Potrebuje ženu?

14. máj 2023

Zamýšľam sa či potrebuje muž ženu keď prácu ktorú vykonáva tak robi v rodinnej firme, voľnočasové aktivity máva spoločne s otcom a popritom sa chodí stravovať domov napriek tomu že žije oddelene od rodičov. Niečo mi tu nehrá… načo majú takí muži partnerky

nikpa
14. máj 2023

Na sex, zo zvyku, zo strachu pred samotou... Každý príbeh je iný, nikto nevie čo sa deje za zavretými dverami medzi 2 ľuďmi. Len teraz neviem, či sa pýtaš sám za seba alebo riešis vzťah iných ľudí.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
14. máj 2023

Ved to snad musi vediet ten muz sam? Ty ho chces a on teba nie? Moze chciet inu alebo ineho 🤷‍♀️

miadi
14. máj 2023

Ty si jeho partnerka ? Inak Neviem preco ta to trapi. Moze byt gay asexual mozno je so zenou s ktorou nechce byt alebo mà velmi blizke vztahy s rodicmi. V dnesnej dobe nie je otazka ci nejaky muz potrebuje ale ci chce ženu.

hankm
14. máj 2023

Otazku si postavila prilis sugestivne. Ked sa uz zamyslas tak sa zamysli poriadne poloz otazku este raz, a zaroven nezamlc podstatne suvislosti, ktorych je tam urcite dost, ale si ich z nejakeho dovody zamlcala. Na tuto otazku ti odpoviem, nie nepotrebuje, sex si vie zabezpecit mimo klasicky vztah (ak o nho ma zaujem) , ak nema o sex zaujem, nie je co riesit. A nemysli si, ze muzi az tak extra tuzia po zenskej spolocnosti ak tam nie je na pozadi zaujem o sex/intimne zblizenie. Neprojektuj si svoje emocne potreby do muza.

nwnw
14. máj 2023

Na sex predsa.

viestta
14. máj 2023

lebo sex s Anickou Dlanovou ich uz nebavi

h2
14. máj 2023

Čo to je za blbá otázka? Lebo asi s otcom sex mať nebude, ani deti. A čo s tým má spoločné, že pracuje v rodinnej firme, to už mi vôbec nie je jasné.

katka700
14. máj 2023

Keď takých poznáš tak sa opýtaj 😂

vroni
14. máj 2023

Niektorí muži sú úplne divni a neuvažujú ani bachorom ani vtákom a jednoducho chcú partnerku. Neuveriteľne, však? 🤦🤦🤦