takto dopadlo.. prepacila som mu to, s tym ze som mu povedala ze uz sa ma nechyti ani za triezva a ak hej tak koniec.. zatrhla som mu uz aj to capnutie po nohe v ramci srandy, suhlasil so vsetkym, teraz sa hanbi a seka dobrotu, pit uz asi tiez nebudeme.. ked som mu na druhy den povedala co sa stalo, nechcel mi verit, ze to by mi neurobil.. stalo sa vam nieco podobne?

hilda08
5. sep 2022

@jkroc preboha ved ked je agresívny ked pije tak by si mala byt rada, ze nepije a nie ho este presviedčať nech si da… očividne mu fakt prepne ked so opije tak bud uplne sa alkoholu vyhýbať alebo ak ty sa chces chodit zabávať tak byt s niekym kto nema taketo strihy..

martul
5. sep 2022

@jkroc že:,, milý, starostlivý, dobrý ku mne". Počkaj.... musím sa dorehotať!
Toto ani nemôžeš musieť vážne! A čo čakáš od nás? Nie nestalo sa mi nič podobné!

dzulli1980
5. sep 2022

Si nemáte čo vyčítať ... aký prišiel, takú našiel ... vrana k vrane sadá atď.

anjelicek26
5. sep 2022

Pri dalsom piti ta uskrti... nad cim pre boha rozmyslas? Bud bude abstinovat uplne - teda proste 1 pohar vina na vecer a nikdy nie viac...alebo okamzity rozchod... aj ked mna by tu nedrzalo absolutne nic, mala si volat policiu a nie teraz riesit, ci si to on chudacik v ramci srandy nepamata...

optame
5. sep 2022

@jkroc nasli ste sa.. ked vies,ze po poziti alkoholu vyvolaval bitky... Tak naco s nim pijes a ho provokujes?? Na druhej strane preco si s nim ostala?

0silvia0
5. sep 2022

@jkroc nie nestalo sa mi nic podobne. Dvaja ozrati sa po kazdom opiasi dobre pohadaju, pomaly prizabiju. Neviem ci chces byt hviezda vecernych televiznych novin,, ale na tvojom mieste by som sa nad sebou hlboko zamyslela.

cyberk
5. sep 2022

"stalo sa vam nieco podobne?" :D :D jasne, to je bezne :DDD.. ako bolo hore spomenute, vrana k vrane sada, urob si s nim dieta este, aby si zapadla medzi tie chudinky tyrane zeny

mk22
5. sep 2022

Koľko máš rokov?
Idete von, opijete sa.
Inak sa ísť von nedá?
Prechádzka kino večera.. Ci u vás je ísť von=opit sa?
Nie, nestalo sa mi to.
Rozmýšľam, na čo ti je taky s minulosťou a co sa nevie ovládať.. A ty keď vieš aký je, načo ho prehovárať piť a prečo rypes? Jeden lepší než druhý...

sense
5. sep 2022

Vieš čo môj je tiež milý, starostlivý a nebije ma ani neskti ani sa mi nevyhrá za keď sa po hádame a teda my si pohár vina dáme k večeri ale neopijame sa
A úprimne musíte mať veľmi smutný život keď sa neviete zabaviť bez toho aby ste sa opili à prepáč ty si hlúpa, chlap ti povie ze mu z alkoholu prepína, je agresívny a ty ho nabáda k pitiu? Tak sa nečuduj ze zareagoval ako zareagoval.

janinah
5. sep 2022

Si ty normálna? Okamžite ho nechaj.kym nie si v tv ako obeť.

lintu
5. sep 2022

Ako to sem pisu niektore? "... opil sa, spraval sa zle, na druhy den sa nepamatal, velmi sa ospravedlnoval, i kvietocek doniesol.... situacia sa zopakovala xkrat, az sa to stalo akymsi pravidlom, len z toho ospravedlnenia a kvietocku akosi casom uplne zislo...."
Ak vie, ze mu z alkoholu prepina, mal by sa od neho drzat co najdalej aj sam. Tvoje provokovanie cloveka "s minulostou" je ale tiez divne.

viestta
5. sep 2022

Aký išiel, takú našiel. Ty sa nevieš ovládať keď sa opijes, on sa nevie ovládať keď sa opije. Mozte sa kľudne ďalej opíjať, provokovať, mlátiť, len si deti nerobte.

kitycat
5. sep 2022

@jkroc

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/stretavam-sa-s-nim-ale-on-ma-vobec-nechce-2/?scrollto=first

Ty nemas ziadnu hrdost. To je ten isty ci novy specialista?
Sprav laskavost aspon dalsim dievcatam a nahlas ho za fyzicke napadnutie. Potom s tymto milym a starostlivym pokracuj v tomto epose. Niektore zufale osamele mamicky si potrebuju pribehom ako ten tvoj otvorit oci.

veronikaszabova
5. sep 2022

@jkroc a zasa napisem to, co som tu uz milionkrat napisala.... " Komu niet rady, tomu niet pomoci" a vies preco?? Lebo kazda NORMALNE zmyslajuca zena by ho uz nechala po soteni na stenu.

roja01
5. sep 2022

Ako partnerka by si mala stat pri nom a podporovat ho v snahe nepit. Ale ty ho naopak stahujes dole. Mala by si od neho odist, aby si ho nestiahla na dno ak ma snahu nepit.
A ked ma ktokolvek problemy s alkoholom nesmie pit vobec, ani jeden pohar (co pise niekto vyssie).

solange7
5. sep 2022

Obaja ste socky. Chlastate ako v piatej cenovej a potom sa vo vysokom stadiu opitosti pobijete. Nemas ziadnu sebauctu. Rozid sa s nim.

ankare
5. sep 2022

@jkroc preboha, to ozaj si necháš toto robiť psychopatovi agresívnemu? Nabudúce Ta kľudne môže zabiť. Spakuj sa čím skôr,ak nechceš obísť zle.

savmebej
5. sep 2022

@jkroc inak ty si dobra truba

pokojvdusi9
5. sep 2022

@jkroc Moji susedia 3 deti naliaty blaky skreky udobrovacky ...skvela buducnost pre teba dufam ze nemas a neplanujes deti Uz len to ked si napisala,,opili sme sa,,radost rodiny ked o tom vedia musi byt nekonecna.....

win_gi
5. sep 2022

Tak to nie je normálne, som si istá, že to časom sa môže len a len zhoršiť, utekala by som kadeľahšie, ak nechceš dopadnúť zle. Urobil to raz, urobí to znovu a môže použiť ešte väčšiu silu. Ja by som sa bála s takým človekom žiť, triezvy môže byť akokoľvek fajn.

oli18
5. sep 2022

@janinah no nie je normalna, je alkoholicka, ak musi kazdy vikend pit do nemoty

nikky6
5. sep 2022

no tak toto isto nie je normalne. vyhovorky, ze si nepamata. tu ziadne ospravedlnenie nie je na mieste. ci chces vari cakat pokial sa to zopakuje a nemusi to dopadnut tak ako teraz, ze v poohode a moze to byt horsie. rozhodne by som to neriskovala

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2022

Obaja patrite na take oddelenie s tapacirovanymi stenami. Zdravym ludom sa toto nestava.

ibajaanikiny
5. sep 2022

@jkroc je mily,starostlivy,dobry,len ma tu a tam soti alebo skrti…boze,kde na tych debilov chodite. A ty nie si asi tiez kompletna,alebo teda si hlupa teenegerka,ked mas potrebu cez vikendy slopat so svojim frajerom a este ho sama provokovat. Mne to pride,ze aky isiel,taku nasiel,na Vas mi to sedi. Najblizsie si mozno nebude pamatat,ze ta ozaj zaskrtil,ale tebe to uz bude prd platne. Sa preber,kopni ho a prestan pit aj ty,lebo nemas rozum…

vilma7
5. sep 2022

Podobné? Samozrejme, takto fungujú bežné všetky domácnosti.
Ale okrem škrtenia sa aj znasilnujeme, strieľame po sebe, ale len keď nás nevidia deti.

A ty máš koľko rokov a rozumu? Že sa takú hlúposť ešte aj na fóre dokážeš opýtať?

danica2711
5. sep 2022

sorry, ale jedna hlúpa a druhý agresívny... znie to ako príbeh z osady

nyusika
5. sep 2022

ale inak je to super chlap 😀 😀

toho sa ty len drz, uvar dobru veceru a kup drahy darcek 😀

prasiatko30
5. sep 2022

Nie nestalo sa mi aby som sa ozierala s priatelom potom sa hadala potom sa bila potom by ma skrtil a podobne skvosty. Nezabudni si spravit decko s takym starostlivym debilom a potom tu budes vyplakavat, ze co mas robit lebo ta bije a bojis sa, ze ublizi aj dietatu ale samozrejme vas ma rad a stara sa o vas🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️Boze zeny kde na toto chodite.

nurielka
5. sep 2022

Prestaň ho presviedčať aby pil. Ešte ti aj povie, že nechce a ty si ideš svoje. Keď je raz agresívny pri alkohole taký aj ostane. Ty mu nemáš čo prepacovat, ty máš prestať s alkoholom tiež, lebo ho provokuješ, keď si opitá. 🙄