Prejav lásky u rozvedeného

7. okt 2022

Ženy, Muži, vy ktorých máte rozvedených partnerov tak mám na vás otázku.. Mám rozvedeneho priateľa a mám s ním dieťa a ako náhle príde k nám domov zo svojimi tak už neexistuje aby bol uvítaci bozk atď.. Prečo to môže robiť? Je mi blbé sa ho to opýtať keďže s ich matkou bol xxrokov v manželstve a my sme spolu 3 roky

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Myslim si, ze berie ohlad na svoje deti a tak je to spravne.

moonlight1210
7. okt 2022

Tiez myslim, ze nechce pred detmi.
Pre ne nemusi byt prijemne, ze s ich mamou ma chladny, alebo len kamaratsky vztah a s cudzou zenou vrucny. Z ich pohladu to moze byt zranujuce. A to aj keby ta mali inak radi.
Mysli, ze by ich radsej videli spolu, ako jeho s tebou, keby si mohli vybrat.

A este on moze mat pocit, ze ich zradza, ak by bol k tebe pred nimi pritulny.

autor
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 Lenže pred mojou rodinou a synom s tým problém nemá..Tak Neviem načo sa hraje 😀 To môžem potom aj ja tak robiť a nerobím ani pred svojím synom

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Pozri, deti trpia a vzdy budu niest velke bremeno, ze nemaju normalnu zdravu rodinu, kde sa rodicia lubia, kde im je poskytovane to, na co maju narok ale zlyhanim dospelych su ochudobneme o to, co potrebuju - rodinu.
Ty sa pozeras na to "kto z koho"
Ale skus sa na to pozerat ocami tych deticiek. Pre nich tu je mama a tato, ty si cudzia zena. A tvoj priatel nechce ich zranovat este viac, ako su pozranovane a zbytocne hrotit tuto celu situaciu.

autor
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 Tak si potom taký ľudia nemajú zakladať ďalšie rodiny keď nie sú vysporiadaný 🙂 Môj syn žiadnu traumu neutrpel a ani náznak toho že by bol zdrvený z nášho rozchodu s jeho otcom

0silvia0
7. okt 2022

Berie ohlad na deti, to je vsetko.

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Ale tu ide o tie deti, nie jeho a jemu zalezi na svojich detoch a asi rata, ze ty ako jeho snubenica ako dospela zena rozumies a nebudes riesit malichernosti typu "pusy na privitanie".
Tie deti su stale jeho rodina, aj jeho nove dieta, tie deti pre neho neprestali existovat, lebo ma nove babo a len "vymenil matku".

Ty poznas svojho syna z byvaleho manzelstva a on zas pozna svoje deti.

Keby ta nemal rad priatel, nezdiela s tebou zivov, nema s tebou dietatko a neplanuje si ta vziat za zenu. TAkze sa zbytocne netrap

koniarova
7. okt 2022

A to sa nás pýtaš? Veď sa jeho spýtaj.

princeznaaa12345
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 ja mám pocit, že nepochopila čo jej píšeš 🤷‍♀️

0silvia0
7. okt 2022

To, ze tvoj syn netrpel rozchodom je tvoj nazor. Mozno tvoj syn to vidi inak len nepovie. Okrem toho nemozes podla svojho syna brat aj ine deti. Nikto nespracuva situacie rovnako.

tykat
7. okt 2022

Tak ale mozno otec tvojho syna sa sprava rovnako.
Predpokladam ze jeho deti s vami neziju nonstop, neberu otca a teba ako svoju rodinu.
Nechaj to na chlapovi, on vie co a preco to robi. Radsej hladaj cestu k jeho detom, nech s tebou maju pekny vztah a neziarli na teba.

sense
7. okt 2022

Ja by som sa ho spýtala.... Na dôvod.... Predpokladám ze vedia ze tvoje dieťa je ich nevlastný súrodenec a zrejme nie sú vo veku ze si myslia ze ho doniesol bocian

tykat
7. okt 2022

"...Tak si potom taký ľudia nemajú zakladať ďalšie rodiny keď nie sú vysporiadaný..."

A predtym ako si si s nim zalozila rodinu taky nebol? Normalne ste sa pred jeho detmi bozkavali?

autor
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 Plánovať svadbu neplánuje a dieťa moc už nechcel 🙂

autor
7. okt 2022

@tykat LED sme spolu chodili tak detí som nepoznala až keď som porodila pretože v tom období mu zomrela aj mamca a deti začali aj chodiť pretože jeho mama (ich babka)im vedela vytmavit a vyčítnuť pravdivé veci a oni neradi nesú kritiku takže preto

h2
7. okt 2022

A to ti tak strašne chýba "uvítací bozk"? Vynahraďte si nežnosti, keď budete sami.

0silvia0
7. okt 2022

S tou babkou a kritikou som to vobec nepochopila.

777januska777
8. okt 2022

@0silvia0 mne to príde akoze jeho mama žila s nim a preto tam deti nechodili, lebo jeho mama ich asi prehnane kritizovala.

A autorka no tak deti nemajú radi kritiku, ale keď tebe nedá chlap bozk, tak si cela dotknutá a urazena. No a to si dospela žena a matka asi by si mala pozormyslat nad sebou a potom sa vyjadrovať k deťom.

ckocka
8. okt 2022

Myslela som že ženy sú tá viac empatická strana.

spadnutaslivka
8. okt 2022

Vzťahy sú o komunikácii a kompromisoch. Sadni si s ním, porozprávaj, čo si si všimla (je dosť možné, že on uvítací bozk vynecháva bez nejakého úmyslu, proste rieši deti a ani mu nenapadlo nejaké zvítanie sa alebo čo). A podľa toho, čo odpovie, nájdete nejaké riešenie. Ak si to on ani nevšimol, tak sa nič nedeje, nabudúce mu tú pusu dáš ty a nebudeš čakať, či si spomenie alebo nie. Ak to robí vedome, tak spolu zhodnotíte, aký kompromis by sa dal urobiť. Ale našla si si chlapa so záväzkami a ešte si si s ním urobila dieťa bez toho, aby ste ho extra chceli, tak sa nečuduj, že teraz budeš musieť asi trochu viac ustupovať od svojich predstáv. Alebo sa s ním rozíď a ži si ako slobodná mama bez nutnosti prispôsobovať sa nejakému chlapovi a jeho deťom, budeš sa prispôsobovať len tým svojim.

ada12345
8. okt 2022

V akom veku su jeho deti a v akom tvoj prvy syn? A v akom veku boli rozvedeni ich rodicia? Ak tvoj syn zazil rozvod relativne maly, tak ano, fungovanie rodicov ako rodiny nepozna/si nepamata. Ak jeho deti boli pri rozvode uz vacsie, tak uz to vnimaju podstatne inak a bozkavanie otca s cudzou zenou im nemusi byt prijemne.
Z tvojich reci to vyznieva, ze on ani nemal v plane ta s jeho detmi zoznamovat a mat s tebou dieta. Teraz sa u neho situacia zmenila (ty si s nim neplanovane otehotnela a jemu zomrela mama) a ty sa musis prisposobit. Mam z teba pocit, ze jeho deti moc nemusis. Bazirovat na nejakej puse na privitanie je detinske a smiesne. Trosku empatie z tvojej strany by nezaskodilo.