Váš názor - potrebujem sa vyrozprávať

15. aug 2021

Ahojte,

asi sa potrebujem viac menej vyrozpravat, ale potrebovala by som pocut aj nazor niekoho nezainteresovaneho.

Dlhsiu dobu som sa stretavala s jednym muzom. Bola medzi nami obrovska chemia, mala som pocit, ako keby som ho poznala uz roky, len som si nevedela vybavit s nim tie predchadzajuce spomienky, od prveho stretnutia nas to k sebe tahalo, uz tam ma zacal hladkat po ruke, ze mal potrebu sa ma dotknut. Skvele sme si rozumeli, vo vsetkych oblastiach.

Pointa je, ze on hladal niekoho len na sex. Spociatku som s tym bola plne zmierana a respektovala som to. Lenze mne to z jeho strany naozaj nevyzeralo, ako keby ku mne nic ine iba tuzbu necitil. Prisiel za mnou v noci, ked mal zachvat uzkosti, vyplakat sa. Blbli sme, tancovali uprostred izby na imaginarnu hudbu a pod., volal ma moja krasna, dokonca mi raz povedal, ze som prenho jeden z troch najdolezitejsich ludi v jeho zivote. To co bolo medzi nami, bolo skutocne intenzivne, zacali sme sa dokonca stretavat castejsie ako len raz do tyzdna, o sexe ani nehovorim, prvykrat som zazila skutocne milovanie, ked sa navzajom pozerate jeden druhemu do oci, bozkavate sa a citite obrovsku lasku. Jeden druheho sme posuvali dalej, sam mi povedal, ze som ho naucila mnoho, o zivote, ako byt lepsim clovekom, zakazdym mi pri stretnuti povedal, ako sa na mna tesil. Samozrejme, ze ja hlupa som sa zalubila. No lenze potom prisla facka, pretoze mi povedal, ze on ku mne nema ziadne romanticke city, zaroven sa sam priznal, ze sa musel psychicky pripravit na to, ze z jeho zivota odidem.

Dlhsiu dobu sme sa nebavili, blokol si ma, mne to strasne ublizilo, hrozne ma to bolelo, pretoze som sa po dlhej dobe konecne niekomu otvorila a brala som to ako zradu, zaroven som sa hnevala sama na seba, ze som sa zalubila.

Ubehol nejaky cas a ozval sa mi znova, raz sa so mnou chcel znova stretavat, potom si to rozmyslel, potom sa zas ozval, ublizovalo mi to, tak som sa rozhodla ho defintivne odstrihnut. Par mesiacov na to, som stretla svojho terajsieho priatela, ktoreho velmi lubim. Samozrejme sa mi ozval aj dotycny, ale nemala som viac zaujem sa s nim stretavat, narovinu som mu povedala, ze som zadana. Vyzeral byt dost zdrveny, ale naozaj som si nechcela namyslat, tak som tomu nepripisovala ziadnu suvislost.

Chvilu sme skusali byt po urcitej dobe kamarati, ale bolo zvlastne. Raz sa dokonca preriekol nieco v zmysle, ze som bola jeho byvala, na co som samozrejme reagovala tak, ze sme boli iba kamarati s vyhodami. Ved tak mi to na konci prizvukoval. Potom sme sa zas nejak odstranili a poblokovali. Ano, je to detinske.

Problem je, ze ten clovek sa stale do mojho zivota vracia. Pozera si co pridavam do pribehov na socialne siete, aj napriek tomu, ze sa navzajom nemame v priateloch ani sa nesledujeme, vidi kazdy jeden moj pribeh. Neviem, co si mam o tom mysliet. Stale mam pocit, ako keby medzi nami zostalo nieco nevypovedane a preto za tym neviem uplne zatvorit dvere. Nechapem, preco niekto, pre koho som bola iba matrac aj po dvoch rokoch mrha svoj cas na to, aby zistil ako sa mam. Na druhej strane svojho terajsieho priatela velmi lubim a nechcem sa s nim rozist, nechcem sa k tomu dotycnemu vratit, dost mi ublizil, len chcem vediet co toto vsetko znamena, nejake ukoncenie, zaver, mozno vediet, preco toto vsetko robi…Co vy na to?

mamamasama
15. aug 2021

Uff...dobré psycho....to bude nejaký sociopat...dobre, že si s niekým iným...chalanisko sám nevie, čo chce...ty si podľa mňa plán B a ked je momentálne sám, skúša, či kamarátka s výhodami opäť neprikývne...

liljana
15. aug 2021

Zacala si byt pre neho opat zaujimava, ked si zacala byt nedostupna, lebo si zadana. Vy.. sa na manipulatora. Alebo si pockaj na dalsiu facku a dalsie odkopnutie. Potom si mozte zatancovat na imaginarnu hudbu zase.

oslo1
15. aug 2021

AJ ja som mala takyto intenzivny vztah, trval ale kratko, ale my sme tvorili par. Potom sme sa rozisli, lebo sa chcel vratit k byvalej.
Tak sme sa rozisli. Ja som si ho vymazala vsade.
Tiez ma kontaktoval. Chcel sa dat dokopy, byt kamarat.
Ja som dnes stasnte vydata, on ma spehuje na fbooku.
AJ taki su ludia. Kasli na neho a zi si svoj zivot.

ckocka
15. aug 2021

Ak luďom umožníš sledovať svoj život potom je hlúpe pýtať sa prečo ho sledujú. Pretože možu.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
15. aug 2021

Jednoducho pozera ci si zas single aby stebou mohol mat zas ten super sex “vztah”. A ty nevies ci nepozera dalsie 2 z tych 3 najoblubenejsich Ved si Snad nemyslis ze ti druhi 2 boli jeho mama tata. To ti len take sladke recicky daval -kedze Ta nemusel zobrat do kina ci restiky tak aspon nieco mile ti musel povedat aby si mala zaujem o tie stretka postelove. Smutne je ze to nevies uzatvorit a ze sledujes kto vidi kazdy tvoj prispevok na soc sietach . Tak si daj normalne sukromie nemusis to ukazovat vsetkym len kamosom. Alebo nesleduj ze kto vsetko to vidi. Sustred sa na priatela. Tie dobre madrace zadara sa tiez len tak nenajdu.

nika23t
15. aug 2021

Ja nerozumiem, prečo tomu venuješ svoj čas a toľko energie. Podľa Tvojich slov už nie je pre neho miesto v Tvojom živote, tak tomu podriaď aj svoje činy a nesleduj, či Ťa sleduje. Bodka.

jaskolka
15. aug 2021

Keď ty o neho nemáš záujem, blokni ho, nereaguj, keby náhodou písal, a keď si nejako opäť ta nájde na sociálnej sieti, ignoruj ho. Nech si robí, čo chce. Ja som bývalého blokla, a absolútne netuším, či má nejaký nový profil ci ma sleduje z neho. Je mi to úplne jedno

liljana
15. aug 2021

Jeho laka, ze si nedostupna a tebe sa z neho este stale trasu kolena. proste je to zly chlapec. Pritahuje ta to, ale nebudes s nim stastna. Ze si ta pozera? Pozera si asi vsetky byvalky, co maju nove.

autor
15. aug 2021

@liljana Toto je inak velka pravda, lebo aj ked sme sa este stretavali som nie raz narazila nahodne na to, ako nejakej svojej byvalej vylajkoval cely profil aj polroka dozadu 😃😃😃😃 mate vy pravdu zeny. Ste skvele, dakujem. ❤️

sissy27
15. aug 2021

Môj názor je, že si natrafila na poctivého psychopata, ktorý ti nedá pokoj nie preto, že tam sú / boli nejaké city, vášeň, láska ale preto, že jednoducho momentálne nemá nikoho na koho by sa prilepil a vie, že ty naňho reaguješ. Účty na sociálnych sieťach si jednoducho sprav súkromné, jeho zablokuj a NEREAGUJ na žiadne jeho aktivity, nestalkuj ho ani ty. On potrebuje pozornosť, niekoho závislosť a ty mu to poskytuješ, hoci od vášho romániku ubehli dva roky a ty máš nový vzťah - preňho si ideálny hostiteľ, na ktorom môže parazitovať.
Nikdy medzi vami nebolo to puto a chémia, ktorú ty opusuješ. Teda nie vzájomná. To čo s tebou si dokáže vytvoriť s hociktorou, ktorá ku nemu bude vzhliadať a jeho šibnuté aktivity a veľkohubé slová považovať za úchvatné. Mne chlap chodiť v noci vyplakávať úzkostné stavy a tvrdiť po pár týždňoch, že som jeden z troch najdôležitejších ľudí v jeho živote (zrejme všetci ostatní ho dávno prekukli a odstrihli ) tak sa mi spustia všetky alarmy a ženiem ho k psychiatrovi.

surama
15. aug 2021

Mozno sa zamyslas nad tym, co by bolo keby...a ci nahodou nie je on ten pravy, ked sa ti vracia do zivota..ale ver mi. Nie je. Je to presne ten prototyp, pre ktoreho si len jedna z moznosti. K tebe sa chodil odviazat, uvolnit, odreagovat od skutocneho zivota. Nic ti nedlzil, nic ti nemusel dokazovat, lebo ste sa dohodli, ze ide len o sex. Jasne, ze tym padom bol odviazany, uzasny, vtipny...vedel, ze ho nic nestojis, o nic nejde, moze si len uzivat..jasne, ze mu to vyhovovalo a hyckal si ta, lebo ved pre neho to boli same vyhody...a este ked vravis, ze sa v noci chodil vyplakat. Ty si bola ta, ktoru mal na to, aby si ho pozdvihla, ked mu bolo tazko, taka istota, ktora ho vzdy prijala a on nacerpal stratenu energiu.

Ale potom prisla "lepsia" a tym padom si uz pre neho taka dolezita nebola. Ale zrejme bol potom zas sam a zas by sa mu hodilo mat niekoho takeho, lenze ty uz si zadana. A to mu nepasuje. Aj keby ti basne skladal, tak mu na to nenalet. Si pre neho len jedna z moznosti. Pamataj. Blokni ho vsade, kde sa da a uzivaj si svoj novy vztah.

shinon258
15. aug 2021

Dobre to na teba hral. Mňa by zaujímalo, či keď sa k tebe natrepal uprostred noci sa upokojiť zo záchvatu úzkosti, či ste aj vtedy mali sex. Ak hej, tak asi chápeš čo tým myslím.
Muži, ktorí chcú sex sú veľmi dobrí herci. Asi sa mu tie ďalšie 2 lásky už neozývajú, tak skúša či tretia nedá 😅 vymaž ho zo života a bude ti to lepšie

autor
15. aug 2021

@shinon258 nie nie nemali. Sedeli sme vonku na lavicke pred vchodom, on plakal a potom siel normalne k sebe domov.

fleur1111
15. aug 2021

Je dosť možné, že tak ako teba sleduje ďalšie štyri 🙈 sex s tebou sa mu zrejme pacil, tak keď má chuť, rad si ho zopakuje. O vzťah mu určite nejde. Venuj sa svojmu priateľovi a tohto nejako zablokuj, nech ta prestane spehovat, lebo to nie je normálne.

lily14
15. aug 2021

A koľko má rokov?

autor
15. aug 2021

@lily14 27

miadi
15. aug 2021

Ber to tak ze sancu aby ste mali vztah mal x krat. Keby k tebe citil nieco hlbsie nenechal by Ta odist. On ti daval Jasne na javo ze Ta nemiluje. No zaroven si si zle vysvetlila jeho ine signaly a zalubila si sa. On k tebe nejake pozitivne city urcite mal ale nie dost na ozajstny vztah. Chemia nestaci. On mal asi viac rad tu chemiu ako teba ..

brita7777
15. aug 2021

Ego boost proste, niektori muzi maju take baby v zalohe, keby cosi pre pripad, lebo napr. nevedia byt sami, alebo proste ak by nemali dlhsie sex, mat ta ako zalohu, lebo mozno by si sa dala nahovorit, trochu alkoholu alebo aj bez sladke reci, zdvihas mu proste sebavedomie, neveri si proste tak si to potrebuje dokazovat a ty ho este mozno aj chces si mysli stale, kto vie. To mu to zlomene sebavedomie dviha.
Nazor.
Co si myslim, ti muzi na pokeci na zoznamke co su tam 15 rokov, co tam robia, ego boost, to iste zenati tam. Niektori muzi fo potrebuju ako sol, ini menej.

anavianavi
15. aug 2021

Ja mam taky pocit, ze skor ty si ta, co nad nim premysla a neda tomu pokoj, on sa mi vidi nad vecou a hoci javi zaujem, ked mu to vyhovuje, skor teba vas vztah skrie a si zvedava ake by to bolo. S nim sa popalis skor, ci neskor, ak sa k nemu vratis. Snaz sa nanho zabudnut a venuj sa priatelovi. Obstojis lepsie.

n820p
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
15. aug 2021

Toto je podla mna uplne jasny pripad manipulatora a velmi skuseneho Don Chuana.
Myslim si ze nic, ale vobec nic, co ti povedal, nebolo uprimne a od srdca... on srdce nema. Vsetko to robil aby ta vyuzil.
Zachvaty uzkosti a plac, tancovanie uprostred noci, reci o tom ze si ho urobila lepsim clovekom. Ktora zena by na to neskocila. Ved take nieco skoro kazda hlada... citliveho, romantickeho, hlbaveho. Je mi luto... vsetko to bolo len na to aby ta namotal. On nikdy neprestane.

Si velmi silna ze si dokazala odolat a skoncit to. To bol nesmierne mudry krok. Teraz uz len vypustit z hlavy tu myslienku ze mozno niekde hlboko v srdi ta predsa len miluje... lebo ver mi, nemiluje.

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

😂😂😂 nie moja, neláka ho, že si teraz zadaná, nenamýšľaj si, žiadna romanca sa v tvojom živote nebude konať, nie si preňho ničím výnimočná, len mrkne kedy budeš voľná aby si mu dala 🙊 a mrte veľa času naňho míňaš... aspoň raz toľko venuješ vzťahu s tvojim aktuálnym priateľom či ďalšia pipina čo žije mimo realitu ako polovica koňa?

michaela789
15. aug 2021

Osobne si myslím, že sa ozve hlavne vtedy keď sa mu nedarí aby si trošku pohonil ego na tebe 🤷‍♀️ evidentne nie je žiadnym tajomstvom, že si mala a aj máš preňho slabé miesto a on to dobre vie, tak prečo sa v ťažkej chvíli nenechať potulinkať od "bývalej", ktorá ho mala za poloboha? Kašli naňho, je vypočítavý, sebecký a len sa snaží to hrať na nejaký romantický osud akože na teba nevie zabudnúť a blablabla.
Šancu dostal, šancu stratil. Tvoj život sa kvôli nemu nezastaví.

hankm
15. aug 2021

Ak by to bol chlap, ktory je Normalny!!! a chce iba sex, tak nestvara tieto tieto eskapady podobne byvalemu premierovy. Toto urcite nebolo o sexe, ale o exemplarnom manipulovani. Zapamataj si, ak iba sex, tak iba sex, bez uplne vsetkeho, nie to este ratovanie jeho uskostnych divadielok. Skus zapracovat na sebe, lebo nezda sa, ze vies vyhodnocovat situacie racionalne.

autor
15. aug 2021

@zuzanka.zuzu ja som nikde nanapisala, ze cakam na romancu, len nerozumiem preco ma ten clovek stale vyhladava 😄 to je cele. S mojim terajsim priatelom zijem, velmi ho lubim, je nam spolu skvele a planujeme spolu buducnost. Nikdy by som sa k tomu cloveku nevratila. Nedokazala by som s nim byt ani kamaratka, nieco sa vo mne zlomilo, naublizoval mi dost. A zienky, velmi mi pomohlo to, co ste popisali. Dakujem ❤️ Konecne chapem, ze ten clovek je vlastne iba egocentricky, sebecky a uplne mimo a nemusim sa citit zle, ze som nedajboze niekomu ublizila tym, ze som mam novy vztah.

gdpr
15. aug 2021

zbežne som si prebehla komenty a už v jednom to bolo sleduje ťa lebo ty mu to umožňuješ na takmer každej soc. sieti si môžeš dať aj súkromný účet kde potom nebude vidieť, čo a kedy pridávaš do príbehov pokiaľ si ho nepridáš medzi priateľov alebo sledujúcich a tým celý tento problém vyriešiš jednoducho ak ti napíše vymaž správu a nebude ti ani svietiť ako neprečítaná alebo zablokuj si ho. Máš 27 tak určite vieš ako sa to robí z tohto tu mi príde, že vo vnútri ťa niečím priťahuje a preto mu to umožňuješ aby ťa sledoval inak by si ho zablokovala dávno ak nie cez správy alebo súkromný účet tak minimálne na príbehy (áno, aj to sa dá). A to, že je psychopat s tým súhlasím aj keď len laicky keďže nie som odborník ale to ty nezmeníš jediné, čo vieš zmeniť sú sociálne siete, čo tam pridáš a komu umožníš sledovať.

maximilie
15. aug 2021

Vies co všetko dokáže chlap natlačiť žene do hlavy kvoli sexu?
Teraz už vies. To sú chlapi. Zahrajú akékoľvek divadlo ked si chcú vrznut.
Uplne súhlasím s názorom vyššie- je PSYCHO a tieto šialené stavy a zmeny názorov a namotavanie by trvali vecne. Takto by ti ublizoval tak dlho, koľko by si mu dovolila.
Zabudni na neho a užívaj si krásny vzťah.

maximilie
15. aug 2021

Inak toto ako tu zvyknu ľudia sledovať ze kto ma sleduje ci nesleduje na fb.... nechapem ale ok no ja tiež pozriem príbehy ktoré mi hore vyskočia a to neznamená ze mam o danú osobu nejaký zaujem, alebo že ma nejak extra zaujíma. Mam síce len zopár priateľov, ale príbehy pridávajú vzdy ti istí dvaja traja, tak si to z nudy pozriem. Je fakt naivne na základe toho si myslieť, že niekto po mne ide a sleduje ma. To si musí o mne moja sesternica myslieť ze som prepnuta, keď si pozriem každý jej príbeh?