Prehnala som to. Ako sa naučiť ovládať?

16. jan 2022

Ahojte. Chlap má zradil a vypisoval jednej žene veci ktoré ma dosť zranili. Emocionálne som to nezvládla a začala som ho biť hlava nehlava, vytrhala som mu takmer všetky vlasy....a ešte som to zakončila slzakom jemu do oci... Bola som v afekte, stalo sa mi to prvý krát po veľa rokoch. No bojím sa že keď mu ešte niekedy také niečo nájdem že zase dostanem afekt, neovladnem sa a keď bude po ruke nožík tak ho zoberiem. Čo dúfam že sa nestane. Preto sa chcem spýtať či neviete ako sa naučiť ovládať. Emócie ma vždy prevalcujú a nedokážem premýšľať chladnou hlavou. Pomôžte mi prosím..

zuzana9393
16. jan 2022

Asi jedine psycholog. Ved to nie je hamba, hamba je nechat to tak...

kika831
16. jan 2022

Urcite treba vyhladat pomoc psychologa, psychoterapeuta. S emociami sa da naucit pracovat. Urcite to nenechat len tak. Drzim palce

tykat
16. jan 2022

Vy ste este spolu?

ivanka12311
16. jan 2022

Keď máš sama zo sebou problém treba nájsť odborníka..si zober ako by si cítila keby to urobil tvoj chlap tebe?.. veď nie sme v dobe kamennej aby sa veci takto riešili, zažila som (už je bývalým) niečo oveľa horšie a nemlatila som ho... časom som pochopila že to bolo to najlepšie čo sa mi v živote mohlo stať, neboli sme zobraty.Po ňom som stretla úplný opak jeho dobračisko máme 2deti a 7r spolu 🤍S tvojím by dom hodila vážnu reč či si potrebuje mastit ego inde ako pubertiak...s pohrozila rozvodom

rohypnol1
16. jan 2022

To ti ma byt tolerovane len preto, ze si zena? Byt muzom, okamzite idem na lekarske osetrenie a na policiu podat trestne oznamenie. Je jedno, co pisal, tvoja reakcia je mimo chapania normalnosti. To ak ti ublizi dieta alebo suseda, tiez ich zbijes?

diewcatqoo
16. jan 2022

Tak toto je uz kusok mimo a je to jednoznacne tyranie. Je uplne jedno, co ten druhy urobil, ale tebe nikto nedava moznost sprava sa k nemu takto. Ako uz bolo uvedene v prispevku vyssie, vsetko zdokumentujem a podavam trestne oznamenie. A nikdy, nikdy sa k tebe nevratim, takze ziadne nabuduce.
Inak je dobre, ze si uvedomujes, ze mas problem. Urcite vyhladaj odbornu pomoc, pretoze taketo spravanie nie je normalne.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patus_2
16. jan 2022

Pozri, ak toto nieje troll, tak jedine smer psychiater. Nemôžeš niekoho zabiť, len preto, že si nahnevaná. Je dobré, že si to uvedomuješ a ešte lepšie bude, ak to začneš riešiť s odborníkom. Veľa šťastia prajem.

panelacikova
16. jan 2022

mala si ho pohladiť a povedať mu: drahý, nech sa páči, pokojne sa s ňou aj stretni a zašukajte si.....
no a k príspevku... neviem, čo to je biť hlava nehlava, skončil v nemocnici? v bezvedomí? alebo si to len ty tak vnímala, pričom v realite si úboho búchala pästičkami a on sa na tom možno v duchu aj smial? lebo keď si bola v nejakom amoku, tak si asi ani nepamätáš, ako to prebiehalo, už vidíš len výsledok. kde máš muža, na JIS-ke?

tomikejt
16. jan 2022

Dúfam že tipujem správne ze už spolu nieste. Teraz chod tomu psychológovi ako tu baby radili.

diewcatqoo
16. jan 2022

@panelacikova pise, ze mu vytrhala vlasy.. inak je uplne jedno, ze do neho len mlatila pastickami a nic vaznejsie sa nestalo. Tebe tiez keby chlap da len taku slabu facku alebo do teba slabo kopne, tak, ze neskoncis na JISke, tak to vezmes tak, ze sa vlastne nic nestalo? Ide o ten samotny akt ponizenia a o to, ze si toto vobec niekto k druhemu dovoli.

marca12
16. jan 2022

No neviem,ci sa chlap po tomto zazitku vobec pozrie na inu zenu,nie to este nejakej napisat 🤭

bosorka2302
16. jan 2022

@tykat a ja ze to je vymyslena tema 🙂 Tak asi nie

panelacikova
16. jan 2022

@diewcatqoo ale prosím ťa, toto bude vymyslené.... to už by čo muselo byť za tintítko, aby si toto všetko nechal? veď to by ona musela mať 120 kíl, sily viac ako chlap a on by musel mať 60, byť o hlavu nižší... no neviem...

bosorka2302
16. jan 2022

no tak po tomot zazitku sa zrejme chlap zdekuje a odijde od teba. pre teba smer psychiater, tieto amoky mi dost mimo..A hlavne nemat deti pokial ta nepreliecia. bezni ludia sa vedia aj v amoku ovladat, respk sa nedostanu do takeho amoku.

iwesska
16. jan 2022

Asi preto si hlada inu zenu,ked ma toto doma.Ako nic v zlom,ale ked mas taketo skratove spravanie vo vypatych chvilach,tak by si mala byt na liekoch,lebo co ked ta nastve dieta? 😳

sasitimi17
16. jan 2022

Ty si chorá psychopatka 😆

janetinka27
16. jan 2022

nechapem,ako si mohla bit muza hlava nehlava, vytrhat mu takmer vsetky vlasy a nastriekat slzak do oci. to si ho predtym zastrelila?

brembo
16. jan 2022

@marca12 skor by som napísal,či sa ešte vobec niekedy pozrie na taku harpiu.

syslik81
16. jan 2022

vymyslene?? ziaden chlap si nenecha vytrhat vlasy -sak hadam by sa branil plus ty mas slzak po ruke ... pokial nemal na hlave 4 vlasy tak to isto zaberie cas ...a on tam len tak stal a cakal az ho postriekas slzakom ... omg

marca12
16. jan 2022

@brembo 🤣🤣🤣

brendaa
16. jan 2022

Neverím ti 😂

taga
16. jan 2022

@syslik81 ja si myslim, ze nestal. Muzi su zvacsa vyssi ako partnerky, tak aj tento si asi poslusne sadol, aby mu komfortne dociahla na vlasy a ked bola hotova s vlasmi, pekne pockal, kym si pojde po slzak a nastrieka mu ho do oci. Ak toto nie je vymyslene, tak dufam, ze ten chlap uz zbalil veci a siel

saxana000
16. jan 2022

Ty bud rada ze este chodis..normalny chlap by z teba spravil dve polovicky.

liljana
16. jan 2022

Ale prosim ta. A potom si sa zobudila? Ak nemas o 30kg lahsieho muza, tak mozes snivat. A dvakrat si rozmysli chytat noz pri hadke. Nie je lepsi rozchod ako 10-15 rokov v malej miestnosti s mrezami?

eva8
16. jan 2022

clovek v amoku ma obrovsku silu

alka234
16. jan 2022

Podľa mňa málo si mu dala🤣🤣🤣🤣....ale nie robím si srandu🤣🤣🤣...on držal, keď si mu trhala vlasy? 🤔 Aj keď si ho bila?

apolka77
16. jan 2022

Aj keď je toto vážna téma na niektorých komentoch sa smejem..
Všetky vlasy? Čo čakal kým skončíš?
Ten chlap má 150cm a 50kg?
Plyn do očí? Fuuuuuuu
Teraz čo poslušne pri Tebe sedí?

Však sa mu ospravedlň, a že nabudúce nech dá vedieť či chce byť spálený či do zeme...

sparrows
16. jan 2022

@syslik81 chlapi to majú v tomto o dosť ťažšie, lebo ak sa začne brániť, tak to ona môže otočiť proti nemu a jemu nikto neuverí, že to spravil v sebaobrane. A ak sa nebráni, tak sa mu jednoduchí ľudia smejú a ponižujú ho.

syslik81
16. jan 2022

@sparrows chytit jej ruky nieje nic zaco by sa mal spovedat .. netvrdim jednu jej vrazit odstrcit ju a odist .. alebo ju inak ukludnit .. normalny chlap kt ma zdrave ruky a nohy si nenecha vysklbat vlasy ... aj dieta by sa zacalo branit nieto este dospely chlap