Vrátili ste sa k svojmu Ex partnerovi?

zuzana2205
19. dec 2019

Ahojte , dobre ráno prajem . Chcela by som sa opýtať či sa niektorá z Vás vrátila po nejakej dobe ku svojmu ex ? Sme od seba cca pol roka .My sme sa rozišli v zlom a asi po vyše 2 ročnom vzťahu. Od začiatku ma porovnával s jeho bývalou , ona pani, Mudr a ja len obyčajná bc a robotníčka. Keď som pri ňom v posteli ležala pozeral si ju na fb , a to bol nás začiatok. Aj keď sme ju niekde stretli tak nedokázal z nej spustiť oci , že ho zaujíma či sa mu pozdravi. Vždy pri hádke odišiel ku rodicom a na druhý deň sa vrátil, všetko povedal doma a potom sa na mňa cez prsty pozerali. Stále mám tieto veci a všetko čo sa stalo v hlave a aj keď sme zas v kontakte a chcel by aby sme boli spolu , tak sa bojím, že ja toto nedokáže. A neviem hodit len tak za seba . Samozrejme mali sme i pekne dni , byvali sme
Spolu , dovolenky , vylety .ja mam 27 a on 35 . Dakujem

anita6666
19. dec 2019

@zuzana2205 on ti povedal,že chce byť zase s tebou alebo? A vieš dôvod rozchodu z tou jeho bývalou?

zuzana2205
autor
19. dec 2019

@anita6666 oni dvaja nemali na seba čas. Ona chodila do školy, pracovala na záchranke. Áno, že chcel by aby sme boli spolu .

vilma7
19. dec 2019

Ja na tvojom mieste sa už určite nevraciam k nemu, už si mu dobrá aj ty? Chlapec dostal plné gate, že si v jeho veku inú nenájde? A ako sorry, ak sa takto, ako opisuješ správal dospelý 30 ročný chlap, tak ním zrejme ešte puberta plieska.
Ja osobne som asi iba ako 18 r.zazila návrat, ale aj tak to skončilo rozchodom. Ono vždy treba dobre pouvažovať nad tým, prečo k rozchodu prislo. V tvojom prípade by som sa naozaj nevracala, nemyslím si že by sa ten chlap teraz začal odrazu správať normálne. Veď ho.konfrontuj, aké má dôvody.

anita6666
19. dec 2019

@zuzana2205 ani ja by som sa nevrátila.....ten chlap ťa mal za handru...ak si ešte v tvojej prítomnosti pozeral jej fotky,tak to už čo je za láska k tebe? Za mňa určite nie

0silvia0
19. dec 2019

@zuzana2205 k takemuto partnerovi urcite nie. Chce ta, lebo medzitym nenasiel nic lepsie, tak ta berie ako istotu. Urcite nebud nikomu zaloznym planom.

maciatkolulu
19. dec 2019

@zuzana2205 35 a odišiel k rodičom... To mi stačí... Vlastne bývanie?

victory7897
19. dec 2019

Určite nevstup do tej istej rieky s takým niečím, môže to byť rok, 2 a najlepšie roky prejdú úplne zbytočne..venuj sa hlavne sebe a určite sa nájde nejaky chlap ktorý si ťa bude vážiť, ver mi že sú takí, nie každý je takýto blbec,že toto robí ...A výlety, dovolenky niesu dôvod sa vrátiť, na dovolenke je dobre každému,ale doma za dverami je realita a tu ste nezvládli.., prerušila by som kontakt nadobro..

katarinka89
19. dec 2019

@zuzana2205 nerob to! Uz nestupaj po druhykrat do toho isteho ho.na budes to lutovat- tie spomienky zle nikdy nevymazes z hlavy a jeho nezmenis

ktochytavzite
19. dec 2019

Nie ,nevratila by sim sa. A on ma ake vzdelanie ked mu tak zalezi na titule?

katarinka89
19. dec 2019

@zuzana2205 a este ma napadlo: ak sa k nemu vratis mas chut cely zivot s nim riesit a mat v hlave jeho ex? Lebo toto ta caka s nim. Oslobodila si sa od neho tak sa uz navratom znovu nepriputavaj- ja som takto ,, prekusala,, neveru frajera aj som si ho vzala no po roku som sa rozviedla- hlavu a myslienky neoklames

dskjhfdlkdjhl
19. dec 2019

@zuzana2205 nestracaj s nim cas, za dva roky si mala moznost zistit aky je, neustale porovnavanie s ex nie je normalne, teraz zrejme ziadnu nenasiel, tak si povedal, ze aj Ty mu budes dobra-toto chces? Byt nejaka nahradnicka? Najdi si takeho, pre ktoreho budes ta jedina, najlepsia.

diewcatqoo
19. dec 2019

@zuzana2205 ahoj, nie, v pripade, ktorý popisujes ty, by som sa ja nikdy nevrátila. Ak si mu nebola dobrá vtedy, myslíš, že teraz to bude iné? Možno prvý týždeň.
Chalan očividne nemá do čoho pichnúť a asi mu to prišlo tak trochu ľúto, ze bude cez sviatky bez frajerky, tak sa snaží niekoho zlomiť.

zuzana2205
autor
19. dec 2019

Sú veci ktoré ja z hlavy nedokážem dať orex a jeho ex je jedna z nich . Áno, asi si uvedomil, že takto zostáva sám A možno preto zas začal písať. On ma právnickú školu.

0silvia0
19. dec 2019

@zuzana2205 samozrejme, idú Vianoce, cíti sa byť bez partnerky a sám a chce narýchlo niekoho uloviť a ty si poruke...

topasitta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
juliet86
19. dec 2019

k takemuto partnerovi by som sa iste nevratila

sense
19. dec 2019

Nevratila by som sa....

moonlight1210
19. dec 2019

@zuzana2205 myslim, ze ty tomu chces dat sancu. Uz len preto, ze si myslis, zeby si to bez toho pokusu lutovala.

Na jednej strane vies, ze nedokazes z hlavy dostat obavu, ze on bude zase stale mysliet na svoju ex, na druhej si hovoris, ze ked sa ozval, tak sa mozno uvedomil, zistil, kto je mu dolezitejsi a ze je to mozno dokaz, ze ta miluje. Tak skoda ho prepast a zahodit.
A potichu dufas, ze ta nejak svojim chovanim ubezpeci, ze uz sa mozes jeho ex prestat obavat. Ze je pre neho definitivne zabudnuta.

Nuz, moze to tak byt, ale najskor nie. Taketo nenaplnene lasky prezivaju dlho a skomieraju len pomaly. A este aj po rokoch sa vedia tie pocity vratit a dotycny si v hlave prehrava, ake by to bolo, keby boli spolu. Sniva tajne vzdusne zamky.
(Niekto ma vsak stopku, ked sa ex medzicasom vyda/ozeni a ma deti. Vtedy sa uz stane neatraktivnym. Zaujem trva len kym je tam realna moznost, zeby bez prekazok mohli byt spolu.)

Ak sa vsak rozhodnes tomu dat sancu, daj si pozor na necakane tehotenstvo.

lenullla
19. dec 2019

Ahoj, nezvyknem moc prispievat,ale tu mi to neda..mam par bodov,ktore by som zhrnula z tvojho prispevku:
1. Porovnava ta s byvalou - nezda sa ti to ponizujuce? Maj trosku sebavedomia. A co je na tom,ze mas "len" bc? Co je na tom, ked si "len obycajna robotnícka"? Mas tym padom nizsiu hodnotu,alebo co tym chcel povedat? Zjavne si ta neváži,coz mi pride ako dost vazna vec.
2. Pozera si ju pred tebou na FB,oci mu idú vypadnúť keď ju stretne - pytam sa,kde je ucta voci tebe?
3. Po hadke uteka za rodicmi domov - ako maly chlapec,ktory sa nevie postavit čelom problemom. Co bude robit az si zalozi rodinu? Pri kazdom probleme bude utekat za mamickou pod suknu a pred celou rodinou vyleje svoje srdce,ako mu zena ukrivdila? Aby sa na nu mohli vsetci pozerat ako na tú najhoršiu na svete? "Idealny" partner,na ktoreho je spolahnutie a ktory ta podrzi v tazkych chvilach 😒 ....
4. 35 rokov na krku a nebyva sam? Uff.....
Určite toho mas viac na srdci,co zleho sa medzi vami stalo. Ale ked si zhrnies len toto co si napisala,mne to pride ako dost zavazne dovody,preco to s nim nezacat znovu. Mas pocit,ze ta lubi? Lebo ja nie. Clovek,ktory lubi taketo veci svojej milovanej polovicke jednoducho nerobi.
Zrazu si mu dobra?
Pozri,nikto z nas ti nemoze prikazat nevrat sa k nemu. Ale mozme ti dat priklady zo zivota,ci dovody na zamyslenie, alebo ukázať iny uhol pohladu. Konecne rozhodnutie je vsak na tebe. Ja som ti napísala ako to vidim,kazdopadne drzim palce,aby tvoje rozhodnutie bolo spravne a dopadlo dobre 😊

ndrag
19. dec 2019

@zuzana2205 nerob to, bolo to zle predtym a bude to zle znovu. Asi sa na neho ta jeho ex znovu vybodla, lebo kludne sa stavim, ze ju po rozchode otravoval a teraz otravuje teba. Si mlada, netreba ti v zivote takychto zufalcov 🙂.

anita6666
19. dec 2019

@zuzana2205 mna by celkom zaujímalo,ako ti ten jeho nápad dať sa dokopy odprezentoval? Podľa toho,čo tu píšeš ani o teba nijako nebojoval len ti možno sucho oznámil,že by nebolo od veci.... evidentne ťa neľúbi,nechápem načo sa chce vracať....trochu mi to nevonia celé...

sonnenshein
19. dec 2019

V ziadnom pripade by som sa nevracala.

ivkazba
19. dec 2019

Nečítala som všetky komentáre, tak sa možno budem opakovať. Ale porovnával ťa s bývalou, pred tebou si prezeral jej fotky, keď ste sa nepohodli, tak sa išiel k rodičom posťažovať... to vážne máš potrebu sa pýtať, či sa k takému človeku máš vrátiť? Ak sa k nemu chceš vrátiť, tak ti niet pomoci a naše rady sú úplne zbytočné.

saskia_98
19. dec 2019

@zuzana2205 ja som sa s mojim uz manzelom rozchadzala nonstop 😀 za 2 roky asi 4 krat .. Ale stale sme sa dali dokopy lebo ja horuca hlava som to stale pre blbost skoncila. Ked som otehotnela, prestali hadky a blbosti. Teraz sme uz rok manzelia a nikdy nam nebolo lepšie. 🙂
Ale u vas je to ine tym, ze ex chce jeho byvalu a to by som ja neprekusla ..

ssandyy
19. dec 2019

@zuzana2205 ked si už vydržala pol roka vydrz ďalej. Podľa mňa je hrozne ked niekto niekoho s niekým porovnava a ešte vyzdvihuje druhú osobu a nie teba! Ako ta potom ľúbi? Veď ty by si mala byť jeho princezná a nemal by ani myslieť na nejaku bývalú. Nie to ešte sa pozerať na ňu v posteli s tebou. Prečítaj si to ešte raz čo si napísala. Dovolenky výlety môžu byť aj s iným partnerom ktorý si ta bude hlavne VÁŽIŤ! A nie urážať že ty si len bc. Fuj je mi z neho zle. Mne môj muž bývalú ani nespomína ale teraz som si predstavila tvoju situáciu a bolelo by ma to veeeeeeeelmi.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
19. dec 2019

Prečo by si sa k nemu mala vracať? Dôvody rozchodu tam ostali. Ja by som sa nevrátila.

popolusska
19. dec 2019

@zuzana2205 nie, nevratila by som sa. Som dostatocne jesitna a samoluba na to, aby som nebola vo vztahu s muzom, ktory si pocas toho, ako lezim vedla neho v posteli, pozera fotky svojej byvalej (wtf?!?). A tiez mam rada samu seba dost na to, aby som sa nevracala do vztahu, z ktoreho som pre vazne dovody odisla.

deti95060810
19. dec 2019

ja neodporúčam ...tiež som sa vrátila k ex a po dvoch týždňoch som, to už ľutovala. A ku tomu tento pako ťa má za veľké NIČ...Radšej budem sama ako byť neustále ponižovaná...

dilino
19. dec 2019

v žiadnom pripade sa nevracaj do vzťahu vždy to bude aj o jeho bývalej budete mať dieťa a on sa rozhodne že pôjde za ňou a ty nič neurobiš a čo sama z dieťatom mala by si to ťažke čosi nedaj tomu šancu ako pišu ostatne že si ťa nevaži že máš BC a teraz čo máš inú hodnotu a on právnik mal by mať rozum nech si hľada seberovnu ked ty s titulom BC si mu neni dobra a takou blbosťou ťa nakrmil rozišli sa preto lebo naňho nemála čas určite lebo ho mať nechcela kopla ho do zadku našiel si nahradú teba ale ani tak mu nepomohlo aby na nu zabudol leži s tebou v posteli pozera si jej fotky no to mám dosť žeby môj priateľ si pozeral fotky bývalej ked ležim s nim už by bol bývali to mi ver neni nikto v jeho okoli tak si jeho založni plán a však dokedy pokia si niekoho nenájde a da ti zbohom čo ked bývalka s nim bude manipulovať a zavola ho a on pribehne ako pes a ty budeš stale čakať že sa to zlepši a nič sa nezlepši on ma 35 rokov tak sa chova 35 ročný no ako puberťak žiak 9 ročnika a nie 35 ročny chlap už mal byť ženatý mať deti a tebe tiež prejdu roky a budeš ľutovať že si s takým bola zbytočne ty nebud náhrada že on si vyberie ty si nájdi takého pre ktoreho budeš jedina a nie že ked byvalka zapiska už uteka za mňa určite ho odmietni nemáš čo ľutovať určite si založiš rodinu z chlapom pre ktoreho budeš existovať iba ty a nie ešte nejaka jedna ja som zásady že ked sa rozijdem už nikdy by som toho istého nechcela niekde bola chyba ked ste boli spolu a rozišli ste sa nedaj tomu šancu budeš neskôr ľutovať.