Rozviedli by ste sa?

10. feb 2024

Rozviedli by ste sa, keby manzel nechcel deti? Sme 4 roky manzelia, mam za sebou jeden potrat. Manzel stale vymysla a hlada dovody, preco dieta nechce. Vraj nemame peniaze (to je pekna blbost), a teraz povedal, ze nas je doma vela (byvame oddelene v dvojgeneracnom dome).

andrea2019
10. feb 2024

Ja som nikdy nestracala cas a isla dalej....

autor
10. feb 2024

Nechapem to, kedze priestor mame a aj nasetrene financie. Dnes som mala narodeniny a pomaly mi taha na 30 a dieta stale nic 😔

galganka
10. feb 2024

A to ste sa brali a nemali v tom jasno?

janinah
10. feb 2024

A pred svadbou ste sa o tom rozprávali?
A áno.rozviedla by som sa.

anjelicek26
10. feb 2024

Ak sa nezhodnete v takto zásadných veciach,nevidím moc ružovú budúcnosť... dieta je záväzok, ale krásny... nechcela by som muža,co to vidí inak...

autor
10. feb 2024

V com ako jasno? Nic nam nechyba, zije sa nam tu dobre, prerobili sme si horne poschodie a manzel je tu stastny, lebo mi to povedal. Podla mna iba hlada vyhovorky. Ved dieta chcel a aj ma deti rad.

galganka
10. feb 2024

V tom jasno, či, prípadne aj približne koľko detí by ste obaja chceli. To ti je celkom dosť podstatné prebrať pred podpisaním sobášneho listu, inak sa udeje to, čo u vás doma.

autor
10. feb 2024

@galganka nemame ani jedno, takze toto rozoberat je nepodstatne podla mna.

sluchatka
10. feb 2024

Mozno sa boji dalsieho potratu. Ked ma deti rad aj ich chcel predtym.. boji sa

luccija
10. feb 2024

@sluchatka tiež si myslím, že sa boji sklamania.A k otázke nebola by som s mužom, ktorý nechce deti

alickapusinka
10. feb 2024

pre mňa by deti boli priorita takže za mňa by bol rozvod a dala by som šancu niekomu inému a mala s ním šťastnú rodinku s deťmi. Ja mám kamarátku jej muž mal vždy výhrady k deťom ako ten tvoj milion argumentov že deti nechce vieš čo sa stálo kamarátka ho ľúbila ostala s ním zmierila sa že deti nechce a ten debil ONA mala 40 ON 47 rokov si zmyslel že chce deti s kamarátkou sa rozviedol a už je ženatý a má dve deti. Takže ja by som sa rozviedla a išla preč. Kamarátka deti nemá ON má dve podrazil ju.

galganka
10. feb 2024

Autorka, ešte raz a polopate. Pred svadbou by si chlap a žena mali spolu lofnúť na zadok a predebatovať, koľko a kedy detí by chceli. Je úplne nepodstatné, či dodržia časový odhad, ale minimálne v počte by sa daná dvojica mala zhodnúť. Ty deti chceš, on má akurát milión vyhovoriek. Ty deti budeš chcieť aj o 5 rokov, ale čo on, to nevie ani divá srnka, lebo ste to zjavne spolu poriadne nepreberali.

beronsche
10. feb 2024

Ano, nestracala by som cas s muzom, ktoreho predstavy o zivote sa diametralne lisia od mojich. Aby si necakala, az zrazu bude neskoro tie deti vobec mat..
Ale ja by som sa za takeho ani nevydala.

gab
10. feb 2024

rozviedla. Znama tiez takto brala ohlady na muza, dnes su uz rozvedeni, on ma dieta s inou a jej samej, bezdetnej, ostali len oci pre plac.

thereisabear
10. feb 2024

Rozviedla a súhlasím s komentármi, želaný počet detí a ich načasovanie ste mali prebrať pred svadbou.

ahhola
10. feb 2024

U koho ste v 2.gen.dome?ak u svokry, normalne odid, hladat chlapa, ktory ti ich spravi. 🤔

kvadrinkaaa
10. feb 2024

Bolo by to ťažké ale uvažovala by som reálne o rozvode, ak sa nespamätá…

audrye
10. feb 2024

Ja by som este pockala, ked vsetko ostatne funguje. Mozno je to dosledok toho potratu. Treba skusit parovu terapiu, zistit, co je za tym a nie hned sa rozvadzat..

monicatko20
10. feb 2024

Ja som takýto vzťah ukončila veru..žiaľ.. nechcel svadbu lebo bol rozvedený, nechcel dieťa lebo mal dve z predchádzajúceho manželstva..trvalo mi až 4 roky kým som si uvedomila, že mladšia už nebudem.. Nato som stretla môjho aktuálneho, do roka sme spolu bývali a aj sa nám narodil synček 🥰 Neľutujem

kaktusik007
10. feb 2024

mala som manzela - v detoch sme mali jasno, ani jeden z nas ich nechcel. Casom som zmenila nazor - zrazu som deti chcela, no vedela som, ze nie s nim. Tak sme isli od seba, ja som sa neskor druhy krat vydala, mala deti.... On mal dalsie partnerky, ale ked prislo na deti - rozisli sa, on deti nechce stale.

deti su dolezita otazka, ktoru treba pred svadbou prebrat

tykat
10. feb 2024

Takto, otazka je skor preco by si mala s nim zostat?

medda_beda
10. feb 2024

V prvom rade by som sa nevydávalala za človeka ktorý má iné hodnoty a iné plány do života ako ja.
Tému deti a aj počet sme mali prebratú po pol roku chodenia a ani po 5 rokoch sa nič nezmenilo v našich názoroch.

mikadooo
10. feb 2024

No ak by som bola presvedčená, že ja deti chcem, tak áno, rozviedla by som sa 🤷. Ale predtým by som sa s ním o tom pobavila - že to vnímam ináč ako on a deti podľa mňa do manželstva patria, že si myslím, že peňazí aj priestoru máme dosť a že nemáme už na čo čakať. Však nebudem čakať na zázrak do 40tky... Ak bude aj naďalej striktne proti dieťaťu, tak by som to asi zbytočne nenaťahovala. Alebo teda nech povie svoju predstavu, čo je podľa neho "dosť" peňazí a "dosť" priestoru 🤷.

ukulela
10. feb 2024

zakladatelka, otazka na teba bola, ci ste sa o detoch zhovarali pred svadbou - ci ste mali jasno v tom, ze obaja deti chcete a aj cca kolko (niekto 1, niekto aj 4-5 ) ... ak ste to neprebrali uz pred svadbou, nemozeme ho obvinovat zo zmeny nazoru. ak ho zmenil po potrate, mozno strach ... ale treba uprimny rozhovor a ano, ak deti vytrvalu odmieta a tvrdi, ze nehce, a ja by som chcela, je to dovod na rozchod,

reanda
10. feb 2024

a predtym, nez si potratila, ste nemali malo penazi a nebolo vas v dome vela?

dianka3
10. feb 2024

Teraz sa pozri z iného pohľadu, ako ti je s ním ako ho vidíš ako partnera? Miluješ ho ? Ako partner a manžel je ti oporou? Predstav si keby nemohol mať deti ostala by si s ním? Teraz mimo tému dieťa, ľúbiš ho vidíš ho ako partnera na celý život? Ak áno daj vášmu manželstvu šancu ono veľa vecí sa v živote zmení a to že deti nechce teraz neznamená že nezmení po čase názor. Ste ešte mladý pár, nikdy nie je neskoro časom zmení názor na život. Mám známu silou mocou chcela dieťa jej manžel nebol proti aj on chcel mali jedno prišli problémy chcela druhé a keď bola tehotná zistila že manžel ju veselo podvádza.Nakoniec jej vykričal že je to jej vina lebo spolu neboli ani 2 roky dokopy a už prišli deti a on zistil že si chcel ešte užívať a deti mať neskôr a vďaka koli nej prišiel o slobodu,cestovanie a užívanie si života. Osudy sú rôzne, ale myslím si že tvoj manžel určite zmení názor len netreba tlačiť na pílu.Prajem ti veľa šťastia

osky
10. feb 2024

No.....
Vsetky tu radite ano...
Ok.racionalne hej...
Ale nikto tu nehovori o laske.
Ved asi sa lubia.
Nie je to len tak, zobrat sa a odist.
Aj ked to vyzera,ze on je sebec/mozno fakt je/
Ale kym nezistis pravu pricinu,nebudes spokojna.
Rozidete sa a ty ani nebudes vediet, preco vlastne
Jasne....ked stale nechce a nechce,raz totreba ukonvit.
Ale proste najprv si to treba vsetko zvazit
Ved ide aj o city.

reanda
10. feb 2024

@osky ved ale ona sama nepise nic o laske a citoch 🙂

osky
11. feb 2024

@reanda no ved ja apelujem aj na autorku.
Lebo o tom vobec nepise.
A myslim ze to je predsa tiez dost poddtatne

ovaaa
11. feb 2024

Ak túžim byť matkou a manžel nechce nestrácala by som s ním čas. Ale všetko A má aj svoje B.