Vzťah na diaľku

24. apr 2022

ahojte príde vám normálne keď mate vztah na dialku a cez tyzden a niektory vikend sa nevidite tak si dve hodiny a viac denne volate? mne to uz niekedy vadi lebo nic nestiham porobit pridem o 4 zo skoly a cca za hodinku si volame az do vecera a takto kazdy den a potom cez vikend tiez tak 4 hodiny denne. len mi je luto povedat ze nechcem tak casto volat kedze partner to potrebuje a chce ma pocut.

elizabet173
24. apr 2022

tak štyri hodiny denne volať mi príde už choré, normálne mu povedz, že nestíhaš a musíte to zredukovať na hodinu denne. Nie, nepotrebuje to, dospelý muž to prežije aj pri menej ako hodine denne. Niekedy neboli mobily, každý nemal ani pevnú linku a aj tak sa ľudia mali radi

oli2782
24. apr 2022

Normalné je všetko na čom sa dohodnete. Poznám páry, ktoré takto fungujú i keď nemajú vzťah na diaľku a aj páry, ktoré o sebe dlhodobo nepočujú a všetko je okej.
Problém nie je v tom ako často ste v kontakte ale v komunikácií, ak sa mu bojíš povedať čo cítiš.

janetinka27
24. apr 2022

s muzom sme fungovali na dialku,videli sme da cez vikendy a cez den sme si volali.ale az vecer,ked sme mali klud a cas. rano sme si chvilu pisali, kym cestoval do prace.

marcellka32
24. apr 2022

A ty sa mu bojis povedať, že budeme si volať hodinu denne, lebo máš aj učenie a iné veci

kitycat
24. apr 2022

O com sa dokazete rozpravat kazdy den 2 hodiny?

mirkava
24. apr 2022

Nema to budúcnosť 😉.. si mladučká, venuj sa radšej škole

syslik81
24. apr 2022

no ja mam sice vikendovy vztah ale cez tyzden si max napiseme ci sme ok ... volat s nom 2 h by ma zabilo :D pridem z prace uvarit upratat okolo malej etc .. on ma tiez svoje povinnosti .... normalne mi narovinu povedz ze nestihas a nech sa nehneva ale ak je nieco dolezite nech posle spravu . pripadne volajte pred spanim

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
syslik81
24. apr 2022

no lenze zivot je proste taky .. musis mu to povedat.. je to chore takto si volat .. bud budes trpiet ty alebo on .. a obcas treba byt sebec .. narovinu mu povedz akosa veci maju a hold bud ta lubi a pochopi alebo hold ma smolu

elizabet173
24. apr 2022

ty nemáš žiadne koníčky, záľuby, nestretávaš sa s priateľmi? Stopla by som to na únosný čas a vybavené, prečo pozeráš stále na to, čo potrebuje on, nie na to, čo by si chcela ty?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
24. apr 2022

Mne to skor pride ako extremna ko trola. Aby si kazdy den v dany xas reportovala, co si za celych 22h robila. Je to chore, mate 3mesacny vztah a takuto viazanost nemaju kolkokrat ani dlhorocni manzelia, nie to nove znamosti.

Tvoj priatel bude citovy zufalec a ak nezvladne, ze si zavolate 2x za tyzden tak papa...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
24. apr 2022

4 hodiny sa ani nerozprávame, keď je doma, keď si to tak spočítam 🤣
Ale áno, volali sme si každý deň aj 10x keď sme sa spoznali. Vedeli sme o čom, každú somarinu sme preberali. Teraz po 4 rokoch sme radi, že máme čas na objatie, pusu a sme radi za ticho 🤣🤣 pri deťoch.
Keď ťa to však obmedzuje, normálne mu to povedz, že dnes nemôžeš toľko volať, lebo máš prácu. Potrebuješ sa učiť, pracovať a neviem čo všetko potrebuješ robiť a určite máš aj nejaké záľuby, tak sem tam ho môžeš zrušiť, že dnes ideš cvičiť, behať, nakupovať. Svet sa netočí len okolo neho.

elizabet173
24. apr 2022

samozrejme, že nestíhaš, keď spolu toľko hodín voláte. Môže prejavovať svoj záujem, ale aj potrebu kontrolovať, čo robíš a kde si, pozor na to. Stopni to, ži svoj život, ak ťa má rád, pochopí, ak nie, nebolo o čo stáť

lalenka33
24. apr 2022

Veď mu normálne povedz, že sa potrebuješ učiť a nech ti zavolá vtedy a vtedy lebo potrebuješ spraviť toto a hento. Ja mám chlapa v zahraničí, ale voláme spolu každý deň minimálne hodinu, plus k tomu spravy cez mesenger, často voláme cez video hovor a každý si pritom robí doma čo potrebuje. Cez víkend bežne telefonujeme aj viac ako 4 hodiny. Nám to tak vyhovuje. Berieme to tak, že ked sa nemožme vidieť, tak sa aspoň počujeme. Bavíme sa o veciach o ktorých by sme sa bavili keby je doma. Ako je vonku, tak sa spolu ovela viac rozpravame ako keď je doma. Neviem si predstaviť, že by sme volali spolu len 2x do týždna .

vilma7
24. apr 2022

Mala som taký vzťah, viac menej sme si písali, na volanie toľko času nebolo.
Na tvojom mieste si najskôr porobim čo mi treba a volám večer, podvečer, aby si neukracovala seba. A potom sa aj rozhovor ľahšie ukončí, s tým
.. že už treba ísť spať. A koľko x ste sa videli? Píšeš , sa ste spolu 3 mesiace.

san_dra11
25. apr 2022

Nebavilo by ma to takto, mozno vecer na chvilku si zavolat prebrat, co nove, kto co zazil, ale dlho nie, ved clovek potrebuje fungovat dalej.

moonka1
25. apr 2022

neviem ci je takyto vztah pre teba vhodny. my fungujeme tiez takto, kedze manzel pracje vonku a ja som zas moc vdacna za kazdy nas spolocny telefonat

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pupi14
25. apr 2022

a nemôžte si niekedy len písať? musíte si fakt každý deň volať? veď to by mohol pochopiť aj on nie?